GTB 22 april 2022 update

 

Apr. 22, 2022
GTB 532.

 

Marioepol is gevallen en ingenomen, alleen onder de grond friemelt het.

Twee bio chemische labs zitten ook onder de staal fabriek in Azofstal. Het is een zeer groot complex

Het heeft geen zin, vertelde Poetin op een van zijn conferenties om speciale Spetsnaz troepen daar in te sturen.
De Nazi eenheid is omsingeld en kunnen onder de grond geen kant meer uit. Vliegtuigen zien alles wat er onder grond gebeurd. En de soldaten ( 3000 ) vinden het best. Zij worden daar vergezeld door in paniek zijnde NAVO generaals en top instructeurs, die daar officieel niet zijn. En dat is de truc. Men wil eigenlijk ook niet dat dat in het Westen bekend wordt.
De Russen hebben al een Franse kolonel ( Cloutier) gearresteerd, die wilde vluchten. Ik schreef al dat er veel NAVO landen de klos zijn.
Generaals en brigade generaals uit Duitsland, Canada, USA, France, Polen, Turkije, Roemenië, Griekenland en Italië..
Het is natuurlijk een blamage als die boven tafel komen drijven. Het liefst schrijft de NAVO deze mensen stilletjes af.
Daar zal Poetin geen kaarsje, maar een stokje voor op steken.

Verder zijn er ook meldingen van Russische laagvliegende vrachtvliegtuigen boven de havenstad Hannover , die daar ook landen. Men heeft er al 7 geteld. Zeer ongebruikelijk…!!!
Duitsland stuurt ,zoals ik al meldde, oude oorlog meuk naar Servië, die op zijn beurt die meuk, die nog goed is voor zich zelf houdt en nog oudere meuk doorstuurt naar de Ukraine. Datzelfde gedrag vertoont de USA, die oude oorlog meuk naar Polen stuurt. Polen legt daar beslag op, want het is beter spul dan dat zij als oude meuk hebben en stuurt dan hun eigen oude meuk door naar de Ukraine, waar niemand, waar geen leger is om die in ontvangst te nemen.
Het is ook logisch, dat hebben de Russen al verklaard, dat zij militaire goederen die het land binnenkomen, zullen vernietigen. Dan is iedereen tevreden en het Westen heeft zijn plicht gedaan.

 

In Shanghai, China loopt het langzaam uit de hand, als de mensen, door honger gedreven, de straten op gaan wordt het zeer gevaarlijk voor het huidige regiem. 26 miljoen mensen kun je niet makkelijk controleren en in bedwang houden, zeker niet als die populatie uitgehongerd is.
Als ze mind control wapens gebruiken, dan kan het misschien wel.
Het wordt tijd dat de Wereld protesteert, ook in verband met de zee aanvoerlijnen die nu geblokt zijn.

Het zee verkeer loopt namelijk volledig uit de hand. Meer dan 1800 containerschepen liggen op de rede, want niemand lost of laadt, de grootste wereldhaven is op slot. Het gaat hier niet om Covid, maar om pure dictatoriale onderdrukking. Van een speciaal volk. Het zou wel eens een brug te ver kunnen worden voor de Cabal Chinezen.

Dit weekend gaat er weer van alles gebeuren, verkiezingen in France, gesodemieter met Joe Biden in de States ( op de laptop van Hunter staan zaken, die Joe zwaarder belasten dan zijn zoon. ) en gedoe in Engeland.
Men verwacht toch een dezer dagen de aankondiging van de dood van de Queen, zij is al in 2019 overleden wordt vervangen door een 6 centimeter langere Queen, die ook niet zo krom meer loopt als de dode Queen.

Daarmee komt waarschijnlijk een einde aan het Britse koningshuis, een koningshuis wat voor eeuwen de Cabal heeft aangestuurd en zelf Cabal is.
Vele koningshuizen zullen er aan gaan, ook de onze, zij hebben geen functie meer in de nieuwe wereld met het oude normaal. ( zou jammer zijn? maar als alles over hen bekend wordt, dan willen wij hen niet meer)

Wij zullen hen met tranen in de ogen de zee in schoppen, ook al hebben zij ons eeuwen belazerd en bedrogen!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.