GTB 10 april 2022

GTB 10 april 2022

Apr.10, 2022
GTB 516

Een blik in de werkelijkheid, de werkelijkheid. Welke u niet kunt aanvaarden en waar u afhaakt. Maar doe dat niet. Het helpt u niet en gaat niet weg daarna!

De maanlanding heeft echt plaats gehad, de NASA wist veel meer dan dat zij met U wilde delen. Zij wisten, dat op de achterkant van de maan steden waren met aliens. ( ik heb de foto’s er van gezien). Dus het was helemaal niet gek, toen de maanlander landde, dat er rondom op de rand van de crater 7 grote ruimtevaartuigen, net boven de grond zweefden, waaronder zich honderden aliens bevonden, 9 voet groot, die de maanlander observeerden. Het waren twee rassen, de Draco’s en de reptillians. beiden rassen, die zich ook al tienduizenden jaren op aarde bevinden . Onder de Antarctica, de zuidpool, en onder de Noordpool.

Zij stonden te kijken hoe de landing verliep. Dit werd ook door de astronauten in code woorden gemeld aan Houston. Maar men kon het geheel manipuleren, omdat de uitzending via Australia liep, die het gecorrigeerd door stuurde naar Houston. Texas. Vandaar ging het “life” de Ether in. Alles wat maar vreemd en raar was werd uitgewist.
( ik heb later een getuigenis video gezien, hoe alle films en foto’s eerst “gecleant“ werden, voordat zij überhaupt aan het publiek getoond mochten worden. Dit vanuit een totaal andere hoek.( Area 51, S4.)

De NASA ( wat een honderd procent militaire organisatie is, dat rook ik al toen ik mission control bezocht) wist van te voren dat dit zou gebeuren. En hield daar ook rekening mee. Verder heeft men ook alles er aan gedaan om de hele landing op de maan in twijfel te trekken en dat is ze goed gelukt. Zo ziet U, hoe men geleerd heeft de mensen intensief te belazeren.

Dit kleine stukje geeft al aan dat het moeilijk voor U is om dit, wat ik U vertel, te geloven. Want het lijkt zo fantastisch te worden, dat U afhaakt en simpel zegt ; “ammehoela ”. U stopt met het geloven.

Ik heb al heel lang geschreven, dat ik geloofde dat de Illuminatie een macht boven zich hadden staan. Welnu dat zijn de Draco’s (Draconions ) en de Reptilians, zo genoemd omdat zij een gepantserde huid bezitten, enigszins vergelijkbaar met leguana’s of buideldier achtige. Voor ons gewoon lelijke mensachtige gezichten. Maar dat zal wederkerig zijn, ik denk dat zij ons ook geen schoonheid zullen vinden, tenminste dat neem ik aan,

Het begint voor U te kriebelen, ongelooflijk te lijken, ik hou dan nu
verdere “ongelofelijk werkelijkheid” nog voor mij.

ik moet het doseren, anders wordt het voor U te ongeloofwaardig. Deze info is gegeven geworden door een hoge insider , mr. William Tomkins. Tevens een goede vriend van nog een insider Dr. Woods. Die om diezelfde reden stopten met het geven van verdere informatie. Verdere info in volgende report.

Probeer deze info te verwerken, want het is de echte waarheid. ( misschien helpt het U te vertellen dat ik opnamen heb gezien van een geheime VN vergadering, die werd voorgezeten door 6 Alien types…)

Wat nog belangrijk is, is te vermelden, dat gedeelten van nog over gebleven reguliere Ukraine troepen zich nu overgeven en aansluiten, met wapentuig en al, bij de Russen, om te helpen de Nazi Azof eenheden helpen te verslaan…

Dat is een goede ontwikkeling en ik ben benieuwd, hoe men van de media daar weer een draai aan geeft. Teven hebben de gevechten zich verplaatst onder de stad Mariupol, waar het wemelt van Tunnels, vanaf 300 meter onder de grond. Daar blijken zich ook kinderen te bevinden, die vastgehouden worden….
Daarover later meer….

GTB.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.