GTB 18 april 2022

 

Apr.18, 2022
GTB 525.

Als de Ukraine “gedaan is” is de wereld bevrijdt van de geboortegrond van de cabal, de bakermaat van het kwaad, de corruptie, de misleiding, de overheersing en de belazerij

 

Het begint er op te lijken. De zaken concentreren zich nu rond Kief en Marioepol in de Ukraine. De Russen hebben een manier gevonden om de club eruit te halen, die voor het oog van de wereld zich daar verborgen heeft.
Zij gaan de boel onderwater zetten. Voorlopig gebruiken zij brandweer wagens, die per auto, per uur 35.000 gallons of water in het complex pompen via het ventilatie systeem. Als men dat afsluit, om het water te weren, dan stikken zij op den duur en laten zij het open dan is verdrinken de andere keuze.
35000 gallons is met 10 brandweerwagens ca. 1500 kubiek water per uur en Per etmaal is dat ca. 36000 kubiek, een kolom water van 10×10 meter 360 meter hoog of 20×20 m ongeveer 90 meter hoog.
Dus het is een kwestie van tijd, een week, twee weken ….. misschien drie.
Maar zij, de belaagden, zullen voor die tijd hun keuze maken. Het is geen prettig vooruitzicht. 3000 mensen laten zich vrijwillig zo maar niet doden….
Dus….rebellie… etc.
Ook de pockets van verzet in Kief zullen zich snel overgeven, geen munitie , geen voedsel, geen doel meer, geen leiding meer, geen organisatie …..
Dus het einde is in zicht. De Nazi’s, die ook hun eigen bevolking systematisch hebben vermoord en getiranniseerd, delven het onderspit.
En zullen boeten voor hun streken.

Nederland komt er steeds meer achter, dat de organisaties zoals de EU, de NAVO, de commissie van 300, de G 12 en de G 7 organisaties zijn die niet deugen en zijn opgericht om de bevolking uiteindelijk door leugen en bedrog te onderdrukken en te overheersen , via de NWO.

Maar dat zal hen niet meer lukken, de cabal , de NWO zal met wortel en al uitgeroeid moeten worden, ook in Nederland. Dus vrijmetselaars en Jezuiten, bisschoppen en burgemeesters maken jullie je borst maar nat!
Het duurt nu niet lang meer, nog een week, nog twee weken, ?
Misschien een maand. Het doet er niet toe. Het is afgelopen met de heersers mentaliteit.
Een burgermeester zei, meestal brult hij; “wij moeten ze opvoeden, dat is onze taak”. Nou vergeet het maar, het wordt anders.

Wij gaan jullie niet opvoeden, maar wij gaan jullie voeden, water en brood tot aan de dood. Smerige meelopers, dat jullie zijn. Je bent benoemd door de kroon, maar die kroon deugd ook niet. Die krijgen ook een beurt en sneller dan jullie denken.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.