Bevrijdingsdag ? Welke vrijheid vier jij dan?

 

Bevrijdingsdag Elk jaar op 5 mei vieren we in Nederland de vrijheid. Als je eenmaal wakker bent en ziet wat er daadwerkelijk gaande is in de wereld, kom je bedrogen uit!! De 2de wereldoorlog is namelijk nooit gestopt. Vrijheid hebben we namelijk niet. Iedereen vindt het maar normaal om te werken tot hun 67ste en dan mag je van een klein pensioentje de laatste paar jaren die je nog hebt in vrijheid leven, na ja met per maand klein bedrag waarvan je nog net aan rond kunt komen en binnen 10 jaar kom je in het verzorgingshuis terecht en daar is je eind station.. Noem je dit echte vrijheid die je hebt???

Ieder jaar is het harstikke druk op bevrijdingsfestivals in heel het land. Vele zangers en zangeressen treden op en vele mensen genieten van deze dag. Ik snap de mensen dat ze van die dag genieten, maar mensen staan er niet bij stil dat we totaal geen vrijheid hebben.  Bij onze geboorte worden we al voorgelogen.. Denk maar eens na als je je kind inschrijft bij de gemeente en dat je dat alleen maar met hoofdletters moet schrijven, en dat dus alleen het nageboorte is wat je aangeeft. Niet je kind.

Als je ergens namelijk je naam neerzet is alleen je eerste letter met een hoofdletter en de rest kleine letters en dat is ook met je achternaam zo. Je schrijft dus alleen je nageboorte in bij de gemeente. Ben je7 jaar geworden en hebben je ouders je niet gemeld bij de gemeente dat je nog in leven bent, dan ben je dood op zee. Je bent dus letterlijk een nummer en geen persoon.

Je moet jaren naar school en dan ga je werken, werken en nog eens werken.. Wat is hier vrijheid aan?

 

Werken en nog eens werken

 

Werken zodat je je vaste lasten kan betalen, want alles kost een hoop geld en veel gaat naar de belasting. Overal moet je belasting voor betalen…  Hoe meer je werkt, hoe meer je belasting moet betalen en iedereen vindt dat normaal??  Je bent letterlijk een slaaf! Stap uit je slavenleven en ga echt leven!!

Aanvaar je geboortetrust en wordt autonoom!!

Iedereen heeft een geboortetrust, en dat is 1,6 miljoen per jaar vanaf je 18de en daarmee voeren hun oorlogen ect.. Geven geld aan andere landen en dat is ons geld!!

Ook het geld van al die loterijen dat is ons eigen geld!!! Niemand hoeft arm te wezen!!

Wake up! Het is echt de hoogste tijd om wakker te worden en de leugens van de overheid te zien!!

 

En jij gaat nu nog steeds Bevrijdingsdag vieren??? 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.