GTB 25 april 2022

 

 

Apr. 25, 2022
GTB 536.

 

Frankrijk heeft Macron (rothschild) gekozen. Hij zal niet lang blijven. Parijs staat op ontploffen

 

Allereerst een foutje herstellen, pope Francis is niet bij de Waffen SS geweest, (report 535) daar was hij te jong voor Pope Ratzinger was dat wel, die is in 1926 geboren, maar is gedwongen aftetreden vanwege pedofilie.
Dat zal niet de enige reden zijn geweest, maar Rome zwijgt zoals gewoonlijk als het graf.
Macron, ook een pedofiel, anders zitten zij niet op die plaats, vertegenwoordigt de WEF ( World Economic Forum) , de club waar Rothschild lid van is. Je kunt je gevoeglijk afvragen waarom hij weer op die plaats zit, want er is niet veel animo voor hem. Verkiezingsfraude zit om de hoek. En de Cabal laat zich zulke machtposities maar zo niet afnemen.

Echter zal het niet lang duren, volgens persoonlijke interne bronnen, dat hij die job houdt. De schoonmaak staat op de stoep dus binnenkort krijgt hij covid light en wordt vervangen door een dubbelganger, net zoals zij met de laatste pope Francis hebben gedaan.

Wij hebben dat kunnen zien toen het kapje van de pope afwaaide, tijdens een toespraak. Deze Francis heeft een plastic masker op en dat is praktisch niet te herkennen.

 

Phil Schneider

De video, die ik naar voren heb geschoven van Phil Schneider is niet de originele. Daarin is hij een uur of langer aan het woord en verteld over zijn tunnels bouwen en de creatie van de bunkers. Het valt te betwijfelen of ik deze video nog kan lokaliseren, aangezien veel van dit soort films systematisch verwijderd of zwaar gestoord worden.
Verder krijg ik veel reacties over mijn Nederlands. Phil Schneider sprak 11 talen en ik spreek slechts 5 talen, dus ik haal soms woorden door elkaar.

Daarbij speelt ook nog dat ik al 45 jaar weg ben uit Nederland en dus allerlei onzinnige taal correcties heb gemist.
Tevens heb ik mijn bronnen, die doorgaans erg betrouwbaar zijn. Maar soms sla ik de plank mis en dan sluipt er een foutje in. Deze bronnen zijn over de hele wereld verspreid en belichten de zaken door allerlei brillen.

Vooralsnog ben ik van mening, dat U uw eigen onderzoeken op het internet moet doen. Ik zet mijn onderzoeken op een rij, zodat de mensen, die geen tijd hebben lange onderzoeken te doen, vanwege familie of baan omstandigheden iets makkelijker het nieuws toch voor hun neus krijgen.

Ik breng per dag 8 uur gemiddeld door met onderzoekingen, zodat ik mij een redelijk beeld kan vormen van de dingen, die nu aan het gebeuren zijn.
Ben al ongeveer 25 jaar gestopt met werken en heb dus alle tijd gehad om mijzelf in de verschillende materies te verdiepen. Het Q fenomeen heb ik vanaf het begin af aan gevolgd na de eerste publieke mededelingen van Q op 4CHAN en 8CHAN in November 2017.
Zo, nu bent U iets meer op de hoogte.

GTB.

 

De video van Phil Schneider heb ik als reactie geplaatst op vorige artikel van GTB van 24 april update. Ik plaats hier iedere dag ook de updates van GTB zodat meer mensen de stand van zaken weten nu het met de dag spannender aan het worden is en de klap niet lang meer op zich laten wachten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.