GTB 24 april 2022 update

 

 

Apr.24, 2022
GTB 535.

High noon, Get you gun ready. Het is de hoogste tijd, Wees er klaar voor! Things happen, Er gebeuren nu allerlei dingen!

 

Allereerst wil ik U waarschuwen, tenminste diegenen, die de tweede of derde shot hebben genomen. Doe je vrouw, je man en eventuele kinderen een plezier en laat je bloed even kort onderzoeken op AIDS, HIV, SARS, en Nano Bloed klontertjes.. Doe dat nu! laat het niet gaan. Het kan zijn dat je geluk hebt want 33% van de injecties waren met zoutoplossing ( placebo’s) en 33% met bijwerkingen , terwijl 33% op termijn, let wel op termijn, dodelijke afloop hebben.

En dat laatste kun je voorkomen als je op tijd maatregelen neemt. Ik wil niemand angst aanjagen, maar wij hebben niets aan struisvogels met de kop in het zand. Daarvoor bent U teveel aan waarde. Dus het kan best zijn dat er helemaal niets aan de hand is.

Welnu, dus even zeker weten, dan is die onzekerheid van de baan.
Doe mij een plezier en neem die tijd ervoor, het gaat om uzelf. U bent het waard. Soms is het nodig om echt te weten, en niet omdat de dokter niets gezegd heeft. Die is sowieso niet te vertrouwen als hij U heeft geïnjecteerd. Zoek een andere dokter!!!

Arrestaties

Arrestaties zijn nu vol aan de gang vooral in Duitsland, Er vliegen groepjes militaire helikopters heen en weer. Het rommelt duidelijk. Iljoeshins vliegen ook heen en weer. Ook in de politiek rommelt het nu.
Het geklets over munitie  leveringen daar is een show. In de Ukraine, wat twee maal zo groot is als Duitsland, hebben de Russen meer dan 300 grote munitie  bunkers volgepropt met munitie onbeschadigd in beslag genomen.

Duitsland heeft slechts 100 van dat soort bunkers. Verder moeten wij niet vergeten dat de Ukraine nr 9 staat op de lijst van wapen exporterende landen, lichte en zware wapens, en maar zeuren om wapens en munitie!
Het is een groot toneelspel wat opgevoerd wordt., maar desalniettemin
ook gevaarlijk!

Momenteel ook veel ontploffingen in Argentinië, waar zij de Nazi DUMBS
( Deep Underground Military Basis) met diepte bommen, na de cleaning, vernietigen. Argentinië is een bakermat van de Nazi’s . Wat de Ukraine betekend voor de Khazarian Mafia is Argentina voor de Nazies.
Ook pope Franciscus komt daar vandaan. Hij was ook bij de waffen SS
En Jesuit, ook dat nog, voordat zij hem pope maakte.

Smerig gedoe, ook daarmee werd gerotzooid., Hij is nu vervangen door een dubbelganger….en geen boe..men uit Nederland meer….!,,,
Ook vinden er nog steeds opruimingen acties in het Zwarte Woud, Zuid-Duitsland plaats en de Cern wordt nu gecleaned. Deze hebben tunnels met aansluiting naar Rome en Parijs en zelfs Israël.

Ga er maar aanstaan 2500 km tunnels, zelf schat ik dat er een paar honderd tunnels zijn van die afmetingen. Wilt U daarin duiken, neem dan de tijd om de video te volgen van Phil Schneider, de ingenieur en geoloog die zelf er een aantal heeft gebouwd en zelfs per toeval zwaar gewond raakte, toe hij bij een onderzoek op ondergrondse Aliens stootte.
De video zal ik weer hier plaatsen. Het is in het Engels helaas, dus dat is een handicap voor velen…
Besef ook, dat 95% van wat er gebracht wordt in de media over de Ukraine
Samengestelde leugens zijn. Maar niet lang meer. De mainstream media wordt nu gedwongen de waarheid te vertellen op straffe van intrekking van hun broadcast vergunning!

De ketting wordt strakker..

GTB

Een gedachte over “GTB 24 april 2022 update”
 1. The Underground – A Hidden Reality and The True Story of Phil Schneider (Video)

  Phil Schneider „died“ / got suicided in 1996. Previous to his death he had been on tour across the United States speaking out about various subjects including his involvement with building a secret underground base in Dulce, New Mexico for the military. During this time, he said to have had an encounter with a violent E.T race in the late 1970’s which would change his whole world reality immediately after. This documentary explores some of the information Phil Schneider spoke about to the public in the 1990’s by examining each claim in detail with expert opinions from Richard Dolan, Richard Sauder, Neil Gould and Cynthia Drayer (Phil’s Ex-Wife).
  In this documentary you will find never before published photo’s of Phil’s Autopsy, documents about the Philadelphia Experiment from Oscar Schneider’s files (Phil’s father) and a very well explained background about Underground Bases.

  ⚔️☠️⚔️🔥HERQS🔥⚔️☠️⚔️
  ⚔️☠️⚔️WWG1WGA ⚔️☠️⚔️

  MILITARY IS THE ONLY WAY
  Q

  https://rumble.com/v103565-the-underground-a-hidden-reality-and-the-true-story-of-phil-schneider.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.