GTB 9 april 2022

 

GTB 9 april 2022

Apr. 9, 2022
GTB 514.

Het echte gebeuren in Bucha, met de zogenaamde afslachting, smerige leugens en totaal verkeerde voorstelling van zaken..

De Russen hebben Bucha gereinigd van nazitroepen en hebben symbolisch de stad weer overhandigd aan een blije burgemeester.

Video’s van de Russen bij het verlaten van de Stadt geven nergens beeld van doden, wel af en toe van een uitgebrande auto. Op 31 Maart komt een kolonne reporters de stad in en filmen het binnen rijden. Geen doden op de straten.
Politie-eenheden filmen de straten, die er allemaal verlaten bij liggen, na het vertrek van de Russen, maar nergens lijken. Dit is allemaal op  31 Maart.

Op 2 april plotseling meldingen van een afslachting. Het eerste wat gemeld wordt is, dat de Russen een slachting hebben uitgevoerd. Maar de Russen hadden zich allang teruggetrokken uit de stad.
De slachtoffers hadden witte banden om, dezelfde als de Russische soldaten hebben, als teken wij zijn Russisch van herkomst.
Dus erg onlogisch als Russen hun eigen mensen afslachten…. hier zitten de Azof nazi troops achter, die, waar zij kunnen, rotzooi uithalen en ook burgers en kinderen van de bevolking gebruiken als schilden.

Je kunt wel op je vingers aftellen, als een stad ingenomen wordt door de Russen en na drie weken zij de burgemeester weer op symbolische wijze de stad terug geven. Dat is dan geen gedrag van een bezetter, een overwinnaar, maar van de reiniger.
Al deze instanties die nu moord en brand schreeuwen en de Russen van voor tot achter van alles de schuld geven, zullen over niet al te lange tijd niet meer bestaan. Zij zullen ontbonden worden en de leiders gepast gestraft worden. Het hele Mainstream media apparaat zal worden opgeheven als de grootste leugenaars aller tijden.

En dat duurt niet zo lang meer, Trump en de zijnen zijn er klaar voor.
Het wachten is op een andere groep, die zijn werk nog moet afmaken. Zij zijn nog niet klaar. Wie, wat, waar en hoe, weet ik niet, maar die indicaties zijn nu overal. Zo gauw deze groep het sein geeft, is het klaar en gaat de grote info naar buiten komen en worden heel veel regeringen in custody genomen.
Zij kunnen geen kant meer op.
Het grote lijden en de enorme spanningen en het moorden en doodslaan van miljoenen mensen over de hele wereld is dan afgelopen. De wraak zal zoet zijn en er zullen bijna geen deals gemaakt worden gezien het grote leed wat zij veroorzaakt hebben. Eindelijk zal de gerechtigheid dan zegevieren..

Hou de helm maar op want de afzwaaiers zijn gewoonlijk en gebruikelijk in deze tijden

GTB

 

9 april 2022

 

Apr. 9, 2022
GTB 515.

 

Het einde der smeerlappen komt meer en meer in zicht. Het is ook tijd geworden. Wij zijn het allemaal zat!!

Pfizer inc. had er op gerekend, dat men een groot gedeelte van hun eigen onderzoekingen van de op de markt te brengen jabs, verborgen zou kunnen houden voor publicatie.
Daartoe heeft men een wet, die de essentie beschermd van uitvindingen.
Deze essentie zou dan worden vrijgegeven na 70 jaar.
Er zijn vooral voor gouvernementele beslissingen wel meer van dat soort trucjes. Men beschermt in feite de mensen, die zulke dingen tot stand brengen….. die zijn al dood en begraven, als de “rotzooi” naar buiten gebracht kan worden.
In dit geval hebben zij zich vergist. Een groter Gerechtshof heeft beslist in het belang van de burger om deze papieren toch direct naar buiten te brengen.
Het algemeen belang prevaleerde.!!! Dat is zelden….

Het blijkt dat het ging om 9 pagina’  volgeschreven met te verwachten bijwerkingen van de Pfizer experimentele injecties.
Ook werd vastgesteld dat in de eerste maanden van toediening van “ the Jab” Pfizer gedwongen werd om 2400 nieuwe medewerkers fulltime aan te stellen om de klachten en bijwerkingen van de jabs te behandelen.

Dat is enorm !!! Stelt U zich even voor 4 medewerkers in een kamer, dat betekend een nieuw gebouw met 600 kamers, een flat van 10 verdiepingen, elke verdieping 60 kamers. Of een zaal met 100 medewerkers. Dan heeft men 24 zalen nodig alleen al om de klachten op te vangen.
Het is immens…. Nu bestaat de neiging bij de mensen om de injecties niet de schuld te geven, want de injecties zijn er immers om U te beschermen en niet te beschadigen. Dus ik ken gevallen van snelle toename van kanker, evenwicht storingen, dood door aneurysma, en hersen infarct, depressie, afgezien nog van het ziek worden met covid zelf.

Men vindt het absurd om dat terug te wijzen naar de injecties, die zij allemaal hebben gehad. Het ligt allemaal aan de omgeving of externe zaken.
Desnoods ligt het aan de persoon zelf.
Kijk dat bedoeld men met in slaap zijn. De gezonde dosis van wantrouwen ontbreekt. Het zelf denken is eigenlijk niet meer daar, men luistert gewoon wat de media zegt en dat is waar. WAAROM ZOU HET NIET WAAR ZIJN ?
Dat blinde vertrouwen moet kapot. Want het is al honderden jaren misbruikt door kwaadwillige mensen, kwaadaardige mensen —- evil people….zoals ik al zei in het verleden, dat het hoofd van de FBI, Edgar J.Hoover, publiekelijk heeft verklaard al in de jaren zestig, dat de Amerikaanse brain niet kan bevatten en/of kan begrijpen dat dit soort Evil, wat er is, kan bestaan.

Evil, wat bewust mensen misleidt, belazerd, uit plezier doodt, kinderen martelt, landen in puin gooit en de mensen bespeeld alsof het ongedierte is wat dood moet….. men begrijpt eenvoudigweg niet, dat mensen daar plezier aan kunnen hebben.
Welnu aan dat Evil, dat zelfde Evil zullen wij moeten wennen, wij zullen moeten absorberen, begrijpen dat zulk soort mensen kunnen bestaan..
Wij ,als mensheid zullen daar keihard aan moeten…..Wij moeten ons geestelijk daar op voorbereiden, veel tijd hebben wij daar niet meer voor.!
Het komt eraan, onontkoombaar en meedogenloos.
Terwijl ik dit Evil al 7 a 8 jaar weet, draai ik in afschuw soms nog steeds mijn hoofd af, en doe mijn ogen dicht. In een zelf beschermende paniek reactie..!!!!

GOD ZIJ METU EN MET UW GEEST…..
OOK DEZE PERIODE ZULLEN WIJ GEZAMELIJK, HAND IN HAND DOOR MOETEN. DAARACHTER GLOORT EEN NIEUWE VREDIGE WERELD…
REKEN MAAR VAN YES…..!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.