Containers vol kinderen, draagbare martelruimten

 

Containers vol kinderen, draagbare martelruimten

Het konijnenhol van vandaag brengt ons bij de Evergreen Shipping Company.

EVERGREEN is de naam van een van de grootste geïntegreerde scheepvaart infrastructuurbedrijven ter wereld.

Nieuwsuitzendingen over de hele wereld melden dat de dame van Jeffrey Epstein’s babyorders, Ghislaine Maxwell, getrouwd is met een man genaamd Scott Borgerson. “Scott Borgerson, CEO van een technologiebedrijf genaamd CargoMetrics, is sinds vorig jaar samen met vermeende mevrouw Ghislaine Maxwell , die begin juli 2020 werd gearresteerd.

Handelt Ghislaine Maxwell / Borgerson in mensen met vrachtschepen die technologie gebruiken op een ongekende schaal in de menselijke geschiedenis?

Mensenhandel

 

Containers vol kinderen, draagbare martelruimten De FBI is begonnen met het melden van het feit dat zeecontainers worden gebruikt voor mensenhandel. Vorige maand werd gemeld dat de Nederlandse politie een martelkamer ontdekte die verborgen was in een van de verschillende zeecontainers in een landelijk gebied op de grens tussen Nederland en België.

Het onderzoek leidde de politie naar een pakhuis met zeven zeecontainers. Binnen waren de containers bekleed met geluidsabsorberend materiaal en uitgerust met camera’s. Zes van deze containers konden worden gebruikt om mensen vast te houden – er werden handboeien aan de vloer en het plafond bevestigd en er werden chemische toiletten geïnstalleerd.

Containers

 

Containers vol kinderen, draagbare martelruimten In een van de containers stond een tandartsstoel met pols- en enkelbanden. De politie vond een opberg vak voor onder meer scalpels, snoeischaren, zagen, tangen en tapes.

Ook lagen er zwarte katoenen tassen die over het hoofd getrokken konden worden. Politie-uniformen, kogelvrije vesten, een heleboel scharen van allerlei aard op tafel. Verdachten volgden gesprekken over marteling. Korps Nationale Politie Nederland.

Hebben we ergens gehoord over tandartsstoelen? Toen de politie het huis van Jeffrey Epstein binnenging, was ze aanvankelijk verrast om de tandartsstoel te zien. Er is nog een Evergreen-bedrijf, Evergreen Aviation, dat een geschiedenis van mensenhandel heeft en diepe banden heeft met de CIA. Evergreen onderhoudt nog steeds één Boeing 747 in Columbus OH, ondanks recente financiële problemen, en onderhoudt regelmatige verbindingen met Hong Kong.

 

De enige terminal die dit vliegtuig kan bedienen, is eigendom van Landmark Aviation. Er zijn vermoedens dat Landmark Aviation het bedrijf was dat werd gekozen voor het CIA-programma. Dat bekend staat als de “marteltaxi”. Onder dit programma werden mensen ontvoerd, naar ‘zwarte plaatsen’ over de hele wereld vervoerd en maanden of jaren gemarteld. Europese regeringen waren op de hoogte van dit programma en sommigen hebben zelfs arrestatiebevelen uitgevaardigd voor CIA-functionarissen die bij het programma betrokken waren.

De logistiek van het voor dit doel vervoeren van minderjarigen over de grens zou veel minder ingewikkeld zijn als we te maken hadden met een douanefaciliteit in een vriendelijke, particuliere faciliteit die wordt beheerd door een bedrijf (denk aan Evergreen-zeecontainers en privévliegtuigen) dat weet van geheime operaties en zorgt ervoor dat mensen verdwijnen. Epstein, Maxwell en haar medewerkers zoals Bill en Hillary zijn zeker geen onbekenden in het navigeren in deze kringen.

 

Evergreen

 

“Evergreen” is de codenaam van de voormalige First Lady’s Secret Service en minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton. Door elke situatie vanuit een apart oogpunt te bekijken, is het mogelijk om een ​​geurtest te doorstaan, en als je een stap achteruit doet en kijkt hoe het allemaal in elkaar steekt, wordt het pijnlijk duidelijk wat er aan de hand is.

Onlangs zijn er EXPLOSIES geweest van havens, fabrieken en andere logistieke infrastructuur over de hele wereld. Waren ze in de buurt van de havens? Zijn de tunnels gevonden? Denk er over na. Zoek voor jezelf. U ziet hoeveel “toevalligheden” u tegenkomt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.