GTB Woensdag 21 april 2022

 

Apr. 21, 2022
GTB 530.

 

April doet wat ie wil, april showers, mei flowers.

In april regent het en in mei bloeien de bloemen

 

De eerste berichten verschijnen nu in de pers, dat de restanten van de Nazi troepen willen stoppen en overgebracht willen worden naar het buitenland. Logisch, want anders worden ze afgeslacht. Zij zijn immers de kern van de steun achter de Nazi Cabal in de Ukraine.

U heeft de schematische overzichten van de tunnels kunnen zien. Het wordt moeilijk, om een voor een de zaak te reinigen, dat kost teveel levens aan beiden zijden. er is sprake van 1500 tot 3000 troepen. Maar dat is hoe dan ook, een groot aantal. Het wemelt dus onder de grond, onder die staalfabriek in Marioepol, van goed bewapende soldaten van het Nazi soort, brutaal en agressief.

Dan blijft de Russen weinig keuze, of water gebruiken of gas. Natuurlijk hebben de Russen, de Z forces, schema’s van deze ondergrondse atoom vrije bunkers. Zij weten hoe moeilijk en tijd rovend het gaat worden.
Dus grove, niets ontziende maatregelen genieten de voorkeur.

Het is zaak dat alle Nazi forces uit de Ukraine verdwijnen. Dat kun je ook zien aan het feit, dat Russische gewonde militairen in de Ukrainse ziekenhuizen worden verpleegd en dat de Nazi gewonde militaire naar Duitsland gestuurd worden “ het ideologische Heimat Land “. Dus Nazi’s RAUS…,!!!

 

Eindspel

Dan stuurt Duitsland Oude verroeste tanks, waar de motoren tientallen jaren van stil gestaan hebben en waarvan al rubber seals en flappen zijn ingedroogd. Met oude munitie, die al dertig of veertig jaar opgeslagen is, en waar niemand eigenlijk de opslagplaatsen wil binnen gaan omdat het zooitje niet te vertrouwen is en uiterst labiel is. Die hadden allang gedumpt  moeten worden in de ( schrik niet) Oostzee. Want het gouvernement is zo
bezorgd om het milieu….(?)..

Welnu, hieruit blijkt dat het allemaal een eindspel is. Wij weten dat als de Fransen berekend hebben, dat als Rusland toe zou slaan, dat het maar 4 dagen duurt voordat zij in Brest staan en Frankrijk niet meer existeert.
Dan kun je ook nagaan, hoeveel uur zij nodig hebben voor de totale bezetting van de Ukraine, waar geen echt leger is en waar de air force weggevaagd is. Dat is geen partij.

Derhalve is ook hier het duidelijke bewijs van Nazi de-entificierung, of te wel Nazi-cleaning, cabal Cleaning. Hetzelfde is reeds gebeurd door de Q forces in het Vaticaan waar 350 kardinalen zijn verwijderd, vanwege pedofilie en het CIA sub-hoofkwartier is geruimd.

Een grondige schoonmaak heeft ook daar plaatsgevonden en ook de Paus, de hulp-moordenaar van Argentine en vroegere Hitlerjugend Guy, is vervangen door een dubbelganger, die allerlei tegenstrijdige onzin uitkraamt.

Tijd voor ontwenningskuur

God wil, dat je je laat in enten, en wij weten niet zeker of de verrijzenis van jezus op Pasen heeft plaats gevonden.
Het echte Zuid-Amerikaanse medium, genezeres, helderziende, helder voelende en helderhorende, die mij genas van Astma, en hartritmestoringen, vertelde mij, met haar ogen dicht, toen ik haar ( zij was in vol trans) vroeg, wat zij vond van het boek (de bijbel) wat ik aan het lezen was, of dat waarheid was, na drie minuten voelend zei, dat meer dan de helft gelogen was en niet waar was. Ook op dat gebied zijn wij helaas belazerd geworden….zoals gewoonlijk.

Wij zijn er aan gewend, dat wij belazerd worden. Het wordt tijd voor een ontwenningskuur!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.