GTB 15 april 2022

 

Apr.15
GTB 521.

 

Pasen het echte feest van de wederopstanding, ten minste dat zeggen zij, zij die voor 70% deelnemen aan de pedofilie, seks trafficking en orgaan trafficking!

 

Ik wil U de Pasen niet verzieken met negatieve uitspraken. Beter vier je de Pasen zoals U dat gewend bent. Want er is echt grond om de PASEN als feest te ervaren. Het is het einde van een gruwelijke tijd. Een tijd die nu achter ons ligt. Een nieuw begin staat voor de deur. Het is de wedergeboorte, cq opstanding van de mens als mens.

De laatste bolwerken onder het meer van Geneve, de heuvels van de Ukraine, de bunkers in het zwarte woud en de tunnels onder de twee oceanen, liggen zwaar onder vuur. De leugens in de pers worden steeds duidelijker.

Niemand wil nog zo’n smerige booster. De schandalen komen nu naar buiten van de aankopen, de afspraken, de onterechte wet bescherming van de injecties, het gelieg en bedrieg van de overheden.
Deze misdadigers in hun kamgaren op maat gemaakte pakken, beginnen zich voorzichtig terug te trekken.
22 landen hebben de centrale banken (Rothschild) uit het land gegooid of opgeheven en 14 landen zijn er op dit moment mee bezig. In principe zijn deze banken failliet. Het opgebouwde imperium van fiat money ( papier geld) zonder gouddekking is over.

Het door hen, door de eeuwen heen, geroofde geld van de burger moeten zij nu terug geven. Er staat een herschikking van rijkdom voor de deur.
Creditcard schulden moeten voor 22 September van dit jaar (2022) afgeschreven worden. Het door de bevolking betaalde belasting geld wordt de komende weken, als de experts het juist hebben, terugbetaald aan de burgers., land voor land en niet allemaal tegelijk….!

 

Financiële verbeteringen

 

Uw financiële zorgen gaan de prullenbak in, niet allemaal tegelijk, maar stukje bij beetje in een gestadige stroom van financiële verbeteringen komen u kant uit.

Op dit moment proberen zij nog van alles binnen te halen, de viezerikken. Kijk naar de benzine prijzen. 70% is overheid geld

Dat verschilt per land. En zij, die smeerlappen, die U leegstelen via belastingwetten, doen daar niets aan. Ja , ze dreigen en zij waarschuwen U steeds meer voor verhogingen. De geldontwaarding VAN 11% dit jaar is maar een klein onderdeel. Het betekend wel dat uw 100 gulden , die u vorig jaar heeft gespaard nu nog maar 89 gulden waard is in verhouding.

Men verhoogd de waarde van uw bezit, huizen grond e.d. En u moet alweer inleveren meer tax betalen. Zo gaat het maar door.

Welnu, daar komt een eind aan, dat gaat stoppen. Belastingen zullen steeds lager worden. Ook zij de regering, zal het geroofde geld terug geven.

De monsterlijke regeringen zullen afgebouwd worden tot ca 20% van hun huidige omvang. Allemaal nieuwe energieke mensen, want de ouden gaan de bak in. Zij zullen moeten boeten voor het wanstaltige moordenaars gedrag. Want zij zijn immers de oorzaak van al die gruwelijke bijwerkingen van de experimentele injecties. Zij waren daarvan op de hoogte.!!!!!

Zij hebben U die injecties psychisch door uw edele strot geduwd., zonder U over de gevolgen in te lichten. Zij hebben toegestaan dat er pcr staafjes gebruikt zijn, die 8 nare bijwerkingen veroorzaakten en die uw DNA verraadde.
Als geiten gaan zij de stal in, dezelfde stal waar wij uitgekomen zijn, en waar wij, toen wij er in zaten en als schapen hun opdrachten uitvoerden. Dus dat wordt nu omgedraaid, het is de opstanding, de pfenix

Opgestaan uit de as, herrezen ,het paasfeest, de wederopstanding….

HOLY—-BOLY…..

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.