MACAULAY CULKIN: “SATANISCHE EN PEDOFILISCHE HOLLYWOOD ALTIJD IN MIJN LEVEN”

 

MACAULAY CULKIN: Kind acteurs waren het slachtoffer van satanische rituelen in Hollywood. Hollywood-executives zijn ‘bloeddorstige satanisten die kinderen misbruiken’, zegt Macaulay Culkin. Zoals hij zegt, is dit de enige reden waarom hij Hollywood met zijn leven heeft weten te ontvluchten, omdat hij een intelligent en achterdochtig kind was.

Toen ik te beroemd werd, konden ze me niet vermoorden zoals sommige andere kinderen. Ik merkte al heel vroeg wie van hen me pijn probeerde te doen.

De ergste van hen droegen schoenen gemaakt van het leer van de kinderen die ze ritueel hadden vermoord.

Hierover gesproken op Les Echos-radio in Parijs, voegde Culkin eraan toe:

Heb je producten gezien die gemaakt zijn van menselijke huid? Het heeft een zeer ongebruikelijk, onderscheidend uiterlijk. Ik heb hem op zeer jonge leeftijd leren identificeren.

1 uur na publicatie

In slechts een uur na publicatie werd het interview met de acteur van internet verwijderd. De redactie van Les Echos heeft geen antwoord gegeven op de vraag waarom ze het artikel hebben verwijderd of dat ze daartoe gedwongen waren. In een interview vertelde Culkin een incident dat gebeurde toen hij 11 was:

Het was tijdens de opnames van ‘Kevin Alone in New York’. Ik werd naar een kamer op de set gebracht. Er was een grote man in een pak. Ik was bang voor hem. Hij probeerde me te kalmeren.  Gaf me een blikje cola. Hij begon me te vertellen over de aard van de industrie. Eigenlijk wilde hij dat ik me afsloot van mijn ouders. Hij wilde mijn voogd zijn. zei dat hij van mij de grootste ster ooit zou maken. Hij zei dat ik alles zou hebben.

 

Je bent 11 jaar, je bent al een man

Culkin, die sinds 2003 in Parijs woont, legt uit dat de man zijn bedoelingen duidelijk begon te maken: “Ik kan zeggen dat hij in mij geïnteresseerd was.” Hij likte zijn lippen en vertelde me dat ik erg knap was. Ik denk dat ik erin geslaagd was je te bedanken en begon na te denken over hoe ik daar weg kon komen. Toen haalde hij zijn pijp tevoorschijn. Hij legde haar op zijn schoot, haalde een aansteker tevoorschijn en bleef me aanstaren met dat overweldigende seksuele verlangen in zijn ogen.

Ik zei iets als: “Ik ben pas 11 jaar oud.” Ik herinner me dat hij me vertelde:

Vier het, kleine man. Je aanstaande succes moet je vieren. Je vele successen. Komen. Ga comfortabel zitten.

Hij tikte met zijn pijp op de lies en lachte idioot. Ik rende de kamer uit, maar rende regelrecht naar die andere man die buiten de kamer was. Hij greep mijn arm en gooide me terug naar binnen. De eerste stak een pijp aan en blies rook in mijn gezicht. Liet me naar zijn schoenen kijken. Hij zei dat ze waren gemaakt van de huid van de kinderen die hij en zijn vrienden hadden vermoord. Zei dat de menselijke huid de meest tere huid is die de mens kent.

 

Heather

 

Hij vroeg me of ik Heather O’Rourke kende . Ja, ik herinnerde me haar. Ik ben opgegroeid met het kijken naar Poltergeist. Ik herinnerde me haar op Happy Days. Ze was zo schattig. Ik heb toen op zijn schoenen overgegeven. Heather O’Rourke was een Amerikaanse kinderactrice, ontdekt door regisseur Steven Spielberg, Heather O’Rourke stierf plotseling en onverwacht op 12-jarige leeftijd in 1988.

 

De officiële doodsoorzaak was “hartaanval en septische shock” als gevolg van een verkeerd gediagnosticeerde darmvernauwing “. Culkin zei aan het einde van het interview:

 

Ik ben nu 37 jaar en verwerk nog steeds alles. De dingen die ik heb gezien zullen me voor altijd bijblijven. Anderen in de industrie hadden niet zoveel geluk. Ik weet dat Hollywood in mijn leven zal branden. Je zult het zien.

De informatie werd verzameld door Franse media en Franse reguliere kranten meldden snel het schokkende interview, maar binnen een uur na publicatie begonnen alle rapporten te verdwijnen en werden eerder gepubliceerde artikelen plotseling van internet verwijderd. F.

De Russische nieuwssite Les Echos verwijderde hun artikel kort nadat het zich begon te verspreiden, maar beantwoordde geen vragen waarom ze het binnen een uur na publicatie hadden verwijderd en of ze daartoe gedwongen waren.

De kop van de Franse krant Les Echos was: Macaulay Culkin vertelt live op de radio over het Hollywood-ritueel van kindermishandeling….

 

Een gedachte over “MACAULAY CULKIN: Satanische en pedofilische Hollywood altijd in mijn leven”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.