GTB 26 april 2022

 

 

 

 

Apr. 26, 2022
GTB 537

 

Uit de annalen van Benjamin Fulford de wekelijkse verslagen. Wederom vervalste uitslagen van de verkiezingen in Frankrijk

 

Welnu, de aap uit de mouw, inlichtingen kringen geven aan, dat de Franse Verkiezingen zijn vervalst en dat Marie le Pen, zoals ik al aanduidde, een uur voor sluitingstijd voorstond en in het laatste uur haar nederlaag tegemoet zag. Bronnen meldden, dat het bedrag wat zij hiervoor kreeg
300 Miljoen US$ was. Daarom kon zij blijven lachen en haar kiezers toch het gevoel te geven, dat zij gewonnen hadden, omdat Front National nog nooit zo hoog gescoord had met stemmen in de geschiedenis van het land.

Dit is geregistreerd en dat gaat ook haar de kop kosten, galgstrop of guillotine., deze corruptie wordt niet vergeten.
Ook de tijd van Macron is over, zijn gladgestreken snoetje werd bewaard, terwijl de plastic face Macron gebruikt werd om het volk te laten zien.
Hijzelf in verzekerde bewaring. .Zijn tijd komt nog. De Strijdt in Frankrijk zal zoals gewoonlijk op straat uitgevochten worden.

Ook de verkiezing van Castro-Trudeau was een deal. Foto’s zijn gepubliceerd van Dominion directeuren op de achtergrond, voor de verkiezingen. Diezelfde machines, die in de US de boel hebben helpen verzieken zijn ook in Canada gebruikt. Dus het is een kwestie van tijd. Overal waar hij nu verschijnt in het publiek wordt hij uitgejouwd en uitgescholden. Dat is hetzelfde als bij Biden, die ook niet meer publiekelijk kan optreden..!!! Dit, omdat er meer gescholden dan geklapt wordt.

In de Ukraine is een video uitgekomen, waarin Zelinsky coke gesnoven heeft en het restant nog op zijn bureau te zien is. Tevens leveren de Amerikanen 3 soorten tabletten aan het Ukrainse leger. Tabletten die zelfs gewonde en zwaargewonden soldaten fanatiek laten doorvechten, omdat zij geen pijn meer voelen. Het zal ze een rotzorg zijn wat er van deze soldaten overblijft. Maar zo gaat het altijd.

(GTB ; ik herinner mij een tijd, ca. 10 jaar na de WW2 oorlog, dat mijn vader mijn broertje en mij mee nam naar de binnenstad van Arnhem, waar wij wat geld mochten geven aan een Soldaat, die tegen de gevel van een huis zat in lompen gehuld en slechts een been had. Mijn vader zei; “ kijk goed naar deze man, hij gaf zijn been voor het vaderland en kijk wat het vaderland nu voor deze soldaat doet”. De man knikte heftig. Dit beeld, van de man in lompen, zal ik nooit meer vergeten ).

De wapens die nu geleverd worden aan de Ukraine, worden meestal onderschept aan de grens en door de georganiseerde maffia doorverkocht naar andere landen. Zelinsky, zowel as Biden zijn wandelende doden.
Hun tijd zit er op.

De Taliban hebben met China en Pakistan overlegd en de cocaïne productie in Afghanistan en Pakistan gestopt. Dat scheelt 9000 ton coca, met een straat waarde van 350 miljard dollar, wat de Khazaria Maffia gaat missen. De Khazarian Maffia is dus eigenlijk in feite failliet aan het gaan. Daarmee gaat ook de support weg van alle westerse regeringen, die niet meer of bijna niet meer betaald kunnen worden en daardoor brokkelt de steun af.

Ook is de melding binnen gekomen dat 36 Rothschild banken gesloten zijn en dat zijn meestal hoofdbanken oftewel Centrale Banken.
De spanningen in Shanghai lopen op en het vermoeden bestaat dat Xi Ping, de stad hermetisch heeft laten afsluiten omdat daar de basis is van de oppositie tegen zijn herverkiezing..
Ook hier lopen de burgers weer naar moer.

ALS 26,3 miljoen mensen de huizen uitgaan, dan hebben wij morgen een ander China.  wat denkt U ?

GTB.

 

2 gedachte over “GTB 26 april 2022”
  1. Goede dag Didi.
    Jij weet nog goed dat je ongeveer 10 jaar na de 2e wereldoorlog samen met je vader geld hebt gegeven aan een verminkte soldaat.
    Als dat waar is zou je nu minstens iets van een 70-75 oud moeten zijn.
    Volgens mijn informatie ben jij nog lang niet zo oud.

    1. Goed lezen, in aantal artikelen van GTB geef ik aan dat ik het deel van een belangrijke groep waar we info van krijgen.. Zodat wij ook weer meer mensen wakker kunnen krijgen met hoe deze zieke wereld in elkaar zit en wat er gaande is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.