Zaterdag update van GTB 30 april 2022

 

Apr. 30, 2022
GTB 543.

Het wordt steeds meer duidelijker. De NWO ( Nieuwe wereld order) heeft verloren. Het gaat niet meer door. De inktvis is niet gevaarlijk meer, maar pas op zijn lange armen.

Zelfs de CEO van Blackrock geeft het toe en verteld nu open en bloot, dat de NWO verloren heeft. Dat de NWO is uitgespeeld.

Maar pas op!!!! Het zijn smerige vieze bedrieglijke mensen, die satanisch voor niets terugdeinzen. Dus het kan zijn, als de poes , die je streelt, terwijl de arts een dodelijk spuitje geeft.

Dus opletten en geblazen, tot dat wij 100% zeker zijn dat zijn geen kans meer maken en dat het echt afgelopen is!

“Als de Vos de passie spreekt, boer pas op je kippen..”
Daar zullen wij het voorlopig mee moeten doen. Je ziet hoe dingen gebeuren in Shanghai, Het is ongelofelijk, maar het gebeurd.

De mensen worden met mind wapens rustig gehouden, terwijl zij verhongeren, dat alles in het kader van de gezondheid. Dus hier zie je de ware aard van het beest. Het gaat om tirannie, de onderdrukking, niet om uw gezondheid. De mensen vinden niet eens de kracht om naar buiten te stormen, maar schreeuwen vanaf hun balkon van woede.

Ik stel mij voor , dat ik wel naar buiten ga, tegen de regels in, en de buurman past op , dat ik niet aangevallen wordt door de witpakken, anders komt hij mij helpen, als hij mij moet komen helpen dan komt zijn buurman hem ook helpen etc etc. dan krijg je een gevecht met de witte pakken, als de anderen dat zien, komen zij ook naar buiten om te helpen en dat staan 26 mio mensen op tegen misschien 1 mio onderdrukkers. Dan is er geen houden meer aan.

En zo moeten zij dat doen en wij ook. Als Rutte het ooit nog waagt een avondklok in te stellen, dan moeten wij die met zijn alle negeren en bewust naar buiten gaan. Het is zo simpel!!

Wij hebben dat gezien in Oost Berlijn, DDR. , waar slechts 70.000 mensen in een optocht naar de muur, de muur deed omvallen, omdat de Stazi/ KgB weigerden om 70.000 mensen te doden.
Welnu, zouden zij dat wel gedaan hebben, dan zouden zij dat ook niet overleefd hebben, want dan zou heel Berlijn opgestaan zijn. Dus de mens maakte zelf een eind aan de onderdrukking. Wij bepalen het dus en niet zij.

Als er straks een golf aan doden aan komt, dan moeten wij de daders allemaal opsluiten. Dat zijn wij verplicht aan het nageslacht!
Dat moeten wij sowieso, want wat deze regering met zijn helpers ons heeft aangedaan is met geen pen te beschrijven. Het is eigenlijk ongelofelijk wat er is gebeurd.

Ja, dan is het wel noodzakelijk om NETFLIX af te zetten. En op te staan.
Want zitten blijven, betekend dat het geheel blijft zitten en dan blijf je ermee zitten !!!! EEN VOOR ALLEN , ALLEN VOOR EEN !!!!!,

Dat is de toekomstige slogan voor het  Nederlandse volk!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.