GTB vrijdag 29 april 2022

 

 

Apr. 29, 2022
GTB. 541

De BIS (Bank of International Settlement) is bijna aan zijn eind als de oog van de Khazarian maffia. De moeder van alle banken is bijna uitgepoept.

Vroeger was er nog echte power in de physical world, maar dat is snel aan het slinken. Geschat wordt dat de invloed van deze bank nog geen 30% meer bedraagt in de physical realiteit. De stoelpoten worden een voor een onder de bank der banken vandaan gezaagd.

De Tunnels onder Geneva, zijn een voor een schoongemaakt. CERN staat op omvallen, het Tunnelstelsel onder het zwarte woud staan op instorten. Het wordt steeds serieuzer.
Zelfs op 26/4 om 10.30 uur AM onder Parijs een aardbeving. Dat is nog nooit voorgekomen en is een teken aan de wand. Het is nog nooit voorgekomen, want het is daar geen aardbeving gebied.

Zelfs de UN ( United Nations) staat op omvallen. Het is meer verworden tot een particuliere organisatie, dan een werkelijke evenwichtige vertegenwoordiging van alle Naties in de wereld.
Het eigenlijke hoofdkwartier is nu in California en de permanente leden van de veiligheidsraad zijn 5 landen, te weten Frankrijk, England, USA, Russia en China. Het permanente onderonsje zonder verdere draagkracht of militaire power. Het was bedoeld als macht centrum, maar door gesjoemel en krachteloos optreden, lappen de landen de resoluties van de UN aan hun laars.

Het belangrijkste is dat Israël de steun aan de Ukraine heeft ingetrokken. De contacten zijn verbroken en sommigen hebben al de benen genomen…

Ook is bekend geworden, door verklaringen van agents uit MI5 en MI 6
Dat tijdens de omwentelingen in Zimbabwe/ Rhodesië het leger in 1980 al Electro Magnetische mind control wapens gebruikte om de bevolking rustig te houden. Zij konden toen al de massa met brain wapens kalm houden of ophitsen.

Gaat er bij u niet een lamp branden met de reacties van de volken toen de regeringen hun bevolkingen opsloten voor een lichte corona griep.  Ieder volk nam de opsluiting op als ware het een autoloze zondag.

Dus mijn vermoeden dat Nederland deze wapens stiekem heeft ingezet is voor mijn gevoel bijna zeker. En dat is waarschijnlijk in veel meer landen gebeurd, dan wij denken. Alleen heb ik nog geen bewijzen. Het is nu zaak te wachten op klokkenluiders op dat gebied.

Verder hebben onderzoekingen uitgewezen, dat, in tegenstelling wat de westerse pers steeds uitbazuint, het Russische volk voor het merendeel achter Poetin staat. De oorlog is bijna gedaan. De luchtmacht bestaat niet meer in de Ukraine, de vliegvelden kunnen niet meer gebruikt worden en de troepen slaan aan het muiten, doordat zij geen eten meer krijgen en de wapenleveranties uit de west is voor het merendeel oude meuk of hipper modern wapen tuig wat niemand kan bedienen, of mee om kan gaan.

De Show goes on… Maar niet lang meer, elke dag komt het einde dichterbij….. WWG1WGA….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.