GTB zondag 24 april 2022

 

 

Apr. 24, 2022
GTB 534.

De herverdeling van rijkdom staat voor de deur, hier en daar moeten nog wat plooien glad gestreken worden.

 

Wij weten, dat er een herverdeling gaat plaatsvinden van rijkdom. Ook weten wij, dat de stand van het vermogen van de pedofielen en sextraffickers etc., waar beslag op is gelegd, groter is dan wij ooit hebben kunnen denken. Volgens opgaven uit de Q hoek, was dat bedrag een maand of drie geleden ca. 19 triljoen US$. Maar vooral de laatste tijd zijn er veel arrestaties geweest, dus dat bedrag is waarschijnlijk een stuk hoger.

Wij hebben het niet over de grotere rijkdommen, zoals van het Vaticaan, wat geschat wordt op 23 Quadriljoen Us $ in goud, zilver, diamant, edelstenen, kunst objecten etc. etc., waar beslag op is gelegd.
Ook dat bedrag verbleekt bij de bedragen die gaan vrijkomen in goud, wat opgeslagen is sinds de mijnen van Salomon.

Goud, wat toebehoort aan de bevolking van de wereld. In de jaren vijftig werd op een conferentie besloten deze rijkdom te bevriezen voor 50 jaar, alvorens het vrij te geven. ( alweer een bewuste vertraging).
Welnu die termijn is reeds verstreken. Om nog maar even door te gaan, ook het geld wat op slinkse wijze de bevolking ontfutseld werd door false interest rates, manipulatie van de stockmarket en de overbodige tax betalingen, moeten teruggeven worden aan de bevolking.

Vindt U het gek dat Jesse Klaver zegt, dat wij naar een leven toe moeten zonder bezittingen. Schandalig, wederom een NWO er en volger van de master Klaus Schwab. Dat is wat de hele NWO voorstel. Geen bezittingen aan de mensen, want daar wordt je niet gelukkig van.

Daarom werken alle regeringen daaraan, eerst hun bevolkingen leeg te zuigen, dan ze trachten te doden door experimentele injecties en dan door ze wijs te maken dat zij beter af zijn als zij alles inleveren. Niet alleen hun sociale rechten maar ook hun bestaansrecht, hun geboorte recht, hun recht op vrij ademen van goede zuurstof, in plaats van door de staatsindustrieën verziekte en vervuilde lucht.

 

Wij zijn rijker dan we denken

Als dat nog niet genoeg is proberen zij ook nog ons te vergiftigen met zogenaamde chemtrails, onder het motto van klimaat verandering bestrijding. Men praat niet over het teruggeven van geld aan de wereld bevolking, waar zij eigenlijk verplicht toe zijn.

Daarom moeten zulk soort instanties drastisch ingeperkt worden. Zij zijn er niet voor U, maar voor de masters achter de schermen.
Laten wij beginnen met NEXIT….van de EU, een cabal georiënteerde eenheid, die er op uit is de masters te dienen en niet het volk.

Ook de idiote NAVO, die niets levert om ons te beschermen, maar meer een tool is geworden om de aangesloten volken te onderdrukken.
En dan de Verenigde Naties, die club is verworden tot een identieke kopie van de EU, meer particulier dan een echte vertegenwoordiging van de zelfstandige Naties.

U ziet er is een hoop cleaning te doen. Maar wij hebben de tijd. Het fijnste is dat de demasqué  is begonnen. En wij, de burgers moeten goed naar al die organisaties kijken en dan rustig uit elkaar trekken en ontrafelen.. Dat wordt onze taak. Rustig, geduldig en analytisch.

Deze organisaties, tot en met de regeringen toe, bestaan uit erg wel bespraakte, bijna niet vast te nagelen sprekers, meestal goed of hoog opgeleid En vooral niet te vergeten erg sluwe vossen.

Maar zoals gezegd, wij hebben de tijd en weten meer dan wij denken te weten. Zoals Q zei: You have more than you know!!

En dat is wat zij ons gaan vertellen. eindelijk….!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.