GTB 22 april 2022

 

Apr. 22, 2022
GTB 531.

 

Operation warp speed… Onderweg, operatie op scherp.

Eerste tekenen van Gesara geactiveerd

Cabal in de verdringing wereldwijd,  Putin is een held!

 

Ja, Putin heeft ze het laten zien, geen angst om er nu op los te gaan.
De Nazi’s hebben het begrepen. Zij kiezen een discutabele zij uitgang. Het zal ze niet helpen. 60.000 man in de Ukraine de laatste 8 jaar bewapend en opgeleid door de NAVO training specialisten uit de USA, Engeland, France en Duitsland. Dit allemaal tegen de afspraken in, die met de Russen gemaakt zijn en een bedreiging vormend voor de Russen.

Onbetrouwbaar en achterbaks, zo mag je ze wel noemen…..de NAVO, de club 300, de CFR. ( de Council of Foreign Relations) en de EU.
Europa maakt daar een slechte beurt., een beurt die de annalen ingaan van de Europese geschiedenis. Bad-stuff….!!!!

Op 18 April is er een grote vergadering geweest in RENO, Nevada, USA, vlak bij Lake Tahoe, waar 40 landen bij elkaar gekomen zijn , ook de Chinese Elders, de US secretarie of State (USA) en mevr. Sheldon, de grote financiële expert, die de US Treasury leidt met de invoeging van de FED.
Deze bijeenkomst had betrekking op de uitbetaling van US Treasury bonts en de uitstaande Bonts van andere staten…..en de GESARA…..
Verder zijn ook de samenwerkende 17 landen op militair gebied bijeengekomen, die de militaire voorbereidingen treffen voor Martial law onder leiding van de super specialist General Flynn, USA.

Het gaat om de volgende landen;
USA, CANADA, RUSLAND, ENGELAND, FRANKRIJK, GERMANY, AUSTRALIE, SPANJE, ITALIE, GRIEKENLAND, ZWEDEN, DENEMARKEN, NOORWEGEN, FINLAND, RUSLAND, NEDERLAND EN NOORD KOREA.

De voorbereidingen voor Martial Law zijn in volle gang. Het zal die landen betreffen waar het nodig is. Honderd landen zijn op hoog alert gezet.
Ik zei U al het zijn de laatste loodjes…. en die hebben hun eigen tijd nodig.
Maar dat is door ons niet te bepalen. Op 19 April is voorkomen, dat er een atoombom zou ontploffen in de States, die een groot gebied met een miljoenen stad zou vernietigen en de start zou moeten worden van een raketuitwisseling tussen de groot machten. Ik wist hiervan, maar heb er geen melding van gemaakt. Het was niet zeker.! En de Q forces hebben dit voorkomen. Het was een fals vlag event, waarmee de Cabal zou proberen een wereld atoom oorlog te starten…. het is hen niet gelukt, maar het was een angstig Cardinaal evenement. Ratten in het nauw maken rare en onberekenbare sprongen, vooral als het gaat om to be of not to be….
Het heeft voor U geen zin om te gaan bibberen, “wat niet weet, dat niet deert.!!!!!”

Het was hopelijk voor U een fijn PAASFEEST, een paasfeest wat U niet gauw zult vergeten, mede door het einde van de Corona Hoax en de vooruitzichten voor de wereld bevolking…..

Geniet ervan, de zege is aan ons en aan uw kinderen……
GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.