GTB nieuws 2 mei 2022

 

 

Mei 2, 2022
GTB 546.

Van het verleden naar de toekomst. De war of worlds, De oorlog van de werelden. Ja, dat gaat al heel heel lang.

 

SERG. Stone, een lid van het speciaal ingerichte opraap commando van vliegende Schotels, of liever gezegd UFO’s, verklaarde op een Disclosure conferentie in 2001, dat hij vele schotels had geborgen en dat men een lijst had van 57 verschillende buitenaardse rassen.( extra terrestrials)

Die conferentie in september 2001, wat bedoelt was als schokker voor de wereld, werd weggevaagd door het nieuws van de instorting van de trade centers op 9/11. Men verspreidde nog video’s ervan en Dr. Greer, deed vreselijk zijn best de boodschap aan de mensheid door te laten dringen. ( ik werd lid van die club, die later omgedoopt werd in SETI. ( Search for Extra Terrestrial Intelligence). Het mocht niet baten, de zaak om de ufo’s in de openbaarheid te brengen werd volledig ondergesneeuwd.

Kerry Cassidy, een zeer intelligente vrouw haakte daar ook op in met haar programma Camelot. Zij ging tot aan het gaatje….
Bij haar kwamen experts en klokkenluiders aan de beurt, die ook vertelden dat er wel sprake was tientallen, zo niet honderden rassen, die de aarde al duizenden jaren bezochten, ieder met zijn eigen interesses.

Vandaar dat zich ook minder vriendelijke rassen ( o.a. de reptilians- zogenoemd omdat zij een huid hadden die veel aan hagedissen deed denken, waarschijnlijk i.v.m. De klimaat toestanden van de planeten waar zij vandaan kwamen.
Daarbij gevoegd ook nog rassen afkomstig van de aarde, de de ruimte hadden gekozen en rassen die zich in de aardkorst ingroeven, nadat zij onze planeet aan de oppervlakte, door onderlinge oorlogen onleefbaar gemaakt hadden.

 

GTB

Er waren ook rassen, die zich gingen bemoeien, per ongeluk of gedwongen, met ons. En het handig vonden , een planeet te hebben, die zij konden domineren. Ook waren er rassen die daar op tegen waren.
Ook rassen die zich buiten de aarde samen klonterden in federatie verband.
In ieder geval zorgden zij er voor, dat het meeste, vooral informatie en technologie voor de mens weggehouden werd. Er werden treaties gemaakt met een aantal rassen. Oa. In 1954 door President Eisenhouwer (IKE), ooit heb ik een gesprek gehad met zijn persoonlijke fotograaf.

Eisenhouwer richtte, heel slim bedacht, een space force op in die tijd, die van alle gemakken werd voorzien. Dus ook van alle technieken tot zover ontdekt, wat voor de mensheid zelf verborgen werd gehouden. Zoals bijvoorbeeld nieuwe aandrijvings technieken, gewichtsloosheid, onzichtbaar maken, gratis energie, veel daarvan technologie, ontfutseld aan de Aliens of back engineers van de neergestorte ruimte vaartuigen.
Voor Ons hield men steeds vast aan de oude fossiele technieken…..

 

Situatie

 

Nu is de situatie zover dat de spaceforces, nu samengesteld uit de USA, Rusland , en China zeker 50 jaar qua technologie verder zijn dan wij…
( zij vliegen in anderhalf uur naar de maan, hebben daar een basis , maar ook op mars en zelfs op venus.
Wij zijn daar over volledig in het duister gehouden. Hebben ook geen tijd. Wij werken hard voor de baas, om een enigszins leefbaar leven te hebben.
De media lichten ons ook niet in, want meestal mogen die dat niet of willen dat niet, of weten er zelfs niets over.
Onderling in het heelal vindt er strijd plaats. Strijd tegen die rassen, die willen overheersen en dat wordt in onze galactie, ons melkwegstelsel, uitgevochten.

Dus het is helemaal niet verwonderlijk dat een bepaald ras, de illuminatie
aansturen, die op hun beurt anderen aansturen, die weten wat er zich buiten de aarde afspeelt en daar weer hun voordeel mee willen doen ten koste van de anderen. Die anderen zijn wij. En zolang wij de ogen dicht houden kunnen zij doorgaan. Dus doe de ogen open kijk om je heen, wees kritisch op alles en stel vragen als je iets niet begrijpt. Ga er voor.

Je bent echt niet alleen ; Where we go one We Go all….

GTB.

 

 

 

 

 

 

IMG_9348

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.