GTB 17 april 2022

 

Apr.17, 2022,
GTB 524.

 

Hevige gevechten onder de grond, onder de stad Marioepol. Het zijn de laatste loodjes en de moeilijkste misschien.

Nou moeilijk,? zou kunnen ! Dan moet je een insider zijn. Maar ik stel mij voor dat alle Biolab bezettingen moeilijk zijn geweest. Want hoe neem je een lab over. Met vreselijke bacteriën en virussen, klaar op de plank…..
Dat zelfde geld voor de atoombunker onder het havengebied van Marioepol.

De stad heeft 448.000 inwoners, dat is zo’n beetje drie keer Arnhem, wie Arnhem kent weet dat deze stad uitgebreid is. Arnhem oost, zuid, west en noord, met zijn ingedeelde wijken en ca, 150.000 inwoners aan de rand van de Veluwe.
Marioepol is 3x dat Arnhem gebied. En dan nog de tunnelstelsels onder de. grond, die allemaal naar alle kanten moesten worden afgesloten, teneinde vluchten te voorkomen. Dat is gelukt, de 3000 zitten in hun gebarricadeerde nest opgesloten. De vieze smerige achterbakse houding van de NATO, die daar aan de rand van Rusland, troepen aan het trainen zijn, biowapens aan het ontwikkelen zijn , dit alles tegen allerlei gesloten verdragen in het verleden met Rusland. Het is net zo stiekem en verrot, als dat zij de bevolkingen van de Eu landen hebben voorgelogen en bedrogen. En dat is nog steeds aan de gang.

Wij zijn volgepompt met haat tegen de verderfelijke handelswijze van de Russen. Terwijl zij, de cabal, zelf bezig waren met ons te belazeren van A tot Z op allerlei gebieden. Ik ben geen russen vereerder, maar heb geprobeerd al die jaren positief maar hen te kijken. Want het zijn dezelfde mensen als wij in het westen, alleen zijn zij niet zo verwend met een beter salaris, maar ook murf geslagen door onderdrukking door bijna alle eeuwen heen. Iets wat het westen ook kent, maar op een heel subtiele en vieze manier stiekeme manier. Dat werkt psychisch vernietigend, zelfs nu kunnen veel mensen nog niet geloven hoe grondig wij belazerd zijn geworden. Hoe wij gewillig wij als westerse volken hun vieze smerige orders (covid) hebben opgevolgd.

En men gaat nog steeds door met ons te belazeren. Met tv achtige opgezette en gespeelde moordpartijen etc. heeft U al een film gezien van de ondergang van het Russische vlaggenschip….. behalve het gepraat erover. Het voedsel verdelen aan de bevolking door de russen, wat overal plaats vindt. Het opgesloten zitten van 250 westerse officieren in de bunker van Marioepol. De terugtrekkende bewegingen van het machtige Russische leger…. heeft u al iets gehoord van de moordpartijen door de nazi azof troepen…. heeft U überhaupt al iets gehoord van de rode kruis dozen vol met euro’s.?
Dat er 33 bio warlabs gefinancierd zijn door de USA, Germany, France etc.
Dat de Ukraine het centrum is van het witwassen in de wereld, het centrum van de orgaanhandel, de sextrafficking, productie fabrieken van Andrenochrome etc….

Maar aan al dat gelieg en bedrieg komt nu een einde. Rutte knoop dat in je oren, ook al trek je je nu stiekem en tacties terug. Heel Nederland weet waar je woont!!

Misschien kun je nog wat gaan fietsen met de Pasen, als ik jou was zou ik dat maar doen… want je buitenlucht wordt schaars voor je….

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.