ADRENOCHROME EN RITUELE PEDOFILIE DOOR SATANISCHE ELITE

 

ADRENOCHROME EN RITUELE PEDOFILIE DOOR SATANISCHE ELITETegenwoordig wordt bij elke stap het goede belachelijk gemaakt en vernederd, en het kwaad getolereerd, geprezen en gepropageerd. Veel mensen beweren nog steeds dat sommige satanische groepen in de kelder Satan aanbidden en kleine kittens doden. “Laat ze daar doen wat ze willen, zolang ze andere mensen maar geen kwaad doen.” Helaas zien ze niet dat we allemaal meedoen aan deze show, en er komt nog veel meer bij kijken.

“Satans grootste overwinning is dat mensen niet meer over hem praten, niet meer aan hem denken en niet meer in zijn bestaan ​​geloven.”

De wereld wordt geregeerd door het kwaad en we zien het duidelijker dan zelfs 10 of 20 jaar geleden. Hij verbergt het gewoon niet meer. Het drong ELK gebied van het leven binnen, grotendeels met onze toestemming, en soms zelfs op ons verzoek.

Zijn favoriete slachtoffer is een onschuldig kind. De volgende punten zijn slechts enkele aspecten. Over het algemeen is er zoveel dat je een boek over dit onderwerp zou kunnen schrijven, en er zijn er waarschijnlijk veel.

We richten ons hier vooral op aspecten die met kinderen te maken hebben, dit alles is zelf en op internet of in boeken te vinden.

De WHO Foundation heeft zichzelf overtroffen door satanische praktijken in ons leven op te nemen. De mens is een god geworden en kan nu beslissen over iemands dood (abortus en euthanasie). Natuurlijk moet iedereen voor zichzelf beslissen en het volste recht hebben om dat te doen, maar zijn we het waard om te beslissen over iemands leven en dood?

Abortus is een favoriet ritueel van satanisten. Meisjes worden zo vroeg mogelijk bevrucht. Dan worden rituele abortussen uitgevoerd. Kinderen leren dat een operatie zonder verdoving een grote eer is. Waarom zouden satanisten alleen abortussen uitvoeren tijdens hun ceremonies, als het kan zodat duizenden vrouwen er elke dag om zullen vragen.

 

Satanisten

 

Satanisten houden van kannibalisme. Rabbi Abraham Filkelstein gaf toe dat de lichamen van kinderen die tijdens het Pascha waren gedood, naar het slachthuis werden gestuurd en van daaruit naar restaurants en winkels. Een van de vele kannibalistische restaurants in Los Angeles heeft een arbeidsethos en respect voor menselijke voeding, dus het is verboden om ze buiten de faciliteit mee te nemen. Restanten van maaltijden gaan naar verpleeghuizen, opvangtehuizen en weeshuizen.

Het is geen geheim dat menselijke organen worden gebruikt om vaccins te maken. Ze werden verzameld van (levend op het moment van verzameling) geaborteerde foetussen, zelfs twintig weken oud. Deze stages worden onder meer gefinancierd door door de Gates Foundation. De vader van vaccins, Stanley Plotkin, zei tijdens een hoorzitting dat hij zich ervan bewust was dat het katholieke geloof de inname van dergelijke preparaten verbiedt.

 

De katholieke kerk

 

“ De katholieke kerk heeft documenten over dit onderwerp uitgegeven. Ze zeggen dat mensen die een vaccin nodig hebben, ongeacht dit feit gevaccineerd moeten worden. En ik denk dat dat suggereert dat ik degene ben die naar de hel zal gaan vanwege het feit dat ik geaborteerde weefsels gebruik. Ik ben blij om dat te doen. 

Geaborteerde kinderen zijn niet alleen een “ingrediënt” van vaccins, maar ook van medicijnen, cosmetica en andere producten.

Volgens de WHO gaat seksuele voorlichting van onze kinderen uit van het leren kennen van je eigen lichaam vanaf 4 jaar. Het leert kinderen hoe ze fysiek plezier kunnen beleven aan het aanraken van hun intieme delen (masturbatie). Dit kan de basis zijn voor de volledige legalisering van pedofilie in de toekomst.

Demoralisatie van kinderen door middel van films en tv-programma’s, computerspelletjes en zelfs tekenfilms. Sekswinkels en coffeeshops zijn overal verkrijgbaar. Seks in kindertijdschriften en speelgoed gesmokkeld.

 

Favoriete tijdverdrijf van satanisten

 

Alomtegenwoordig en toch constant onder het tapijt geveegd. Criminelen worden niet of niet genoeg gestraft. Aan de andere kant is het heel gemakkelijk om een ​​onschuldig persoon te “framen” die vervolgens onterecht wordt veroordeeld. Een van de favoriete bezigheden van Arabische sjeiks is het kijken naar “live” seks, niet alleen pedofielen, maar vooral seks tussen twee jonge kinderen. In Londen worden (waarschijnlijk niet alleen) zulke kinderorgieën georganiseerd, waar die Arabische rijken graag komen.

 

Halloween

 

“All Hallow’s Eve, Samhain” – het begin van het Keltische nieuwjaar. De belangrijkste satanische feestdag. Volgens hun kalender is een dierlijk of menselijk offer van elke leeftijd en geslacht verplicht op deze dag (bloed / seksueel). Als het een man is, moet hij blond haar en blauwe ogen hebben. De volgende dag, 1 november, is het Keltische Druïden festival van vuur en bloed dag. Het is ook dan dat er op elke leeftijd offers worden gebracht. Hieraan moet worden toegevoegd dat veel satanische “feestdagen” samenvallen met katholieke feestdagen.

Wat zou het mooi zijn als weer eens een deel van de praktijken buiten de muren van de congregatie zou worden doorgevoerd. Kinderen en hun ouders staan ​​te popelen om deel te nemen aan Halloween-spellen. Ze beschouwen iemand die durft te zeggen dat hij niet deelneemt aan deze occulte maskerade als de vijand van de mensheid en de vernietiger van het zorgeloze spel van kinderen.

Geloof

In sommige landen mogen homoseksuele stellen kinderen adopteren. Niemand is geïnteresseerd in hoeveel de psyché van deze kinderen is beschadigd. Het is belangrijk dat andere mensen gelukkig zijn, en we zijn geen barbaren en we ontnemen hun geluk niet door kinderen te krijgen. De instelling van het huwelijk wordt in de moderne wereld overbodig en wordt soms zelfs gediscrimineerd. Ik heb ooit de resultaten gezien van een onderzoek – ja, sommigen vinden het misschien grappig – waaruit bleek dat het aantal echtscheidingen erg laag was onder paren die samen bidden.

Als er iemand was met een sterk geloof, zou zelfs met zo iemand kunnen worden afgerekend. Iedereen kent waarschijnlijk de video van het Pentagon over het vaccin “genezen van religieus fanatisme”.

 

Criminele elites

 

Het kwaad is aanwezig in elke centimeter van ons leven en het is aan ons of we het willen zien.

Het kwaad gaat over wat voor ons het belangrijkst is, wat onze troost is, de zin van het leven, de toekomst. Hij weet dat door zich op onze kinderen te richten, hij op ons hart mikt.

 

 

Bron:

https://www.ncjrs.gov/pdffiles1/Photocopy/140554NCJRS.pdf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.