Aan welke kant van de oorlog sta jij?

 

Aan welke kant van de oorlog sta jij?

 

Heb er al vaker over geschreven vanwege vele mensen niet door hebben wat er nu echt gaande is in de wereld en helaas aan de verkeerde kant staan. Zo zie ik buiten steeds meer mensen met de Oekraïense vlag. Zelfs mijn buurman.. Echt verschrikkelijk dat mensen die overal maar ophangen en niet verder nadenken!! Ze staan echt aan de kant van de duivel en hebben het niet door!!

 

Oorlog oekraine

 

In 2016 verbrande het Asov bataljon de Nederlandse vlag als waarschuwing om niet tegen het referendum te stemmen.
Volgens de NOS zou dit om een Russische vervalsing zijn gegaan! Maar we weten allemaal wat voor nieuws de NOS brengt!

Vele mensen denken dat er een oorlog gaande is, maar het tegendeel is waar. De mensen worden nu eindelijk na vele jaren bevrijdt van de criminele cabal wat daar zit, ook daar zijn de bio-labs waar covid is gemaakt en waar de genocide spuiten gemaakt zijn.  Dat verteld de media je niet namelijk, die verdraaien alles zodat je achter Oekraïne staat en niet voor Rusland die juist samen met Amerika de wereld aan het bevrijden zijn!

Het is nu echt hoogtijd dat de slapers die niet zien wat er echt gaande is in de wereld nu snel wakker gaan worden. De genocide spuiten doen hun werk en de oversterfte is behoorlijk. Het overlijden van mensen nu wereldwijd iedere leeftijd is nu echt gaande!

De 2de wereldoorlog is nooit gestopt. Vele denken dat ze iedere 5 mei de vrijheid vieren, maar welke vrijheid? We hebben helemaal geen vrijheid.. We worden als slaven behandeld, moeten vanaf onze 4de jaar naar school, dan komt de middelbare school en dan hoger onderwijs… Ja je leest het goed, hoger ONDERWIJS.

De klap gaat komen voor de slapers

 

Hoe hoger je opleiding, hoe meer je kunt leren en dus de leugens die je leert als waarheid ziet en dat verder overneemt en zo je leven regeert met leugens! Je geeft het je kinderen weer door en als leraar leer je het de kinderen weer en zo blijft de leugen regeren. De mensen die denken dat ze slimmer zijn vanwege de hogere onderwijs en noemen ons een wappies. Ze willen niks met ons te maken hebben en maken ons belachelijk.

Zo heb ik daar veel van meegekregen om op het internet belachelijk gemaakt te worden door mensen die denken slimmer te zijn, en zelf geen eigen mening te hebben en alles maar blijven aannemen van de regering!  Er zijn heel wat trollen actief op het internet die er waarschijnlijk voor betaald krijgen om ons zwart te maken. Hun zullen de grootste klap gaan krijgen.

 

 

Mijn ontwaking

 

 

Ben jij al ontwaakt? Ik zelf ben al een aantal jaren ontwaakt en zag dat er al heel veel in de wereld niet klopte. We leven in een zieke wereld echt behoorlijk ziek. De cabal waar we mee te maken hebben zijn de aller grootste criminelen van de aardbol.

Ik kreeg in mijn jeugd te maken met jeugdzorg en nu ik volwassen ben zag ik dat jeugdzorg vaak 1 kant van de ouders luistert als ze in een vechtscheiding zitten en vaak de andere ouder in een zwarte daglicht zetten. Zo vernielen ze namelijk kinderen, en jeugdzorg alleen maar er is om kinderen te vernielen, want daar verdienen ze een hoop geld mee…

Ook halen ze vaak kinderen uit huis waarbij het gewoon goed gaat, en waar het niet goed gaat laten ze de kinderen zitten, zie het verhaal van Sharleyne 

Ook ken ik heel wat ouders die hun kinderen onterecht uit huis zijn gehaald en jeugdzorg alles tegen werkt om de kinderen weer thuis te kunnen krijgen. Ouders worden uit het ouderlijke gezag gezet. Het gaat er echt vreselijk aan toe hoe jeugdzorg handelt, daarom heb ik de afgelopen jaren voor de corona waanzin veel gestreden en mij laten horen over jeugdzorg en de schade die je van jeugdzorg krijgt gedeeld op verschillende plekken.

 

Toekomst

 

Wat een wereldGelukkig gaat het nu goed met mij, maar dat is wel helaas anders geweest..  Die tijd heb ik achter mij gelaten en heb de mensen ook vergeven wat ze mij aangedaan hebben in mijn jeugd. Ik ga nu een goeie toekomst tegemoet.

Het nare is wel dat heel veel mensen niet beseffen wat er in de wereld gebeurd en ze allemaal naar de slacht gaan om de vaccinaties daar te halen.. We hebben ze willen waarschuwen met wat voor injecties ze in laten spuiten en we hun alleen maar wilde beschermen en hun ook juist een langere leven gunde. Wat we terug krijgen is dat we als wappies/complotgekkies worden uitgemaakt, maar als hun ook hun onderzoek zouden doen dan zouden ze het ook inzien, maar dat doen ze niet.

Soms reageer je op die slapers en geef je ze ook links waar ze het kunnen lezen en dan krijg je als reactie van ik ga mijn tijd niet verdoen om dat te gaan lezen.. Tjaa als je dat wel zou doen, had je die spuiten niet genomen en zou je wel verder nadenken, maar nu laten ze het denken over aan de media en kabinet!!!

 

Wereldwijd zullen miljoenen mensen overlijden

 

Het is triest en als je weet wat er aankomende paar weken staat te gebeuren en je mensen wil behoeden op wat gaat komen en ze luisteren nog niet, dat doet wel wat met je. Je weet dat er miljoenen mensen over de hele wereld nu gaan overlijden en ook dat er mensen bij zullen zitten die je goed kent zoals familie en vrienden die de spuiten genomen hebben…  Mensen vallen nu al dood neer op straat en dat zal aankomende paar weken alleen maar erger worden, want de genocide spuiten doen hun werk!! Wij de ongevaccineerde zullen de gevaccineerde moeten begraven straks want er zullen ook vele gevaccineerd zijn van de crematorium die daar werken, daar zullen er ook vele van gevaccineerd zijn. Ook die mensen zullen wegvallen, vandaar de chaos die zal komen…

Het houdt me best wel bezig dat straks vele  bekende weg zullen vallen en ja dat is best zwaar, want als je weet wat er staat te gebeuren en je mensen waarschuwt en hun het niet geloven is dat best pijnlijk. Nu is mijn moeder ook op vakantie met het vliegtuig voor een week en wetende dat ze 3 injecties gehad heeft en misschien wel een 4de en dat totaal niet goed voor haar lichaam is en ik daardoor meer angst heb dat daar iets gebeurd met haar..

 

Wakker houdend

 

Het houdt je wakker, gelukkig app ik haar elke dag om te vragen hoe haar dag was, ook omdat ze alleen op vakantie is. Ook heb ik een aantal jaren geen contact met haar gehad en sinds de waanzin van corona weer wel..  Mensen geven wel aan het is hun pad die ze belopen, en dat je het los moet laten..  Dit pad waar de mensen nu door heen moeten gun ik hun echt niet… Waarom moet de wereld zo corrupt zijn!!!

 

 

Hoop dat vele mensen nu ontwaakt zijn en inzien in wat voor wereld we leven en ook aan de goeie kant van de oorlog staat!!! Dat iedereen voorbereid is op wat gaat komen want het wordt behoorlijk chaos in de wereld!!

Gelukkig komt daarna wel een mooiere wereld en zal de hemel op aarde komen, dus de mensen die zijn overleden zullen we dus weer terug gaan zien…

 

Zie hier wat de echte pandemie is en dat is geen corona!! Maar mensen en kinderhandel!!

Elke dag nieuwe updates over de stand van zaken wat er nu gaande is in de wereld!! 

Zie op mijn blog het GTB nieuws! 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.