GTB 20 april 2022 update

 

April 20, 2022
GTB 529.

Korte berichten, van her en der.

De strijdt gaat door!!

 

Overal op de wereld vinden nu militaire tribunalen plaats. Volgens de info van de Q forces is 80% verborgen. Dit ivm het feit dat deze daardoor niet beïnvloed kunnen worden door de wijdverspreide Cabal, die hun handen uitstrekken naar jury of rechters. Militaire tribunalen zijn al jaren aan de gang. Men maakt korte metten met landverraders. 3 keuzes blijft hen ;
De galg, de kogel of een onthoofding. Het is geen prettig gebeuren, maar het voorkomt eindeloos en zinloos juridisch getouwtrek en uitrekking van niet ter zake doende neven zaken. Dus het gaat nu kort en toe de point.

22 lenden hebben hun centrale bank gesloten en 14 landen zijn er nog mee bezig, dan wordt ook verwacht dat martial law voor de deur staat.
U moet niet gek opkijken of vandaag of morgen plotseling de Militairen het land overnemen, en de lokale militaire forces onder centraal commando worden geplaats van de forces van de United States.

In mijn vorige reports heb ik gewaarschuwd dat U nog even de helm op moet houden. Daarmee bedoelde ik te zeggen; benzine in de auto, genoeg water in huis in fles vorm, een paar extra zakken rijst met bonen, toiletpapier. Allemaal preventief bedoelde zaken voor twee a drie weken schadeloos door te komen.

Er zijn al berichten van gerotzooi met de water supply van de overheid in de USA. Zorg voor de app signal op uw telefoon, daar alle anderen apps uitgeschakeld kunnen worden, op signal wordt U door de militairen ingelicht, rechtstreeks via militaire satelieten. De rest kan plat gaan.

Het is allemaal voorzorg. voor het geval dat….! Dan zit U niet meteen voor het blok. Baat het niet, het schaadt U ook niet, die rijst en bonen krijgt U wel weer op. En houdt voor ogen dat het is voor Uw bestwil. Het zijnde goeden die nu aan touwen trekken!!

Het is de verwachting dat Joe Biden binnen zeer korte tijd terugtreedt als President, mede door de verkiezingsfraude en in verband met het openbaar worden van de inhoud van de laptop van zijn zoon Hunter, waar hij en zijn zoon criminele activiteiten van de Biden familie op hebben geregistreerd.
De opvolgster Kamela Harris ( Vice President) heeft verklaard, niet in Amerika geboren te zijn en kan daardoor het stokje niet over nemen.

De next in line is Nancy Pelosi, de voorzitster van het Amerikaanse congres, maar die is al gearresteerd in verband met fraude en verraad en op haar vermogen van honderden miljoenen is al beslag gelegd.
Daarna is het leger aan de beurt. Het leger heeft achter de schermen de macht reeds lang in handen, daar Trump de macht aan hen heeft overgedragen in November 2020, na de valse verkiezingsfraude.

Het leger wist via een geheime elektronisch watermerk in alle wettelijk uitgegeven stembiljetten dat Trump gewonnen had in alle vijftig staten met ca. 80% van de uitgebrachte stemmen. Trump bleef daardoor de High commandeur van deze forces met toegang tot de nucleaire codes en bleef de macht behouden op de achtergrond.
Biden kreeg de gestolen zogenaamde leiding van het land.
Het doel is en was. Het volk te laten inzien in wat voor een verschrikkelijke situatie zij terecht zouden komen, zodat zij wakker worden en werden.

Afgelopen twee weken zijn er nog drie serieuze moordaanslagen geweest op Trump. Daarmede staat de stand, als ik goed heb geteld op 27.
( een dubbelganger is om het leven gekomen en de echte Trump bijna op het randje door vergiftiging.)
Spannende tijden.

Het rustgevende is ,dat alles verloopt volgens plan van de Q en Russische Forces, die zeer intens met elkaar overleggen.

Het is allemaal in ons voordeel. Het goede staat aan onze kant en dat een zeer prettig gevoel…..(denk aan de afzwaaiers)

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.