GTB 26 april 2022 update

 

Apr.26, 2022
GTB 538.

Wordt maar gauw wakker, You have not seen anything yet, Tot nu toe heeft u eigenlijk nog niets gezien.

 

Wat weet u eigenlijk ?
Niets, eigenlijk helemaal niets…. U bent zo diep in slaap gebracht, dat U eigenlijk al niet meer gestoord wil worden. Dat geleuter over allerlei idiote en fantastische dingen.  laat het maar los, dat is voor de anderen en trek de deken maar over uw hoofd. Lekker rustig… Wij zien wel wat er gebeurd. U bent echt niet de enige, velen zijn met U.
De houding van ‘zij zoeken het maar uit’., to hell met iedereen.!!!!!
Laat ze allemaal cholera krijgen.

Welnu, wij hebben al moeite te geloven, dat verkiezingen worden veranderd, worden omgekocht, worden gemanipuleerd.
Men begint gelukkig een beetje nu te denken. Boris Johnson wordt nu uitgejouwd, Macron wordt uitgejouwd, Castro Trudeau wordt uitgejouwd,

Zelfs Dragi in Italië wordt uitgejouwd. Court beslissingen worden uitgejouwd, regeringen worden uitgejouwd, ons koningshuis zakt enorm in animo.

Ik heb u al vaker verteld dat wij niet de waarheid krijgen, dat voor ons een hele hoop weggehouden wordt.
Dat er met onze gevoelens en gedachten wordt gespeeld, terwijl wij maar blijven geloven, dat alles goed gemeend wordt. Onze regering wordt neergezet door een interesse groep, die zijn instructies van boven af krijgt.

 

GTB

Wij zien het nu weer in Frankrijk gebeuren. Wij hebben het gezien met Omtzigt, hoe men weer opnieuw ging kiezen. Het is een groot spel. En doe je de mond los, wel wel, dan krijg je een beurt ; Borst, theo de Jong, en leefbaar Nederland. Pim Fortuin…

De Masons aan de macht, daarboven de illuminatie, daarboven , schrik niet ,ik heb het al vaker gezegd de Aliens, ( Draco’s en Reptielen)
Ja , Ja, wen er maar langzaam aan. Wij zijn zo godsgruwelijk dom gehouden. Onze geschiedenis is fake, onze wetenschap is fake, ons geloof, tenminste de religies zijn fake.

Ja, ja nou maak ik het te gek. Ik meld het nu maar even, dan kunt U er voorzichtigjes aan wennen. Heel voorzichtig over gaan nadenken.

 

Slavenleven

Uw slavenleven hoeft niet. Is niet natuurlijk. U werkt, u peest en alles wordt U ontnomen. Er blijft U zoveel, dat U nog net niet boos wordt, dat U het nog net allemaal accepteert.

Treaties met de Aliens al sinds 1954, Ook treaties met de in de aarde verblijvende Aliens. ( zie de video’s van Phil Schneider.)de eerste elektrische auto in 1924 ( Tesla) met elektriciteit uit de vacuüm.)
Wij praten over 100 jaar terug. Het opheffen van de zwaarte kracht. Het bouwen van Ufo’s ( 1933) Het fenomeen van 7 ufo’s van Draconiens en reptielen op de rand van de vulkaan krater op de maan, toe wij daar landen met Armstrong, die niets mocht zeggen bij terugkomst en daardoor aan de drank raakte…..

Het is allemaal voor u verborgen gehouden. De verbrandingsmotor in de auto’s, die al 100 jaar oud is. De space forces, die 0mstreeks 1950 al gevormd zijn samen met Rusland en China….met technologie waar U totaal geen weet van heeft.

De wereld wordt wakker

U hoeft ook niet alles tegelijk te weten, maar wij moeten langzaam de ogen open doen en om ons heen gaan kijken.
Laten wij daar nu eens mee beginnen. Van onderen af vragen gaan stellen en echte antwoorden gaan eisen. Eerst het zootje gefaked corona van ons afschudden en de smeerlappen, die dat in opdracht hebben uitgevoerd berechten en opsluiten. Het is al een steenpuist, als wij van onderen langzaam gestadig drukken, dan komt van boven de etter er vanzelf uit….

Kijk naar Shanghai, gaat dat straks ook met Nederland gebeuren .pikken wij dat ook ?????? Want wij hebben al veel te veel gepikt in onze slaapwandel, onvoorstelbaar veel..

Wrijf de slaapshit uit uw ogen en begin echt te kijken, wat men allemaal met u aan het doen is! Het wordt langzaam tijd!! Tijd om een einde te maken aan deze alsmaar voortdurende waanzin!!

 

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.