Ben jij al uit de matrix gestapt?

 

 

Ben jij al uit de matrix gestapt? Of laat jij je nog steeds als een slaaf behandelen! Vele mensen hebben echt niet door dat ze een slaaf zijn en denken totaal niet bij na en blijven tot hun pensioen werken.. De overheid bepaalt wanneer jij met pensioen mag, hoe vaak je pauze neemt en hoeveel uur je per week minstens moet werken. Je moet werken om alle vaste lasten te kunnen betalen. Als je met pensioen mag ben je vaak al wat kreupel en kan je niet alles meer doen. Vele krijgen al jaren de griepprik en daar zit al jaren ook rommel in waardoor je ziektes ontwikkeld. Het valt wel op welke griepprik er is gegeven juist die griep komt. Hoe kunnen ze weten welke griep er komt, maar goed laat mij maar een wappie zijn. Ik ben en blijf een trotse wappie.

 

Alles wordt op alle niveaus blootgelegd, Whitehats maken grote zetten op het schaakbord en de DS blijft in paniek raken terwijl de muren zich snel sluiten. Ze weten dat ze verloren hebben, de Grote Ontwaking is hier en we doorzien het kwaad en de Leugens.

 

 

Vele jongeren beginnen met verschillende opleidingen..  of gaan naar hoger onderwijs.. Tjaa je leest het goed hoger ONDERwijs, doordat je veel kunt onthouden want je bent goed in leren, kun je ook makkelijker de leugens onthouden die jou geleerd zijn en jij neemt dat weer over..  Ze noemen zich vaak slimmer… tjaa ze denken slimmer te zijn.

 

Geschiedenis

 

Ben jij al ontwaaktIk heb door mijn jeugd helaas niet mijn school afgemaakt, maar dat maakt mij niet minder slim, Ik heb hierdoor juist meer dat je over dingen sneller nadenkt en niet klakkeloos alles overneemt in hoe het in boeken staat geschreven. De geschiedenis op de basisschool al was voor mij niet weggelegd.. Vaak had ik voor geschiedenis een 2 of 3. Blijkbaar moest ik toen al niks van de leugens weten over de geschiedenis. Ook op de middelbare school was ik ook niet echt met de geschiedenis bezig. Wel hadden we een hele aardige leraar voor geschiedenis, maar verder boeide het mij echt totaal niet.

Nu ben ik er al een tijd achter dat de geschiedenis die we in boeken hebben geleerd allemaal leugens blijken te zijn.. De boeken zijn geschreven door de cabal, en hoe hun willen dat je denkt hoe de oorlog is geweest…  Ze praten over dat Hitler de macht wilde overnemen. Als je nu verdiept in wat er nu gaande is zie je dat de cabal juist de macht probeert te krijgen en dat Trump en Poetin juist bezig zijn om de mensen weer in vrijheid te laten leven!

 

Cabal

 

Hitler probeerde dat toen ook, alleen toen heeft de cabal de duister gewonnen helaas! Nu heeft het licht gewonnen Trump en Poetin zijn helden, samen met nog heel veel andere mensen die helaas hun dood in scene hebben moeten zetten vanwege de criminele cabal, zoals JFK jr, Prinses Diana, Michael Jackson zijn er 3 van die nog steeds in leven zijn en ook de mensheid te redden van het duistere cabal! Avicii Heeft ook zijn dood in scene moeten zetten. Hij probeerde de mensen al wakker te maken met zijn muziek.. Luister maar eens naar zijn songs en de clips.  In de clip van For a Better day laat hij al duidelijk zien wat er gaande is.. Ze laten de kinderhandel door de cabal duidelijk zien…

Er zijn heel veel zangers en zangeressen die muziek maken over hoe corrupt de wereld in elkaar steekt, De songs van Michael Jackson kent iedereen wel, Die nummers zijn nu zo van nu wat er dus gaande is in de wereld.

Ik kreeg een aantal maanden een reactie van iemand op mijn blog dat het nog al dom is om naar de tekst van zangers te luisteren en in te zien waar ze over zingen..  Ik gaf toen als voorbeeld het nummer wat Madonna toen song bij het songfestival uit 2019 en daarna nog meer zangers en zangeressen, maar vanwege vele mensen het corrupte songfestival ieder jaar kijken zou de persoon het misschien wel gezien hebben en ze met deze nummers en haar show mensen wilde waarschuwen.. Ook al weet ik hoe corrupt zij ook is en ook van de cabal is en zij ook opgeruimd is!

Ook zangers en zangeressen die nog wel in leven zijn die ons het volk wakker proberen te maken al heel wat jaren, luister maar eens naar Within temptation

 

Ze willen gewoonweg niet naar ons luisteren

 

De persoon wilde ook niet meer in discussie en de persoon is vaker gevaccineerd en zal helaas aan de vaccinaties overlijden.

De oversterfte is behoorlijk, Vaccinaties doen hun werk in de lichamen van  alle gevaccineerde personen. Het is echt vreselijk dat zoveel mensen naar de slachtbank gaan op deze manier en gewoonweg niet willen luisteren naar het andere geluid wat wij aangeven.

De klap voor al die mensen zal zo groot zijn

 

Alleen maar liefde

 

Al die mensen die nu hun vaccinaties hebben gehaald denken nu vooral op social media dat wij hun dood willen hebben, maar dat willen wij totaal niet, maar hun hebben helaas geen goeie injecties gehad en willen ze juist ook aangeven wat ze kunnen doen om het gif uit hun lichaam te krijgen en ze blijven nog steeds de mainstreammedia geloven wat die hun verteld. Ze zitten zo in hypnose van het nieuws dat ze er niet uit meer kunnen komen..

De reacties die wij van hun krijgen is echt naar om te lezen en we wilde ze alleen maar redden van de genocide spuiten, maar goed.. We hebben onze best gedaan, meer kunnen we niet doen om de mensen wakker te krijgen.

We zullen de mensen straks opvangen die de klap gaan krijgen.. Wij zijn de lichtwerkers en daarom zijn wij hier op aarde gekomen om juist een verschil te kunnen maken..  Zullen de mensen die het nodig hebben met liefde opvangen.

 

Gelijkgestemde

 

Het is mooi om te zien dat we er niet alleen voor staan en we met vele gelijkgestemde kunnen communiceren door de hele wereld! We helpen elkaar met informatie te delen over wat er gaande is in de wereld! De afgelopen 2 jaar heel wat mensen leren kennen en echt allemaal het zelfde denken over hoe ziek deze wereld is en naar wat voor wereld we naar toe gaan…

We zitten in het einde van de 2de wereldoorlog, want als je je goed beseft is die nooit gestopt. De criminele kabinet worden allemaal opgepakt en opgeruimd. Zelfs het koningshuis wordt opgeruimd.

 

 

Koningshuis

 

Afgelopen koningsdag was echt de allerlaatste keer dat dat gevierd is! Ik zelf heb het niet gevierd en eigenlijk de afgelopen jaren ook al niet…  Als je weet wat hun allemaal op hun kerfstok hebben dan walg je van die mensen…  Hun verdienen de doodstraf!! Gelukkig hebben ze de doodstraf al gehad en wat je nu op tv zag waren clonen/reptielen !! Als je goed naar ze keek, zag je dat duidelijk aan allen van het koningshuis.. Zie hiernaast Amalia en kijk eens goed naar haar nek!! Zo duidelijk dat ze allang weg zijn en dat er klonen ingezet zijn!!

 

Militaire operatie

 

De afgelopen maanden zijn de militaire al heel lange bezig om ook hier in Nederland vele pedofielen en mensen die meegewerkt hebben aan de corona hoax op te pakken en op te ruimen. In het nieuws geven ze aan dat de militairen met een oefening bezig zijn… Als je eenmaal weet wat er dus speelt in de wereld weet je dat dit geen oefeningen zijn

Dit was gistermiddag aan militairen vliegverkeer in Europa en als mensen dan nog denken dat het om een oefening gaat, dan zit er echt een kronkel in je hersens, want hoe duidelijk moet je het nog zien… Wereldwijd zijn er arrestaties gaande en dat gaat echt om heel veel mensen!! Het zal in elk land een heel stuk rustiger worden doordat vele mensen worden opgepakt en naar de gitmo worden gebracht in vele verschillende landen en vele zullen ook geëxecuteerd worden. Vele zullen de doodstraf gaan krijgen. Ja we zullen terug gaan naar de wet van 1776 dus de doodstraf is dan ook een middel wat gebruikt zal worden.

Ook zullen helaas vele slachtoffers vallen van mensen die de injecties hebben gehad. Bij elke oorlog vallen er vele onschuldige burgers en dat is nu ook gaande. Via de link kom je op een video terecht waarin wordt verteld wat je kunt doen om het gif van de injecties uit je lichaam te krijgen. Hopelijk is dit voor vele nog op tijd.  IMG_0015  

Ik zelf neem ook middelen om mij te beschermen van de gevaccineerde want die zijn namelijk een bio wapen voor de ongevaccineerde mensen.

 

Wake up

 

Mensen het is hoogtijd dat jullie wakker gaan worden en inzien dat we al vanaf onze geboorte al worden voorgelogen. De vaccinaties die we als kind al krijgen zijn al niet goed voor ons. We hebben namelijk een immuunsysteem die alle ziektes kunnen oplossen. Kankers zijn helaas ontwikkeld door de cabal.. In al die vaccinaties zitten zoveel troep dat je dat helaas gaat ontwikkelen.. En daardoor verdienen ze helaas..

Als je nadenkt nu hebben ze zogenaamd een vaccin op de markt gebracht heel snel dat je dan de griep minder erg zou kunnen krijgen, tjaa en ze hadden al ieder jaar een griepprik voor ouderen..  en mensen die vatbaar zijn en nu moeten ze elke paar maanden een nieuwe halen… Je gaat dan toch nadenken dat er iets niet klopt.. Een vaccin op de markt brengen duurt jaren en deze is in een paar maanden op de markt gekomen en de industrie is niet aansprakelijk voor als mensen bijwerkingen krijgen tot aan de dood zijn ze niet aansprakelijk!!

Als je dit allemaal weet, en er ook duidelijk te lezen is dat het nog in de experimentele fase zit tot eind 2023.

Je bent dus letterlijk een proefpersoon!

Zelfs het weer wordt gemanipuleerd, lees maar eens over HAARP!

 

 

Nieuwe wereld komt eraan

 

Je wilt mensen waarschuwen wat er gaat gebeuren in de wereld. Teveel mensen hebben geen benul wat er gaat gebeuren. Hoe mooi is het om eigenlijk nu te mogen leven en dit te mogen meemaken dat de wereld overgaat naar een nieuwe dimensie.. De wereld waarin we in komen zal zo mooi zijn en allen maar liefde wat we da zullen voelen..

Er zal totaal geen haat meer zijn en ook niemand hoeft meer in armoede te leven!!!

Nu leven we in een 3d dimensie en we gaan naar een 5d dimensie..

Straks is tijd een illusie

It’s going to be MAGICAL

 

Wees voorbereid mensen, heb genoeg eten en drinken in huis!!!

Het is tijd, de hoogste tijd!

En stap uit de matrix! Laat je niet meer als slaaf behandelen!!

Je bent geboren in vrijheid en niet als slaaf!!

 

military is the only way 

 

 

 

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.