GTB nieuws 1 mei 2022

GTB. 544.

 

 

 

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt het wel..

 

Wij zien het in Spanje. Het is het 9e land waar het volk het ministerie van gezondheid heeft aangeklaagd en gewonnen. Het opperste Gerecht heeft verklaard dat covid 19 geen virus is maar een bewust geproduceerd bio wapen….. welnu als Spanje dat verklaard dan volgt Portugal vanzelf. Dat wordt nu nr. 10.
Fauci, die nu is gaan hemelen had het patent . In 2017.
Hij had ook het patent van Graphene Oxyde nl. US 2021/0082583a1.
Deze man had veel patenten.
Door zijn handelswijze is hij in de laagste regionen als ziel geplaatst, ten minste naar mijn maatstaven, maar die hebben weinig in te brengen.

Covid 19, bio wapen. Men heeft het snel verspreid baar gemaakt en dusdanig gecreëerd dat er injecties nodig zijn, althans dat men dat iedereen kan wijsmaken. En daar zit hem de kneep. Die injecties had men al klaar op de plank in 2018. En goed geprepareerd, daar zat het venijn. Welnu dat is het feit dat er 8 soorten killers inzitten. Die U of direct of op langere termijn om zeep helpen.

Men heeft het zo gelanceerd en voorbereid, dat men juridisch vrijwillig de spuit kon halen, maar omdat de fabrikanten ook de regeringen in de hand hebben konden zij de druk zo opvoeren, dat iedereen de spuiten nam.
Men hersenspoelde de mensen ermee, via verschrikkelijke gefakete beelden, constant de spuiten op tv en op de radio’s. Elke minuut 3x het woord covid. En maar schelden op de niet ingeënte, die de inge-enten in gevaar brachten. Een idiote bewuste conclusie, die voor 100% niet deugde en onwaar is, maar door het onnadenkende volk gewoon geslikt werd, zonder na te denken wat er eigenlijk gezegd werd.
Fauci is dus al gaan hemelen en de rest gaat ook voor de bijl. Er wordt nu met man en macht gewerkt om verdere toekomstige schade veroorzaakt door spuit, te voorkomen.
Het is een bio wapen, dus niet voor de poes. Het is niet van de soort; “dat regelen wij even.”

Er is sprake van lange termijn schade, omdat er ook nog andere dingen achter zitten, dus wij hebben even de tijd. Al die gasten, die eraan gewerkt hebben moeten wij oppakken, want die weten precies wat zij gecreëerd hebben en weten dus ook , hoe men dat kan neutraliseren….

 

Verder is er in Marioepol een Canadese Generaal met 18 biolab medewerkers uit een luchtverversingskanaal komen kruipen…
Generaal Trevor Cadieu ( of liever gezegd adieu, mon general).

De FED gebouwen in de States zijn ontruimt en er is een groot hek omheen geplaatst. De gebouwen zijn verlaten, een teken te meer dat de FED, tot nu toe een particuliere organisatie in dienst van de cabal, is geneutraliseerd en opgenomen in de US Treasury.

Dan duiken er twee datums op in de annalen. Dat is 5 mei en dat is 9 mei,
Historisch gezien belangrijke data’s. Er zijn geruchten daaromtrent.
Verder hebben de space Forces laten weten dat zij niet alles zullen vrijgeven. Want het is bekend, dat als men teveel ‘fantastische’ verhalen- waarheden naar buiten brengt de toehoorder niet meer toehoort, maar uitschakelt. zo in de trend van; jaja, je kunt mij nog meer vertellen, maar hier geloof ik geen barst meer van, en dan schakelt hij af…ergo hij geloofd niets meer.

Dan gooi je het kindje met het badwater weg, en dat is nu net niet de bedoeling. De bedoeling is, dat de mensheid, na eeuwen lang bedrog, langzaam de waarheid op allerlei gebied wordt bijgebracht. Hij moet zijn geest van allerlei bullshit reinigen en dat is veel, erg veel, te veel.

Wij moeten oppassen dat het niet geestdodend gaat werken .

Dus lieve mensen, bereidt je geestelijk op geweldige grote onthullingen voor. U bent sterk, en u bent het waard!

Zet u schrap voor de waarheid binnenkort!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.