GTB nieuws 4 mei 2022

 

 

Mei 4, 2022
GTB 548.

Het einde van een duivelstaat, het begin van een nieuw tijdperk

Het staat voor de deur en komt binnen zonder kloppen..

 

Bedankt Q forces, bedankt Trump, Z forces , bedankt Putin, space forces, en bedankt XiPing.
Alvorens daarop in te gaan, herdenk ik de doden op 4 mei. De dag voor de echte bevrijding.
Ik bedank Mijn oom, de verzetsman, die drie dagen doodlag te gaan op het plein voor de Rijnbrug in Arnhem. Iedereen die hem trachtte op te halen werd beschoten door een sluipschutter, dag en nacht.. Mijn tante kon hem vanuit haar huis zien liggen. Vreselijk.

Wij aten onder een eikenhouten tafel de soep, terwijl de kogels door het huis floten. De Duitsers achter ons huis en de Engelsen voor in het plantsoen. Tijd voor de evacuatie…..
Ik gedenk de evacuatie tocht van Arnhem in September 44, toen Arnhem ge-evacueert werd. Mijn vader, mijn broertje ( 5,5 ) mijn moeder en ik 3,5 jaar oud en een handkar met spullen van Arnhem naar Nunspeet, ( 65km lopen) waar wij tot het einde van de oorlog en nog langer verbleven op een boerderij.

Wij zagen, voordat wij vertrokken de US airborne 81 landingstroepen en de Engelse tommy’s in de verte vanuit Arnhem-Oost uit de lucht vallen.
Ik herinner mij de twee vaders met een handkar vol met aardappels op weg naar Amsterdam die voor onze boerderij aan flarden geschoten werden
door een speelse Engelse jager..

GTB

Ik herinner mij, hoe wij buiten tegen de muur van de deel opgesteld werden door de Duitsers met nog twintig anderen, waaronder mijn vader en moeder en broertje, als represaille voor de moord op twee Duitse officieren voor op de weg van de boerderij.

Wij keken recht in de loop van een opgestelde mitrailleur. Ik herinner mij de Duitse ordenans die met zijn zijspan het erf opschuurde en zijn maten toe riep onmiddellijk te stoppen en dat ze moesten maken dat ze weg kwamen…? Dat deden zij ook…..!!!!
Ik herinner mij de inbrand geschoten Duitse minutie kolonne op de weg voor de boerderij.
“Heer., bescherm ons, “ en dat deed hij mijn hele leven. 22 keer keek ik in het gezicht van de dood en 22 keer beschermde Hij mij.

Later werd mij een tekening en een brief overhandigd door medium Adri, waarin mijn vader ( nadat hij was gaan hemelen) liet weten dat ik en ons gezin beschermd werd.
( waarschijnlijk omdat ik het boek “CONTACT MET HET LICHT” moest schrijven….. ?. Ik zal dat nooit zeker weten….).
Wel herinnerde ik mij , dat toen de scholen in Arnhem weer begonnen, en ik inmiddels 4,5 jaar oud was, lopend onderweg naar de kleuterschool, stopte en mij omdraaide en naar ons ouderlijk huis keek. Terwijl ik dacht.;
“ waarom moet ik weer dat hele leven door, waarom ? Ik heb er geen zin in, Nee helemaal geen zin in… gadverdamme….. “
Die woorden brandden in mijn ziel. Ik zal ze nooit vergeten….
Raar he, zo heeft iedereen wel rare herinneringen…..!!!!

 

GTB

 

Maar nu de schurkenstaat, de USA. Nadat Kennedy vermoord werd door Busch( CIA) en Edgar Hoover ( Fbi), kortom de cabal gleed de machtige USA af naar de diepten van de schurkenstaat. Zij veroorzaakten, samen met hun westerse partners, door het volk te beliegen en bedriegen, meer dan 7 onnodige oorlogen ( waarvan Ronald Bernard zou zeggen, geen oorlog maar een verdien model…..)

Verder ondermijnden zij de USA en stelden met gemalvalizeerde verkiezingen hun eigen kandidaten ( afgeperste pedofielen) aan het roer.
George Walker Busch, Reagan, Busch, Obama, Clinton, Nixon!, Carter en Ford.
Deze mensen hebben systematisch Amerika verkocht en uitgewoond…
Maar daar is nu een eind aan gekomen. Na de Winter, staat nu de lente voor de deur.

DE GODEN ZIJN ONS DANKBAAR, DAT WIJ AAN HEN GEDACHT HEBBEN…..
GTB.

 

 

Vanwege alle spanningen die er nu zijn blijf ik de berichten delen van GTB zodat meer mensen het echt nieuws te lezen krijgen. Iedere dag kan nu de klap gaan vallen en de echte bevrijding voor de deur staat!! We hebben de mensen gewaarschuwd wat gaat komen, helaas worden wij nog steeds voor gek verklaard en dat is en blijft pijnlijk, maar straks zullen de schapen zich buigen naar ons en zien dat wij alleen maar hun leven wilde redden en ze wilde waarschuwen wat staat te gebeuren.. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.