GTB 16 april 2022

 

Battle, march and shoot! #OSUT trainees in week nine test their lethality under pressure during a series of exercises, both physical and mental. 🔗 US Army Fort Benning

April 16, 2022
GTB 522.

Een spannend weekend, er gebeurd nu van alles. Achter de schermen worden er vele arrestaties verricht. In vele landen black-outs

16 April, een datum, die er uit springt. Midden April. De End game is on.
De media liegt er op los, de Russen hebben de oorlog al bijna verloren.
Het is hetzelfde verhaal. Net als de mensen zitten te wachten op de nieuwe booster, terwijl geen hond meer ingeënt wil worden….
De spanning stijgt. Rusland is alleen nog ondergronds bezig in de tunnels en het westen doet niet anders dan hun obsolete oorlogstuig, wat reeds overjarig is, proberen te dumpen in de Ukraine.

Aanslagen

Er zijn weer berichten over aanslagen, die komen. Vooral 18 April zou een target dag zijn. Een valse vlag operatie in de USA, een zogenaamde aanval van de russen. Ook gonst het van fake aanvallen van Ufo’s. Met behulp van hologram technieken a la 9/11…., trade centers….
Het rommelt overal. Dan waarschuwingen van nieuwe dodelijke covid varianten, ,tbc out breaks, die onze gezondheid zouden aantasten.

Als je het allemaal moet geloven wordt je straal gek. De politiek blijft zich indekken, nog geen arrestaties. Maar de drie dagen van duisternis komen er aan., dat staat vast. Ook worden volgens ontvangen berichten ca dertig regeringen opgepakt. Maar welke regeringen. ? De Q organisaties laten druppelsgewijs los, dat 17 westerse landen in het geheim mee werken met de Q en Z forces. Dat betekend ook dat hun militaire forces in paraatheid zijn gebracht om de Cabal aan te pakken.

Ook geruchten over Gesara en Nesara, dat er kinken in kabels zijn. Welnu in het normale leven zijn er altijd kinken in de kabels, dus dat weten wij.
De overal picture is duidelijk. Steeds meer waarheden komen naar buiten over de pedofilie, het redden van kinderen uit de klauwen van de nog functionerende pedo ringen. Veel regeringsleiders krijgen nu lichte Covid aanvallen en worden uit roulatie genomen en gearresteerd.

Steeds meer mensen worden nu wakker, zij geloven de eenzijdige berichtgevingen niet meer. Men wordt steeds alerter. Het gevoel van onvrede stijgt over de hele wereld aan. De mensen hebben en krijgen genoeg van het onzinnige gepraat en gelieg wat over hen uitgestrooid wordt. Ook de ziekenhuizen komen nu onder vuur, daar blijkt dat men bewust covid patienten heeft laten sterven ( een totale opbrengst per covid patient van us $ 80.000 tot 100.000. ) En dat door de voorgeschreven behandelingsprocedures te volgen, zuurstof apparaten, remdesivir drugs, coma related medicijnen, totdat de patiënten er in stikken.

Alles volgens dubieuze protocollen en het onthouden van echte genezende medicijnen, zoals hydroxyChloricyde, zytromicyne, Ivermectine etc.
Er staan veel processen nu op stapel en veel ziekenhuis management teams, zullen de tralies gaan zien voor een lange, lange tijd.
Ook zullen veel artsen gearresteerd gaan worden, die bewust voor het geld hun patiënten ondeugdelijke vloeistoffen hebben ingespoten, zonder hen daar voldoende over te informeren.
God zij met hen, hoop ik voor ze.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.