GTB 11 april 2022 avond update

 

 

Apr.11, 2022
GTB 518.

Ja, dat is even schrikken, maar wij moeten deze werkelijkheid langzaam herkauwen.. De reptilielen zijn nog niet weg, maar zij gaan toch jet onderspit delven..

 

Volgens Alex Collier is het de hoogste tijd dat de mensheid zich een betere toekomst wenst. Wij moeten nu positiever gaan denken. Meer wakker worden. Deze aliens voeden zich ook met onze negatieve energie. Hoe dat werkt en hoe dat kan, weet ik niet. Dat is een gedeelte, daar heb ik mij eigenlijk nooit in verdiept.
Als basic technicus ben je altijd bezig mechanisch te denken. Hoe alles mechanisch functioneert en niet hoe alles geestelijk functioneert.

Ik ben daar zelf wel met de neus opgedrukt en kan U wel dertig verhalen ( persoonlijke ervaringen ) daarover vertellen. Maar dat is de andere zijde.
“er is meer tussen hemel en aarde” en het is duidelijk dat wij niet als honden sterven, maar dat wij zelf onze container verlaten, als wij gaan hemelen..

Wij kunnen onszelf een betere toekomst creëren op aarde. Een heel klein voorbeeldje daarvan. Mijn vrouw heeft een seringeti zonnebril, geweldig ding, ook duur. Ik ben dat niet waard. Zonnebrillen overleven bij mij nog geen jaar. Maar mijn wens bleef bestaan ook ooit eens zo’n zonnebril te hebben ( ik vond het zonde van het geld)
Op een fietstochtje ergens in France, een vliegje in het oog, ik stopte onder een boom langs de weg. En daar hing hij, een seringeti zonnebril.
De opticien zei, mijnheer dat is een “gift of God”. ( un cadeau de Dieu) Het kan toch niet zijn, dat U een seringeti zonnebril vindt in de middle of nowhere, met dezelfde correctie in de glazen, die de verschillende afwijkingen van uw ogen exact dekken…… hij zei dat dat een kans van een op de miljard zou zijn….. toen pas realiseerde ik mij dat. De fietstocht, het vliegje, de boom, de onderste tak, en links en rechts de afwijkingen in mijn ogen compenserend. U begrijpt, ik heb hem nog steeds.

Zo zijn er toch verhalen in de wereld waarin zoiets als dit gebeurd. Dus wij kunnen onze toekomst beïnvloeden, dat is dus ook de oproep van Alex Collier.
Wij zien de ontwikkelingen in de Ukraine ook positief. Onlangs is er in Mariupol een Amerikaanse NATO generaal gearresteerd, toen hij wilde vluchten. Generaal Majoor Roger L. Cloutier. Opgepakt. Een embarresment voor de NATO. Want zijn wij nu de Nazi’s in de Ukraine aan het coachen!
En wie heeft daar toestemming voor gegeven. Is dat een instantie, die wij niet gekozen hebben maar een particuliere,?

De verenigde Naties is niet een door de volken gekozen afvaardiging, maar door allerlei gesjoemel is het een puur particuliere organisatie geworden, die de NWO aanhangt. Wij moeten gaan opletten. Hoe kan het zijn, dat Rutte 1, Rutte 2 Rutte 3 en Rutte 4 ontstaat, terwijl die kabinetten niets anders gedaan hebben, dan de verantwoording aan de burger te beperken, de bewegingsvrijheid van de burger in te perken, de sociale wetten van de burger uitte hollen.

Hoe kan het zijn dat die burger die partij steeds als beste kiest. Terwijl zelfs hun laatste vuurpijl, het min of meer dwingen van de bevolking ingeënt te worden met een onvoldoende geteste en ondeugdelijke ziekte veroorzakende Experimentele Inenting, die zelfs zware afwijkingen en ziekten veroorzaakt. En men zelfs de euvele moed heeft de adem vrijheid van die burger te beperken, zonder zich te storen aan wetenschappelijke onderzoekingen.

Die houding moeten wij onder een vergroot glas leggen, voorzichtig, anders schrik je je een hoedje.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.