GTB 1 mei 2022

 

Mei 1, 2022
GTB. 545.

Er wordt in mijn opinie zwaar gerotzooid achter de schermen. Marioepol of Mariapool

Het duurt mij te lang met Marioepol. De russen hebben die stad al meer dan drie weken onder controle. De deep underground basis gevuld met 3000 azof nazi toepen onder de staalfabriek AzofStal roeren zich niet. Ja, af en toe komen er hier en daar generaals uit de grond kruipen van de NAVO.
Op zich een heel raar gebeuren. Wat zoekt de NAVO daar, waarom weten de burgers in het westen niet, wat voor een duister spelletje de NAVO speelt.

Twee NAVO topgeneraals zijn al op de knieën naar buiten gekropen
De Franse generaal Cloutier en de Canadese generaal Cardieu.
Te hoge pieten om onder een oude Staal fabriek in een bunker te zitten.
Wie zit daar nog meer? Waarom grijpen de Russen niet door.
Overgeven of een bommetje, overgeven of een emmer met water. Of een cilinder met gas…. Atoom bunkers, er zijn er daar twee, wat verbergen die.

Als er hoge politici zitten, verklaard dat de aanwezigheid van hoge generaals. Dat er niet ingegrepen wordt, wijst op een of ander hoog dier.
Een Nazi dier misschien ? Merkel misschien… ?
Waarom wachten de russen met ingrijpen.  je kunt overal spoken zien, maar deze situatie vertrouw ik niet, het duurt te lang.

 

GTB

Wij hebben ook die bewegingen niet vermoedt bij wisseling van presidenten in de USA. Men is nog steeds aan het wachten met het volledig naar buiten brengen van de schandalige belazerde rij met de stemmen.
Vice president Pence, iedereen wist dat het een pedofiel was, gaf groen licht voor Biden. Iedereen wist dat de Originele Biden een pedofiel was.

Dan Kamela Harris, wat in principe volgens bronnen op het internet, een man is., als vice president, terwijl zij het allerlaagste scoorde in de verkiezingen….. onbegrijpelijke dingen…..en men rotzooit maar door.

Sinds president Kennedy is er geen president meer geweest die het volk zelf gekozen heeft, (behalve de duivel uit doosje ; Trump) zij zijn er allemaal neergezet door de cabal. ( Trump is ook geholpen door de White hats- Q forces)
Ook bij ons in Nederland zijn er sinds die tijd geen eerlijke uitslagen meer geweest.
Kijk naar die klootte Rutte. Heeft zijn volk twee jaar lang schandelijk onderdrukt met een virus, waarvan hij wist ( als ik dat weet zonder geheime dienst, dan weet hij dat ook met zijn geheime dienst) dat het een onschuldig griepje was en dat de maatregelen die hij nam, hem opgelegd waren door de NWO.

Dus willens en wetens heeft hij het volk onderdrukt. En dat volk kiest hem weer.????? Kom nou…!!!!! Dat gelooft toch geen mens, ook geen hond.
En zij zijn nu afgetreden om de dans te ontspringen, een ander kabinet met andere pionnen, die niet verantwoordelijk is voor de schandalige opgelegde beperkingen. Maar dat zal ze niet lukken. De Qforces hebben alles genoteerd Rutte, je telefoontjes, je email, je gesprekken, en je onderhandelingen tijdens loop cessies, je betalingen en je ontvangsten, alles en alles, je kunt zo gek niet bedenken, Rutte. Ga daar maar eens over nadenken. misschien helpt dat….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.