GTB nieuws 3 mei 2022

 

 

Mei 3, 2022
GTB 547.

Uit de annalen van Benjamin Fulford.

De FED is niet meer.. Leve de FEB.. De irs niet meer.. Leve de irs

 

De FED, de privé organisatie van Rothschild is gesloten. Gisteren werd er een groot hek om de gebouwen geplaats. De gebouwen waren leeg.
Reeds lang is bekend dat de activiteiten overgeheveld zijn naar de Treasury van de Staat.(GTB ; Het is bekend dat de FED een heleboel bepaald en de IRS ( International Revenue Service ) de in
casseerden is van belastingen, die opgelegd zijn door de FED, niet door de Staat, dit om de cabal te verzekeren van ontvangst van interesten, veroorzaakt door leningen van Rothschild aan de Staat.) de hoogte van die interest percentages worden in feite ook bepaald door diezelfde FED.

De schuld van de Staat aan de FED/IRS – denk Rothschild – valt in een klap weg omdat de Staat beide instellingen heeft ingesluisd. Wij praten over ca. 19 triljoen dollars schuld, die de Staat nu aan zichzelf is verschuldigd…
Dus in extenso 0,0 $. Schuld aan jezelf zeg niets…!!!!!!

Ondertussen is de de Justitie ook de Deutsche Bank binnen gevallen. De Duitse Bankgigant is een Rothschild eigendom. Deze bank staat voor de tweede keer op omvallen…. men is op zoek naar malversaties….
Rothschild bezit over de hele wereld 186 Centraal banken, praktisch in elk land. Tot nu toe zijn er al 30 gesloten. Een duidelijke machtsinperking van de Cabal, wat nog steeds doorgaat.

Het blijkt nu dat er al in 1917 de eerste elektrische vrachtwagen gebouwd is. En verder dat er in Madrid, Spanje in 1943 elektrische taxi’s rondreden, die buiten gewoon goed werkten…..Het wisselen van de batterijen van die auto’s nam slechts 5 minuten in beslag…..zo zie je, dat wij op dat gebied erg belazerd zijn geworden door het bedrijfsleven en de overheid.
Verder is gisteren de secretary of AgriCulture van Biden gearresteerd, door bewuste nadelige ingrepen in de voedsel keten. De laatste maand zijn er 12 voedsel fabrieken in de States afgebrand. Je kunt niet meer praten van toeval… het is aansturen op hongersnood.
Het is niet de eerste keer dat dit gebeurd. In ca. 1873 heeft de USA 1,5 miljoen buffels afgeslacht om de indianen uit te roeien via voedsel tekorten….. iets wat ze aardig gelukt is…..
Het is niet voor niets dat de Chinezen de USA deze weken hebben veroordeelt tot een duivelsstaat……
Het wordt tijd dat Trump het zooitje overneemt via de Q forces.

Het is immers tijd.. High noon!!!

GTB.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.