GTB 12 april 2022

 

Apr. 12, 2022
GTB 519.

Uit de annalen van Benjamin Fulford, wekelijkse verslaggeving van de stand van zaken

De meeste aanvoerders van de Khazarian Maffia zijn deze week door speciale seals groepen allemaal gearresteerd. Het zijn top lui met veel Power. In hoeverre deze personen al ingeruild zijn voor dubbelgangers of klonen is mij niet bekend. Sommigen wel en sommigen niet.

Het zijn de volgende personen.;
Prins Charles,
Nancy Pelosi,
Christine Lagarde,( World Bank)
Hillary Clinton,
Barack Obama ( Barry Soetoro)
Kamela Harris, ( vice President)
William Burns,( CIA)
Adam Schiff,( dem. Senator)
Debbie Wasserman Schulz
Gen Plachi,
Morri Bosa ( maire of Washington DC)
Hunter Biden had een overdosis 5 maanden geleden van drugs en is uit beeld.

Verdere Spelers, die uit de hogere regionen verwijderd moeten worden zijn, Justin Castro-Trudeau( canada), Emanuel Macron( france). Johnson (UK), Zelinsky ( Ukraine) and Fumio Kishida ( Japan). De verwachting is dat dit binnenkort gaat gebeuren.

Verder geeft Benjamin Fulford aan, dat het niet zeker is dat Trump nog in leven is. De Trump, die wij nu zien in de rally’s is een dubbelganger.
Dat Trump nog leeft is niet zeker. Laten wij het hopen……dat hij er nog is (maar 24 moordaanslagen……?)

Verder zijn er nog berichten dat de grote toonaangevende Fauci, of zijn dubbelganger, officieel is aangehouden door een special seal groep. Hij was onderweg met 12 bodyguards, maar op het moment dat er slechts twee aanwezig waren sloeg men toe en nam hem in custody.

Daarmee is een van de grootste moordenaars in de wereld verwijderd van het toneel. Het had net weer verteld dat de volgende covid 19 er aan komt en dat het waarschijnlijk is, dat wij de maskers weer op moeten.!
Verder is het bekend geworden dat Mexico en Saoudi Arabia weigeren telefoontjes van Biden te ontvangen. , wat een directe afwijzing betekend voor de president van de USA.

De netten worden aangetrokken. De laatste stuiptrekkingen zijn aan het gebeuren. Men schat twee tot drie weken nog…..
Datums zijn niet belangrijk. Hoofdzaak is dat het gebeurd. Vele regeringen zullen op water en brood komen net goed. Daar leren zij persoonlijk van. Dat hebben ze ook nodig voor hun geestelijke groei.

GTB.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.