GTB 19 april 2022

 

 

Apr. 19, 2022
GTB 527

Uit de annalen van Benjamin Fulford. De strijdt in Oekraïne loopt ten einde. De Khazarian maffia zet strijdt nu esoterisch voort.

 

Het blijkt dat de Khazarian maffia begrijpt dat zijn fysieke strijdt verloren is, derhalve grijpen zij nu naar de esoterische kwaadaardige demonen en heksen en de satanische krachten, die nu ingezet worden om hen spiritueel uit de brand te helpen.
De russen echter zijn daarvan op de hoogte en hebben wereldwijd de sjamanen op het noordelijk halfrond opgeroepen gezamenlijk weerstand te bieden aan deze kwaadaardige spirituele machten. De Khazarian Maffia hebben medegedeeld dat zij zich op dit gebied al intensief hebben voorbereid om de veertig dagen lange SATANISCHE rituelen uit te voeren.

De Sjamanen hebben zich reeds intensief op verzoek van de Russen voorbereid en zijn bezig deze esoterische spirituele aanval te nullificeren en te ontkrachten.
Dit gedoe is niet wushi woeshi, ik zelf heb de krachten in werking gezien, bij voodoo bijeenkomsten, waar onbegrijpelijke dingen gebeurden.

 

Het gaat de goeie kant op

Begrippen als het boze oog en het op afstand ontnemen van levenskracht etc zijn daar o.a. onderdelen van.
De fysieke strijd, die gevoerd wordt in de Ukraine, wordt in Marioepol gevoerd en niet in Kief. Marioepol is de basis van de kazarian Nazi Maffia, dus is vele malen belangrijker dan Kief.

De op de vlucht geslagen bevolking van de Ukraine is nu aan het terugkeren in het land. Dit in tegenstelling tot de westerse berichten die voor 95% uit de duim gezogen worden. Ook hebben westerse concernen laten weten dat zij de afname van gas en olie zullen betalen in goudgekte Russische Roebel, daarmede EU regels aan hun laars lappend. De Orthodoxe kerken hebben zich massaal achter Putin geschaard…..

Ook hebben de US space forces laten weten, dat President Trump in leven is en dat hij zich nu op een ondergrondse basis bevindt van de Space forces in de Cayenne mountains in Colorado Springs.
De Octagron groep ( Macron, Johnson, Castro Trudeau, Schwab etc), de kern groep van de Khazarian Maffia, verzet zich nog, maar dat duurt niet lang meer.

Zelfs de Studenten van de Sorbonne ( grootste staats universiteit in Parijs)
zijn nu in opstand gekomen en als die zich gaan roeren, dan is dat het begin van het einde voor Macron en de zijnen..
Marie le Pen heeft laten weten dat zij voorstander is voor samenwerking met Putin, teneinde een Allianz van Putin met China te voorkomen….

Het tij is aan het keren. Het gaat de goede kant op.
Vergeet je helm niet! Afzwaaiers mogelijk!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.