KINDERHORROR IN GAMBIA

 

Horror van Gambia

 

Gambiaanse kinderen worden door hun wanhopige ouders voor slechts £ 2 per dag verkocht aan Britse pedofielen.

Een groot aantal seksuele roofdieren maakt gebruik van de versoepelde wetten in een straatarm Afrikaans land om op kindermisbruikvakanties te gaan, waar ze jonge jongens en meisjes openlijk seksueel misbruiken.

Deze praktijk vindt plaats in de badplaatsen Kololi aan de pittoreske Atlantische kust.

Er is een schok over het aantal niet-begeleide minderjarigen in Afrika dat wordt opgevangen door blanke Europese mannen van middelbare leeftijd die niet hun biologische vader lijken te zijn.

Na nachten op plaatsen vol sigarettenrook en alcohol. Kinderen van meerdere jaren rusten in de armen van mannen die spreken met een Brits accent.

 

Kinderen worden voor £ 2 per dag verkocht

 

Kinderhorror in Gambia. Experts waarschuwen dat de economische crisis die is veroorzaakt door de ineenstorting van Thomas Cook’s reisorganisatie, helpt om een ​​voormalige Britse kolonie In een exclusief interview onthult Lamin Fatty, de nationale coördinator van de alliantie voor de bescherming van kinderen in Gambia, dat zowel mannelijke als vrouwelijke toeristen minderjarigen uit Afrika molesteren.om te vormen tot een “pedofiel paradijs” waar perverselingen ongestraft kunnen handelen.

“Kindermishandeling is aan de gang in Gambia en de overheid doet niet genoeg om het tegen te gaan.

In een exclusief interview onthult Lamin Fatty, de nationale coördinator van de alliantie voor de bescherming van kinderen in Gambia, dat zowel mannelijke als vrouwelijke toeristen minderjarigen uit Afrika molesteren.

“In mijn land is seks goedkoop en worden baby’s verkocht voor slechts 150 dalaz, dat is iets meer dan £ 2 in jouw valuta. Sommige ouders weten dat hun kinderen worden misbruikt en accepteren het omdat ze wanhopig op zoek zijn naar een bron van inkomsten en anderen zijn te naïef om het te begrijpen. Ze denken dat westerlingen de rekeningen betalen en een jongen of meisje helpen om uit de armoede te komen, terwijl ze in feite andere bedoelingen hebben.”

 

Pedofielen benaderen onze kinderen

 

Kinderhorror in Gambia. “Pedofielen benaderen onze kinderen direct op het strand of op straat met de vraag of ze geld willen verdienen, ze komen hier uit heel Europa, ook uit Groot-Brittannië. Dat geldt niet alleen voor mannen maar ook voor volwassen vrouwen die betalen om seks te hebben met tienerjongens in Gambia.”

“We hebben wetten om dit te voorkomen, maar die worden niet gehandhaafd, dus we zijn een pedofielenparadijs geworden.”

Nu toerisme goed is voor een derde van het BBP van het land, bestaat de vrees dat bedrijven failliet zullen gaan en dat de inwoners honger zullen lijden na de ongeveer 50 procent daling van de economische activiteit die badplaatsen al heeft getroffen.

Kinderadvocaat en -verdediger Malick Jallow zei:

“Terwijl sommige toeristen altijd arme Gambianen willen helpen, zullen anderen dit zien als een kans om te profiteren van jonge kinderen. Het probleem is dat er soms misbruik wordt gemaakt door de zegen van de ouders, omdat ze in nood verkeren.” Van blanke mensen, die ze ‘toubabs’ noemen, wordt aangenomen dat ze stapels geld hebben, en ouders zijn vaak opgewonden dat hun kind de aandacht van een blanke heeft getrokken. Het maakt ze juist trots, dus laten ze de jongen of het meisje met die persoon meegaan, en als de politie ze probeert te ondervragen, werken ze niet mee.”

Sekstoerisme

 

Kinderhorror in Gambia.. Thomas Cook’s voormalige studio, Anne Heap, 53, uit Wigan, zei: “Deze mensen zijn zo arm als ze kunnen zijn – je ziet zelden een kind schoenen dragen” – en er is geen andere handel dan toerisme voor hen. Thomas Cook gaf ons altijd een extra bagagevrijdom van 10 kg, zodat personeel en passagiers hulpgoederen naar Gambia konden brengen – essentiële zaken zoals kleding, medicijnen en schoolspullen.

Sekstoerisme in Gambia is een groot probleem – sommige bars zijn net bordelen en steeds meer kinderen worden tot prostitutie gelokt om hun gezin te voeden.

Er zijn veel toeristen met jonge kinderen in West-Afrika

Er is geen sluitend bewijs dat suggereert dat een van de afgebeelde mannen een pedofiel is, maar experts die naar de fotografische documentatie keken, concludeerden dat de politie hen had moeten verhoren op grond van de Gambiaanse kinderbeschermingswetten.

Britse toeristen kunnen naar Gambia vliegen via Lissabon met TAP airlines of via Casablanca met Royal Air Maroc. Er is ook een beperkte directe service van The Gambia Experience en arrangementen kunnen worden verkregen voor iets meer dan £ 500 per persoon.

Zorgassistent Lucy Mendy, 33, uit Gloucester, bracht haar wintervakantie door in het land, zegt dat ze geschokt was door enkele dingen die ze tijdens haar reis zag.

 

“Ik heb oudere mannen 15 of 16-jarige meisjes naar een hotelkamer zien brengen.” Ik voelde me er slecht over en had er spijt van dat ik niet kon ingrijpen, maar dit is niet het VK en ik was bang voor wat er zou gebeuren als ik ze zou proberen te confronteren.”

 

Gambia

 

Kinderhorror in Gambia. Half zoveel Britse toeristen komen aan in het land, wat betekent dat ze misschien niet genoeg geld verdienen om het rustige seizoen dat in april begint te overleven. De Nederlandse toerist Corina Bouwman was ook getuige van beschuldigingen van kindermishandeling tijdens haar twee weken durende wintervakantie in december.

De 54-jarige maatschappelijk werker zei:

“Ik heb veel kleine Afrikaanse kinderen zien lopen met grote blanke mannen. Elke keer als ik dacht wat was hier aan de hand? Waar is de moeder van de baby?

 

een fruitverkoper
Abdullah Labamba, een fruitverkoper, zegt dat pedo’s vaak kinderen op het strand aanvallen.

De vierjarige vader Abdullah Labamba, 48, runt een fruitkraam naast een van de vele hotels op het Kololi-palmstrand en zegt getuige te zijn geweest van pedofielen die kinderen aanvielen die pinda’s verkochten.

‘Hun ouders hebben het geld hard nodig en ze weten dat ze het huis pas in mogen als ze minstens vijf tassen hebben verkocht. Sommige mannen proberen hiervan te profiteren door hen £ 50 voor een hele mand aan te bieden. Dan zullen ze hen vragen om met hen mee te gaan naar een afgelegen plek

 

De plaag van kindermishandeling

 

Kinderhorror in Gambia. Helaas komt kindermishandeling tegenwoordig veel voor in Gambia, waar 60 procent van de 1,9 miljoen inwoners onder de armoedegrens leeft.

Uit eerder onderzoek is gebleken dat pedofielen zich vaak voordoen als liefdadigheidswerkers en barmhartige Samaritanen, zodat ze vriendschap kunnen sluiten met arme gezinnen. UNICEF waarschuwt dat Gambia een van Afrikaans populairste bestemmingen voor kindersekstoerisme is.

Ondertussen probeerde de Gambiaanse regering in 2013 hard op te treden tegen de praktijk. Ze introduceerde nieuwe wetten waardoor ze hoteleigendommen mogen bezetten als kinderen willens en wetens worden misbruikt in het gebied. Ze beloofden ook “zware boetes” toe te kennen aan de gedetineerde pedofielen.

Sinds de aanscherping van de wet is er slechts één persoon aangehouden en deze man heeft gratie gekregen van de president van Gambia.

De Noorse leraar Svein Agesandakar, 57, werd in 2006 schuldig bevonden aan het misbruiken van zes kinderen, de jongste op driejarige leeftijd. Een rechtbank bewees dat hij families in Gambia had bedrogen door zich voor te doen als weldoener en zijn ouders zakken rijst en nieuwe schoenen te geven in ruil voor tijd alleen met hun zes kinderen in een hotelkamer. De pedofiel had afzonderlijke veroordelingen voor kindermishandeling in Noorwegen, die werd veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf.

Toen, in 2018, besloot president Adam Barrow hem gratie te verlenen om redenen die nooit werden uitgelegd. De gratie werd later ingetrokken als gevolg van publieke verontwaardiging, maar experts vrezen dat zijn zaak groen licht heeft gegeven aan andere pedofielen.

 

Kinderprostitutie en mensenhandel – ECPAT

 

ECPAT is het enige goede doel voor kinderrechten dat zich uitsluitend richt op seksueel misbruik van kinderen.

Kinderen in alle landen van de wereld lopen het risico van mensenhandel en prostitutie, evenals online bedreigingen zoals verleiding, seksualisering en de verspreiding van beelden van seksueel misbruik van kinderen.

ECPAT doet onderzoek en verzamelt informatie over dit onderwerp uit verschillende sectoren van het land, ze ondersteunen kinderbescherming in 98 landen – waaronder Gambia.

 

Straffeloosheid van seksuele roofdieren

 

Kinderhorror in Gambia.. Afgelopen oktober bleek uit een officieel VN-onderzoek dat de toeristische gebieden van Gambia nog steeds een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. De speciale VN-rapporteur, Maud de Boer-Buquicchio, verklaarde:

“In zeldzame gevallen wordt er aangifte gedaan bij de politie, wordt er niet adequaat opgetreden, worden dwingende bewijsvergaring, opsporing en vervolging vertraagd, waardoor slachtoffers of getuigen hun klacht intrekken.”

Uit het rapport Independent Inquiry into Child Sexual Abuse (IICSA) blijkt dat er meer moet worden gedaan om ervoor te zorgen dat criminelen die in arme landen als Gambia opereren, worden gepakt en vervolgd.

 

Bron: https://www.thesun.co.uk/news/10608517/inside-paedo-paradise-the-gambia-where-brit-sex-beasts-are-buying-african-children-and-toddlers-to- verkrachting /

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.