GTB 11 april 2022

 

A #ShoutOut to these #BritishArmy Officer Cadets with the Royal Military Academy Sandhurst, seen here preparing to begin a nighttime live-fire training exercise at the #7thATC’s Grafenwoehr Training Area, Germany.

Apr.11, 2022
GTB 517.

Het kwartje is gevallen. Ik begrijp nu waarom 10 Days off darkness nodig zijn. Geen communicatie, geen internet. Een ongekende volledige militaire operatie

 

Ja, ik ben er uit. Sommige dingen begreep ik niet . Waarom dit, waarom dat. Nu vallen er enkele puzzelstukken bij elkaar. Een grote bijdrage daartoe was van Alex Collier, een interview met Kerry Cassedy in 1994.
Alex vertelde dat alle regeringen onder dwang en leiding staan van de Aliens, de draconien Reptiliens , Zij zijn volledig onder de duim van de reptielen. De reptielen hebben bezit genomen van hun bestuurder brains. Natuurlijk zijn daaronder de illuminatie, met de puppets van de NWO, de Klaus Schwab baby’s.
Maar de hoofdzaak zijn de Draconiens. Dit ras is al tienduizenden jaren op aarde, kan ook honderd duizenden jaren zijn. Zij besturen of sturen alles aan. Daarom, als wij, het volk, de Q forces, die macht terug willen pakken, en vrij willen zijn, dan moeten wij snel en slim zijn.

Deze Aliens , zijn op alle fronten superieur qua wapens en kunnen met een flip van de vingers een volk uitschakelen.
Zolang wij gehoorzaam hun orders opvolgen, en zij niet zichtbaar zijn, en wij voor hun voedsel zorgen ( o. a. Kleine kinderen en tieners voor seks en eten) blijven zij in hun holen en tunnels onder de grond. En op ook op hun andere planeten. Zij hebben verdragen gesloten, ( 1954 x generaal Eisenhouwer) met ons, die hun macht versterkt hebben. In ruil voor een gedeelte van hun technieken. Nu hebben wij ons ook in de schaduw ontwikkeld en ook vernietigingswapens in ons bezit. Scaler technieken, wrap aandrijvingen Etc.

 

Alle elektra uitschakelen

 

Als wij alle elektronica uitschakelen, satellieten, stroom, internet, tel, etc . en dan in een klap alle regeringen oppakken, die door hen geleid worden, dan wordt het moeilijk voor hen. Wij zijn al 4 jaar bezig( Trump – hij staat niet onder hun dwang.) om alle ondergrondse basissen die wij voor hun en de elites hebben gebouwd, alle ruimte basissen in Groomlake , in Chili en Peru, uitschakelen, op te blazen, onder water te zetten, hun verdedigingssystemen ondergronds, de een na de ander uit te schakelen, dan wordt het een andere zaak. Zij voelen zich zo superieur, dat zij tegenstand niet kunnen begrijpen. En niet verwachten. Dat geeft ons de moed en tactiek om hen te verdrijven.

Al hun gecreëerde steunpunten op aarde te vernietigen, al de helpers en dienaren tegelijkertijd oppakken, dan kunnen zij die niet meer inzetten. Dat staat nu voor de deur. Die tijd van de eindronde is nu in zicht.

Alle tijdlijnen komen naar dit punt toe en daarna
Is er geen sprake meer van deze aliens/mensen in de toekomst projecties van “looking Glass”.

Zet U schrap, zij zijn nu bezig met hun weer wapens overal catastrofes te veroorzaken, met hun HAARP wapens hebben zij vandaag weer ca. 20 vulkanen laten uitbarsten….

HOU DUS NOG DE HELM EVEN OP, HET IS NOG NIET VOORBIJ. ZORG DAT JE WAT EXTRA VOEDSEL, WAT NIET KAN BEDERVEN, IN HUIS HEBT. EN VRAAG VANAVOND AAN JOUW OVERLEDEN BEKENDEN ONS EEN HANDJE TE HELPEN, WANT DAT DOEN ZE ECHT.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.