JACHT OP KINDEREN, DE SYMBOLEN VAN RODE SCHOENEN

 

Het verhaal dat je gaat lezen is gewoon krankzinnig, maar als dat waar is, moet de wereld al een tijdje op de hoogte zijn van de wreedheden die door de Europese elite zijn begaan.

Eind 2014 onthulden verschillende rapporten het bestaan ​​van een doodscultus die bekend staat als de Negende Cirkel, bestaande uit Europese elites die naar verluidt kinderen hebben verhandeld die zijn ontvoerd, gedrogeerd, uitgekleed, verkracht en gemarteld.

Er zou op kinderen worden gejaagd in Europese bossen waar de slachtoffers ritueel werden gedood door de Europese adel en hun gasten. Sommige rapporten beweren dat deze paar machtigen ook tot cannabisisme wendden en enkele van hun “slachtoffers” aten ter ere van de demonische goden.

Het is waarschijnlijk dat dit geheime genootschap zijn naam dankt aan de literaire klassieker Dante “The Inferno”, waarin de negende cirkel van de hel een cirkel van verraad is, gedefinieerd als frauduleuze activiteiten tussen individuen die verband houden met liefde en vertrouwen.

 

De Negende Cirkel Satanisten regeren Europa

 

De negende cirkel is een elite satanische orde die kinderen ritueel offert. Degene die de meeste kinderen opoffert, zal rode schoenen dragen die van hun offer zijn gemaakt.

Verschillende overlevende ooggetuigen verschenen in het najaar van 2014 in Brussel voor het International Court of Common Law (ICLCJ). De vijf rechters en 27 rechters onderzochten het gruwelijke bewijs dat hun werd voorgelegd.

Het mandaat  van de ICLCJ is om twee  redenen   :

De vervolging van personen en instellingen die verantwoordelijk zijn voor vroegere en huidige uitbuiting, mensenhandel, marteling en moord op kinderen in overeenstemming met de wet. Deze en andere criminele activiteiten zijn direct gerelateerd aan vertegenwoordigers van kerk en staat.

Getuigen zeiden dat er ook regelmatig kinderoffers werden gebracht in het Vaticaan, in de catacomben van katholieke kathedralen, op particuliere landgoederen en bossen, en op militaire bases van de regering in België, Nederland, Spanje, Australië, Ierland, Frankrijk, Engeland en het Verenigd Koninkrijk. Verenigde Staten. Volgens voormalig lid van het Nederlandse drugskartel Octopus kwamen de kinderen uit België en Nederland.

Een getuige deelde deze verklaring aan de ICLCJ:

In 2004 was ik onvrijwillig getuige van het martelen, verkrachten en vermoorden van kinderen door een groep hooggeplaatste Nederlanders. Ik werd naar een jachtbedrijf in België in de buurt van Brussel gebracht, waar ik twee jongens en een meisje van 14-16 jaar zag die het slachtoffer waren. De groep menselijke jagers werd zwaar bewaakt door de Koninklijke Garde. Ik kreeg te horen dat de koning van België, Albert, daar was.

 

Het Paleis van Koningin Beatrix is ​​geïdentificeerd als een van de jachtgebieden.

 

Een van de slachtoffers, therapeut Toos Nijenhuis, meldde dat ze op vierjarige leeftijd getuige was van de moorden op kinderen, mensen die daar herkenden waren de voormalige paus Joseph Ratzinger (ook bekend als Benedictus XVI), de Nederlandse katholieke kardinaal en de Nederlandse prins Alfrink Berhnard, oprichter van de Bilderberggroep en koningin Beatrix.

Een andere getuige bevestigde bovenstaande verklaring en zag paus Ratzinger het kleine meisje vermoorden.

Het was in de herfst van 1987 in een Frans kasteel. Het was verschrikkelijk en het gebeurde niet één keer. Ratzinger en Berhnhard namen hieraan deel.

De website van World Truth TV  heeft aangekondigd dat er 34 kindergraven zijn gevonden in Ierland, Spanje en Canada.

De negende satanische cultus van kinderoffers was gekoppeld aan de verdwijning van maar liefst 50.000 Canadese kinderen. Onder 80 residentiële scholen die worden beheerd door de Canadese regering, de Britse Kroon en vertegenwoordigers van de katholieke, verenigde en anglicaanse katholieke kerken, werden 32 ongemarkeerde massagraven voor kinderen gevonden.

 

Massagraven

 

De grootste van 34 ontdekte massagraven voor kinderen bevindt zich in de Mohawk Indian Residential School in Brantford, Ontario, Canada. Professionele archeologische opgravingen zijn stopgezet door “verantwoordelijken” nadat daar in 2008 de overblijfselen van kinderen werden ontdekt.

Tal van ICLCJ-verzoeken van de rechtbank om collectieve kindergraven op te graven, werden afgewezen door stadsfunctionarissen.

Na zorgvuldige ondervraging van getuigen werd vastgesteld dat paus Ratzinger en Francis, koningin Elizabeth, prins Philip, premier van Canada Stephen Harper en ten minste 35 andere wereldleiders bij de praktijk betrokken waren.

Wat is er met deze schurken gebeurd en waarom werd het niet genoemd in de reguliere media:

Uit documenten in geheime Vaticaanse archieven die aan de rechtbank zijn voorgelegd, blijkt duidelijk dat de jezuïeten eeuwenlang een vooropgezet plan hadden om ontvoerde pasgeborenen ritueel te vermoorden en vervolgens hun bloed te consumeren. Het plan is ontstaan ​​uit het verwrongen idee om spirituele kracht te putten uit het elixer van het leven van de onschuldigen en zo de politieke stabiliteit van het pausdom in Rome te verzekeren. Deze handelingen zijn niet alleen genocidaal van aard, maar ook systemisch en geïnstitutionaliseerd. Het lijkt erop dat deze praktijk vanaf minstens 1773 werd uitgevoerd door de rooms-katholieke kerk, jezuïeten en elke paus.

 

Geweldige onthullingen

 

In 2013 vond een ICLCJ-rechtbank koningin Elizabeth en prins Philip van Engeland schuldig aan de verdwijning van 10 lokale kinderen van een katholieke kostschool in Kamloops, British Columbia op 10 oktober 1964.

In dezelfde zaak uit 2013 werd paus Ratzinger schuldig bevonden aan een misdaad tegen de menselijkheid. Hij nam ontslag in november 2013, en was de eerste paus in 600 jaar die ontslag nam uit het meest heilige werk van het katholieke christendom. Volgens The New Yorker was   deze paus verwikkeld in een internationaal seksueel misbruikschandaal en liet hij miljoenen dollars besteden aan de verdediging van pedofiele priesters in de Verenigde Staten en daarbuiten.

In augustus 2014 werd paus Franciscus schuldig bevonden aan kinderhandel en werden arrestatiebevelen uitgevaardigd tegen koningin Elizabeth en prins Philip voor hun veroordeling toen in 1964 tien kinderen verdwenen uit de Kamloops Native Residential School in Canada, British Columbia.

Het is ongelooflijk dat vermiste Canadese kinderen ook gelinkt zijn aan de McGill University in Montreal, waar de Central Intelligence Agency (CIA) van de Verenigde Staten een mind control-programma leidde met de naam MK-Ultra.

De Canadese, Amerikaanse en World Psychiatric Associations, gesponsord door de Rockefeller Foundation, onder leiding van D. Ewen Cameron, begonnen begin jaren vijftig met het MKULTRA-programma voor kindermarteling aan de McGill University. Tegen 1964 zouden onderzoeken van het Amerikaanse Congres het MKULTRA-programma hebben beëindigd na een succesvolle rechtszaak tegen McGill University door Linda MacDonald, overlevende van mind control.

De ICLCJ-rechtbank heeft amnestie aangeboden aan elke burger of werknemer van het Vaticaan, de Kroon van Engeland, kerken en regeringen als ze ervoor kiezen om onder ede bekend te maken wat ze erover weten. Er waren ook geldprijzen voor het vrijgeven van verder bewijs.

 

In 2016 werd het ICLCJ-hof ontbonden dankzij aanhoudende inspanningen achter de schermen van de Royal Crown of Great Britain.

Bedenk dat deze Europese koningen het mondiale politieke landschap beïnvloeden. Het is een triest bewijs van de huidige stand van zaken voor wereldleiders dat burgerrechten worden geaccepteerd en “zoals ze altijd zijn geweest” voor hun eigen zieke, verdraaide plezier.

Bron: https://thedailyconspiracy.com/2018/03/01/ninth-circle-satanists-rule-europe/

 

HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN VERKOOP 98.000 KINDEREN VOOR OCCULTURELE OFFERS EN AAN “LIEFDE KINDEREN”

 

3 gedachte over “JACHT OP KINDEREN, DE SYMBOLEN VAN RODE SCHOENEN”
  1. Al deze zaken beschreef David Icke al in the Biggest Secret halverwege de jaren ’90. Dus niets nieuws onder de zon. Toen werd j nog voor gek versleten en nu geloven steeds meer mensen het. Zelf ben ik in die tijd een aantal keren geweest bij Chateau de Amerois in de Ardennen bij Bouillon. Ook wel castle of darkness genoemd. Jachtterrein voor kinderen, inwijdingsplek voor kinderen van de elite als ze 18 jaar werden. Het dorpje dat er bij hoort was eng en vaak hadden ze geitenkoppen boven de deur hangen. Overal liepen vage types rondom het kasteel met geweren. Een hele nare plek qua energie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.