De extra gen van de muis

 

de muisMuizen en ratten hebben een extra gen dat hen helpt snel te genezen_ Bij het testen van farmaceutische medicijnen en vaccins die over de hele wereld worden bestudeerd, wordt veel gebruik gemaakt van muizen als proefpersonen en van de resultaten van de medicijnen en vaccins die op hen worden gebruikt en van de uiteindelijke resultaten die worden verkregen.
Meer dan 97% van de gebruikte dieren zijn muizen, sinds begin 1900  Nog maar een paar maanden geleden kwam een wetenschapper naar voren die de waarheid vertelde dat muizen die worden gebruikt voor farmaceutische studies over de hele wereld een extra lang gen hebben. En dit speciale gen in de muizen geeft het vermogen om zichzelf super te genezen en aan te passen aan het medicijn en ook een sterk immuniteitssysteem te creëren tegen het virus/ziekte waarmee ze besmet zijn. Bijna alle muizen werden beter na de infectie, vaccins en medicijnen omdat ze een sterk genezend Extra gen hebben. Dit was niet verbonden met de farmaceutische medicijnen.

De mensheid wordt zieker en krijgen allergische reacties

Het werd duidelijk waarom zoveel mensen zieker worden, allergische reacties krijgen en sterven aan vaccins en medicijnen sinds 100 jaar. Omdat mensen niet hetzelfde super gen hebben als de muis. Na verloop van tijd en jaren vaak ziek worden of sterven na de medicijnen en vaccins.  Nu dit afgelopen jaar zijn farmaceutische bedrijven dit verhaal aan het verdoezelen en proberen het te begraven. Stel je voor dat de meeste door de mens gemaakte farmaceutische medicijnen schadelijk voor je zijn en gevaarlijker zijn dan bekend?  Dit verhaal wordt verzwegen omdat een winst van 500.000.000.000.000 triljoen dollar beschermd moet worden!!! (Doe je eigen onderzoek! Ik weet zeker dat sommige medicijnen helpen, maar ik weet ook zeker waarom ze oorlogen hadden in de jaren ’80 om de opiumpapavervelden (opioïden/ heroïne/legale verdovende middelen/wereld epidemische verslaving aan legale klasse A verdovende middelen) in Afghanistan onder controle te krijgen.
Nu dringt Big Pharma aan op vaccins en medicijnen voor covid19 en is klaar om triljoenen dollars winst te maken op gedwongen vaccins en medicijnen.  Allemaal op onderzoek gebaseerd op een klein muisje dat andere genen heeft dan mensen!  (Ja vaccins worden op vele manieren getest. In de onderaardse wereld worden ze onder dwang getest op mensen en baby’s!!!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.