GTB 30 april 2022

 

 

Apr. 30, 2022
GTB 542.

Let’s talk serious, Laten we nu even serieus praten. De smerigheid van de cabal komt uit.

Eerst even dit, de minister president ( let je op Rutte) van de Virgin Islands, De Maagden Eilanden, Mr. Fahl, is samen met zijn directeur , Mr. Maynard, in Miami opgepakt in verband met een sting operation met drugs. Zij gaan voor lange tijd de bak in. Er gaan steeds meer hoogwaardigheidsbekleders de bak in. Er doen de geruchten de ronde, dat Fauci is veroordeeld en dat zijn executie op 25 April jongstleden heeft plaats gehad. Samen met de Authority General, tijdens het Obama Regiem, Laurette Lynch, die een geheime ontmoeting had met Bill Clinton op de Dallas Airport, in verband met een zaak tegen Hillary.

Zij werd een baan beloofd in de Supreme Court.
Zij rusten in vrede, mocht U nog iets van hen horen, dan zijn dat strategisch ingezette dubbelgangers door de Q forces.

Nu de covid killermachine, voor elke gemelde covid dode kregen de ziekehuizen in de US ca 100.000 US $.
Het linke daarvan was, dat er werd geschat hoeveel patiënten dat ziekenhuis zou krijgen en dat aantal x 100.000 US$ werd vooraf uitbetaald.

 

Het covid schandaal

Als het aantal doden niet gehaald werd, dan moesten zij dat geld terugbetalen, meestal vele miljoenen dollars, terugbetalen.
Het werkte zo. Bij elke gemelde covid patiënt 13.000 $, voor elke positieve covid test ook een flink bedrag. Voor elke voorgeschreven Remdesivir injectie ook een flink bedrag. Daarna als de ventilator er aan te pas kwam, dan 39.000 $. Als de patiënt dood ging aan covid nog eens 13.000 $

Dus alles werd op covid gegooid, zelfs schotwonden, slachtoffers van auto ongelukken etc. het eerste wat men deed was een test. De PCR test, ingesteld op 44 cycles( normaal is 25 cycles) gaf altijd een positieve resultaat, een vals positieve resultaat.

( hou in het achterhoofd, dat de PCR test niet eens aangaf of je covid had, – volgens de uitvinder was het daar dan ook absoluut niet voor geschikt – de man werd later vermoord).

Remdesivir is een 33% killerdrug.. volgens dr. mcCulloch, die ernstig op het internet waarschuwde deze gevaarlijke drug niet te gebruiken.
Ook de Ventilator was een 90% killer machine volgens de verklaringen van dr Malone, de uitvinder van het MRNA vaccin en DNA vaccin

De druk die deze machine in de longen veroorzaakte was te hoog, dat konden de longen meestal niet aan, vooral niet als zij nog ontspanning injecties aan de patiënten gaven zoals bijv. Morfine.

Vele ziekenhuizen deden hun uiterste best, via een voorgelegd corona verpleeg protocol zoveel mogelijk patiënten horizontaal te verwijderen, zodat zij geen geld hoefden terug te betalen.

 

Killer house

Een killer house. Klokkenluiders werden ontslagen en iedereen werd gedwongen zich te laten in enten. Ook berichten daarover naar de kranten werden gecensureerd. ( Ik herinner mij, dat ikzelf in Frankrijk met spoed werd opgenomen voor een zwaar ontstoken galblaas, die werd ook na binnenkomst binnen drie uur operatief verwijderd.

Ik weigerde de Pcr test!!!!, die standaard verplicht was. De chirurg zelf kwam mij vertellen dat alle chirurgen in het ziekenhuis mij niet zouden opereren als ik de test niet accepteerde. Dus men dwong mij de test af. – als ik positief getest was had men mij na de operatie verdoofd en aan de ventilator gelegd, en zou ik dit verhaal niet hebben kunnen vertellen)

Mij is niet bekend of de ziekenhuizen in Europa hetzelfde uitgekeerd kregen.
Gezien de stilte en de snelheid van behandeling en de zwijgzaamheid van de directies, kunnen wij daar wel vanuit gaan. Want over de hele wereld werd hetzelfde uitgehaald. De ziekenhuis protocollen waren wereldwijd.

Wij hebben hier te maken met een zeer grote smeerlappen, waar de guillotine een zachte dood voor is!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.