GTB 16 april 2022 update

 

April 16, 2022,
GTB 523.

Echte berichten uit Mariupol door de Duitse journalist mr. Thomas Roper. Die voor de 2de keer in 14 dagen Mariupol in mocht.

 

De Situatie is nog niet geklaard. Over het algemeen is de situatie rustig, maar er zijn gloei plekken. De Russen hebben de stad omsingeld en de meeste troepen van de Ukraine zijn verslagen. Verspreid over de stad zijn nog verzetshaarden waar de Nazi Azof troepen zich hebben verschanst.

Er is een uitbraakpoging ondernomen maar die is gestopt door de russen, die hebben een honderd tanks gestopt en ca 1000 Ukrainse  soldaten hebben zich overgegeven.
Met de verzetspockets is het anders. De azof eenheden hebben zich hier en daar genesteld in de flats tussen de bevolking en de bevolking zit onder in de kelders van de flats. De russen kunnen de gebouwen met de azof troepen en verzetshaarden niet vernietigen, want zij zouden de bevolking dan onder de restanten begraven. Dus zij schieten op de azof, als die zich bloot geven, maar met gepaste mate, zonder de flats te laten in storten. Dan is er nog het haven gebied. Met de ondergrondse bunkers. Waar naar geschat ca 3000 troepen zijn in een atoom bunker met ca. 250 instructeurs, kolonels en generaals van de NATO ( het zijn NATO atoombunkers) dus moeilijk te kraken. Deze NATO instructeurs zijn uit Zweden, England, de USA, het Franse vreemdelingen legioen en Duitsers.

Macron heeft al twee keer contact gehad met Putin om deze jongens vrij geleide te regelen, maar Rusland weigert.
Het kan best zijn dat zij in die atoombunkers nog voorraden hebben om het 2 jaar uit te houden. Dan wordt het een langgerekt traject. Maar het is niet te geloven dat de russen dat zullen accepteren.

 

Scholen gaan weer open

De bunker is gemaakt voor agressie tegen Rusland zelf door de NATO, wat op zich de cabal vertegenwoordigt.
De russen zijn nu bezig de laatst bestaande Azof Nazi haarden op te ruimen.
Hulp uit het westen heeft geen zin. De Ukraine is down. De russen zijn het aan het schoonmaken. Net als de bevolking, die in Mariupol de puinhopen aan het opruimen zijn.

De eerste scholen gaan alweer open , al is dat mondjesmaat. Mensen, die twee weken geleden nog het niet zagen zitten zijn nu weer optimistischer. En die kant moet het uit.
Ook in het westen wordt het nu spannend. De tijd is rijp. De schurken moeten achter de tralies.

Kijk uit voor 18 april, en houd de helm op….
Dat kan geen kwaad. Laat u zich niet meer bedreigen door de media, of u weer in een lockdown douwen door de pedofielen in Nederland

Ook zij hebben de strijdt verloren. Alleen hebben zij dat nog niet door!! Ze zijn een beetje dom!!

GTB.

 

#Training

#Paratroopers with the 450th Civil Affairs Battalion conducted air operations for training and certification currency.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.