GTB 20 april 2022

 

 

Apr. 20, 2022
GTB 528.

 

Vergis je niet, satanische krachten zijn niet mis, vooral niet als die krachten gebundeld worden.

Ja, Voordat U dit wegduwt als zijnde “geklets in de ruimte” en niet bestaande onzin, realiseert U zich dan, dat de Cabal alleen maar bestaat uit satanische rituelen en satanisten, die bloedoffers brengen, kinderen offeren, zoals men al duizenden jaren doet in die kringen.

De Maja’s en Azteken deden deze bloedoffers al. De leiders worden gekoppeld aan de moorden en de uitvoering daarvan, zodat zij helemaal klem zitten. Er is geen weg terug. Het is “uitvoeren van taken of de dood”
Daarom zijn er ook praktisch geen klokkenluiders in die groepen. De meesten worden al vermoord, als men het vermoeden heeft dat hij niet meer tikt en mee doet. Dat gebeurd op elk niveau, maar aan de top het meest.

Door het luciferiaanse geloof worden zij ook aan de wetten gehouden. Als zij iets van plan zijn te doen, dan moeten zij dat op de een of andere manier beschrijven en van te voren bekend maken bij het publiek.( zie Bill Gates, die publiekelijk verklaarde dat hij de populatie van de aarde wilde terug dringen met 15% door middel van injecties. — En kijk naar het plan van Klaus Schwab van 2030, daarin staat precies omschreven wat men van plan is te doen met de mens.) alles staat op het internet! Zodat het publiek op de hoogte gebracht wordt en dan vrijwillig mee kan doen en voor de keuze van het Fact/ het satanische gebeuren gezet wordt.

Alles is online te lezen van het plan van de duivels

Daarom is het hele covid gebeuren tot in de details omschreven, en zijn er publiekelijk lang voor de gebruikerstijd patenten aangevraagd voor killer virussen.
Ik heb mensen op houtvuur zien dansen op de blote voeten, heb hen in glas zien rollen, volledig in trans, als zijnde bezeten, ja soms met het schuim op de mond. Handen in het vuur, vuur op het hoofd.

Net vergelijken door met mensen die snel over een vuurbedje rennen.
Dat is dan een bijna kinderlijk gebeuren , maar als men kinderen levend vilt, of slacht, het bloed aftapt en drinkt, dan is dat voor een normaal mens niet te verdragen, maar voor de luciferiaanse satanisten is dat bevrediging van het verlangen Lucifer te dienen. Beestachtig!
Deze satanisten maken gebruik van de krachten, die in de ongeziene wereld aanwezig zijn. Iets wat wij dan definiëren als “HET KWAAD”

Daar tegenover staat “HET GOEDE”. Dat zijn ook universele krachten, die mens ter beschikking staan, hij kan die ook aanwenden om situaties te veranderen, te verbeteren, ten goede te doen keren. Alleen weten de meesten dat niet. Die worden door vele religies misleidt en op andere gehoorzame handelswijze gebracht.

 

Bewust misleiden

Ook bewust opgezet om de mens te misleiden. Toen ik met 17 jaar uit de catacomben van het Vaticaan kwam, in 1958/59 om de juwelen, smaragden, goud en diamanten te bewonderen, wat toen nog werd toegestaan, die daar waren onder gebracht, kwam ik bijna overgevend van emotie er uit. Ik kon het niet verwerken, eerst die grenzeloze armoede van de Italiaan in de steden met de wasgoed straten en dan het summum van rijkdom van Rome.

Daar ruimt men nu ook pedofielen ringen op. De vergaderzaal heeft de kop van een slang en het Observatorium van de “heilige stoel” heet “lucifer”
Velen weten dat niet. Zij volgen gehoorzaam orders en denken zelf niet na.
Onderzoeken zelf niet en volgen blindelings hun experts, want die zijn er voor.

De Sjamanen hebben zich in Rusland verzameld en voeren nu gezamenlijk rituele dansen uit, schouder aan schouder, ( ik heb de films daarvan al gezien en het is erg imposant, ) om de Khazariaanse luciferiaanse krachten te weerstaan. zij wisten dat deze confrontatie zou komen. Maar het kwaad gaat verliezen dat staat vast en dat geeft mij een grote innerlijke rust en vertrouwen en dat wil ik graag met U delen.

De wereld is aan ons!!

GTB.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.