GTB donderdag 28 april 2022

 

US Spec Ops Europe:
Greek 🇬🇷,Italian 🇮🇹, and U.S. 🇺🇸 working together and flying together. We love to see it!

Apr.28, 2022
GTB 540.

Het bromt aan alle kanten, van voor naar achter, van links naar rechts. En zij rotzooien maar aan.

In Frankrijk begint het te rommelen. Op het internet verschijnen filmpjes van stembiljetten voor Macron volledig in tact, en stembiljetten/ kaarten voor LePen, die een tikkeltje zijn ingescheurd, bijna niet waarneembaar, maar die dan wegens beschadiging worden afgekeurd.
Daarover is het laatste woord nog niet gesproken, maar ook hier is de media de cabal, dus wordt het niet rond getetterd.

 

 

De laatste maand zijn er 12 food fabrieken afgebrand en er gaat nu geen dag meer voorbij of er gebeurd iets wat de food supply storen gaat.
Dat wijst op gerichte acties, ten einde een voedsel crises te veroorzaken…
Hou het even in de gaten, het is ook belangrijk voor U. Want als dat het geval is dan wordt het ook voor U een niet te verteren zaak.

Verder zijn er in de States nu 9 mensen van de 12 vermoord die de gehele inhoud hebben gezien van de Weiners laptop. Weiner was de man van Huma Abedin, het seksueel maatje en adviseuse van Hillary Clinton.
In het Dark web doen zich video’s over dit stel de ronde, wat U niet wilt zien of weten. Het lijkt een beetje op de 83 vermoorde mensen uit de omgeving van Hillary, die of met haar samenwerkten, of die gedeeltelijk haar geheimen hebben prijs gegeven, daaronder 12 security agenten.

 

Massagraven ontdekt

Verder zijn er in de Ukraine aan de grens van het oude Yugoslavia massagraven ontdekt van kinderen, ook heeft men daar in een verlaten gebouw de lijkjes aangetroffen van 65 kinderen, die levend verbrand zijn.
Waarschijnlijk heeft dat te maken met seks slaven trafficking, dat men vast gelopen is met de transporten en daarom zich op deze grove schandelijke wijzen hebben ontdaan van de bewijzen.

De Russen hebben tot nu toe ca. 50.000 kinderen uit tunnels onder de Ukraine gehaald.

Geen woord daarover in de mainstreammedia , daaraan kun je zien aan welke kant zij staan, die smeerlappen. Dat zijn geen journalisten meer, maar automatische clonen… het doodschoppen niet waard.

Er is nu ook naar buiten gekomen dat de vader en moeder van Bill gates, namelijk William Gates en Melinda Gates in 2013 in India zijn gearresteerd en geëxecuteerd voor het grote aantal doden wat door hun injecties in India hebben veroorzaakt. Ook hier niets van in de pers. wat hen niet uitkomt of past, wordt de wereld niet verteld.

 

Eind is in zicht

Verder begint het nu te dagen bij de westerse landen. Zij beginnen toch te denken aan een neutraal Ukraine, iets wat de Russen al 6 weken geleden hebben geëist van het westen en wat eigenlijk ook al jaren terug overeengekomen zou zijn met de NAVO. Het wordt tijd. Wat de Ukraine forces 70.000 man inclusief separaat staande 20.000 Azof troepen beginnen te morren. Het Ukrainse leger heeft een slechte voedsel verzorging, terwijl de Nazi Azof troepen zich zelf verzorgen. Maar het gedeelte van de Azof wat zich onder de Marioepol bevindt, heeft een dringende oproep gedaan aan Kief om hulp te bieden, daar zij ingesloten zijn door de Russen.

Dus dat duurt niet lang meer. Zij hebben het gevoel dat Kief hen al heeft afgeschreven. En dat is waarschijnlijk ook het geval. Het gaat om 3000 man en 320 westerse trainers, wat een schande is voor het westen als dat uitkomt, dus die willen er ook vanaf. Die zijn alleen nog maar lastig..

Verder geven steeds meer uitgehongerde Ukrainse troepen zich over aan de Russen, die hen eerst een flinke maaltijd voor zet.

En zo rommelt het zooitje maar door. Polen in de kou, krijgen geen gas meer en 10 landen in het westen betalen de russen met goudgerande Roebel om het gas en de olie te betalen ,die zij wonderbaarlijk nog steeds krijgen.

Het gedoe begint op ballet te lijken.

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.