Vrijdag 8 april – GTB

GTB 513.

 

 

Het wordt steeds duidelijker, Europa is door een cabal geregeerde eu. Wij zijn de boemannen geworden voor de rest van de wereld.

Nu kunt U meteen zeggen, ja, maar dat valt wel mee !!!
Nee, het valt helemaal niet mee. Jaren lang staan de Europese bevolkingen bloot aan hersenspoeling via de TV in slaap gehouden door een gemanipuleerde Netflix, volledig afgestemd op uw behoefte.

De parlementen zijn doelbewust monddood gemaakt en omgekocht. Er gaat geen kracht meer van uit. Alles wat Brussel wil, wordt doorgedrukt. Met of zonder oppositie. De mensen hebben het recht niet meer in principe. Natuurlijk wel op papier , maar verder niet. De zaken worden overal bepaald in achterkamertjes en dan op een zachte maar wel dictatoriale manier naar buiten gebracht en opgelegd.
Voorbeelden heeft u zelf vaak daarvan gezien.

Ook de trias politica functioneert nergens meer. Het gerecht staat volledig achter alles wat de staat oplegt. Tot nu toe is er nog nooit een ambtenaar of politicus veroordeeld en opgesloten voor verkeerd handelen. Men beschermd elkaar openlijk. Men neemt niet eens meer de moeite op het gesmoes te verdoezelen. Het gaat in de trant van; heb het lef eens om iets tegen ons te doen.
Steeds als de regering “gevaar” loopt, dat zij tegen de wet in handelen, dan wordt er meteen een wet gemaakt, volledig gesteund door de oppositie, (? ) om van het onwettig handelen, wettig handelen te maken. !

 

Dictatuur

Dat is dictatoriaal handelen. Het is de dictatuur van de meerderheid.
U ziet hoe men reageert naar de Ukraine toe. Geen woord van kritiek, de giga corruptie,  orgaan traffic, seks slaaf traffic, witwassen van crimineel geld, het doen omgooien van een wettig gekozen regering in 2014, geen woord over de bedrieglijke handelswijze van de Navo, de EU. Geen woord over het breken van overeenkomsten met de Russen, geen woord over het feit dat de huidige regering van de Ukraine al 8 jaar de afgescheiden provincies bombardeert en beschiet waardoor tienduizenden doden tot nu toe zijn gevallen onder de daar wonende burgers.

Over nep opnames van doden bij zogenaamde Russische slachtpartijen, geen positief woord over de Russen, de bio oorlogslabs, de tunnels eronder, de 35.000 kinderen die gered zijn. Het schoonmaken van ondergrondse militaire basissen etc. etc.

Volk wordt belazerd!!

 

Het is een rechtstreeks belazeren van het Europese volk, net zoals zij dat gedaan hebben en nog doen met de corona misleiding.

Het is een grote gecoördineerde afgesproken belazerderij  van het Europese volk
Ga zelf op onderzoek uit op het internet, en laat u niet volpompen met 70% leugens en onwaarheden.

Het is van het grootste belang, dat U uw ogen opent, het wordt tijd.

Het is tijd, oriënteer u zelf, anders loopt het straks een aantal psychische klappen op die u misschien niet kan verwerken. De wereld is heel anders dan u zult denkt!

U bent honderden jaren voorgelogen, de geschiedenis is keer op keer veranderd en herschreven.

Een ding staat vast, daar komt nu een eind of U dit nu geloofd of niet, doet er niet toe. Het is onvermijdelijk.
Aan het gelieg en bedrieg, aan het misleiden en halve waarheden komt nu een einde. Zorg dat U er klaar voor bent.

Hou de helm nog even op..

GTB.

 

Het wordt met de dag spannender, en de klap zal nu heel snel gaan komen, vandaar dat ik deze berichten ook deel om meer mensen bewust te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.