GTB zaterdag 23 april 2022

 

GTB 23 april 2022

Apr. 23, 2022
GTB 533.

Soms gaat het verkeerd en soms zijn er kinken in de kabels, dan worden de plannen omgegooid

 

Toen Rusland de Ukraine binnenviel was het de bedoeling alleen de bio-labs te pakken, en te cleanen en de Ukraine te denazificeren.
Dit waren zij overeen gekomen met de Amerikaanse Q forces EN de Space forces, die hen daarbij zouden helpen.

Doch tijdens de veldtochten in de Ukraine stuitten zij op drie grote pedofielen ringen met duizenden kinderen, hoofdzakelijk Russische, maar ook Aziatische en Amerikaanse kinderen.

Toen hebben zij de plannen volledig omgegooid en de prioriteit ge herschikt. Spetsnaz troepen werden binnen gebracht om de gigantische klus voorzichtig te klaren, ten einde zoveel mogelijk de kinderen voor een zekere dood te sparen.
Welnu dat gaf een enorme vertraging van de eerst geplande snelle actie.
De bio- labs zijn allemaal veilig gesteld, geen lekkages van ziekte verwekkers ( pathogenen) en de voorraden werden veilig gesteld.

Echter de opruiming van de pedoringen ( meer dan 150 stuks) ging niet zo snel. Die klus is nu geklaard en Poetin heeft Trump ervan op de hoogte gebracht dat nu in het totaal 35.000 kinderen gered zijn uit de tunnels en bewaarplaatsen van de pedofielen. Zelf binnen twee block afstand van het presidentiele verblijf van Zelinsky in Kief bevonden zich de basissen van twee pedofielen ringen.

 

150 pedofielen ringen opgerold

In het totaal is men geschrokken van de aantallen. Meer dan 150 pedofielen ringen zijn opgerold en de lijnen naar buiten worden verder opgevolgd. Het kan niet anders of Zelinsky moet daarvan geweten hebben.
Poetin vroeg in het laatste gesprek aan Trump of die zou kunnen zorgen dat de ca. 100 Amerikaanse kinderen opgehaald kunnen worden en teruggegeven worden aan hun ouders in de States. Trump feliciteerde Poetin met het behaalde resultaat en zegde 100% medewerking toe.

Zelfs op de laptop van Hunter Biden was er sprake van twee pedofielen ringen.

Nog steeds geen nieuws van het Evergreen Forward containerschip. Het zou losgetrokken zijn nu en teruggebracht worden naar Baltimore.
Verder geen mededelingen over de inhoud van de Containers. Wij kunnen er echter van uitgaan dat er veel nare dingen aan boord zijn. Rusland heeft bevestigd, dat er van hen geen wapens of bommen aan boord zijn. Iets wat de Chinezen niet kunnen zeggen.

Je vraagt je af wat er nog meer rond sluimert in die miljoenen containers die over de wereld zwerven en getransporteerd worden. Vergeet even niet de 4 cruis rockets, die in elke container kunnen passen, en kunnen zijn.
Als je al die dingen bij elkaar optelt, moet de Q organisatie geweldig gegroepeerd zijn om alle mogelijkheden de baas te blijven en of te voorkomen. En dat over de hele wereld.

Zij zijn ook al vanaf 1961 de zaak aan het organiseren tot in de details.
Daarom mag ik eigenlijk niet boos zijn, dat het allemaal zolang duurt, dat zie je nu weer aan de Ukraine, wat op zich maar een klein gedeelte is van de totale cleaning operatie over de hele wereld.

Zij hebben mijn zegen en tolerantie terug. Elke dag komt toch het einde dichterbij. Eventjes nog .Be prepared, neem wat voorzorgsmaatregelen, baat het niet dan schaadt het ook niet.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.