HOLOGRAFISCHE GEZONDHEIDSREGENERATIE

 

Medische tachyonbedden, energie en plasma-energie. Er zijn drie soorten medische bedden (ziekenbedden): Regeneratiebedden, die weefsels en delen van organen herstellen die in het verleden moesten worden verwijderd. Met medische bedden kan het gehele menselijke lichaam van top tot teen in ongeveer twee en een halve minuut worden geregenereerd. Wat betekent deze moderne technologie voor een 80-jarige vrouw? In drie minuten kan ze weer 30 zijn Vijftig jaar van haar leven zijn weggevaagd. Ze kan weer een baby krijgen. Med-bed technologie schijnt de bron van eeuwige jeugd te zijn.

Het med-bed helpt het lichaam en corrigeert onvolkomenheden. De technologie bestaat al heel lang Med Bed technologie kwam niet van de planeet Aarde. Dit is geen door de mens gemaakte technologie. Dit is een technologie die buitenaardsen aan de mensheid hebben gegeven. De basis van med bed is tachyon deeltjes en plasma energie. Aarde, atmosfeer, water, alle plasma-energie in het universum.

 

Medische bedden

 

De medische bedden werken met gecontroleerde kunstmatige intelligentie (AI). De AI-computer werkt als een MRI: hij zit op een stoel, draait het lichaam rond en maakt een MRI-scan en diagnosticeert de huid, het spierweefsel en alle organen tot op microniveau van het bloed. Het identificeert je DNA en doet een volledige interne fysieke analyse. Aan het eind, toont het allerlei ziektes en genetische afwijkingen. Bijvoorbeeld, u kunt stadium 4 leukemie hebben en over. Het kan genezen worden in een medisch bed in 2,5 minuut. Geen bijwerkingen.

En als een orgaan is afgesneden of uit het lichaam is verwijderd, regenereert het Med-Bed verwijderingsproces dat orgaan alsof het nooit was verwijderd. Dat komt omdat je lichaam de resonantie – de trillingsfrequentie – verlaat. Het lichaam herinnert zich altijd wanneer een deel van het lichaam is verwijderd, misschien functioneert een orgaan niet optimaal. De kunstmatige intelligentie van het medisch bed is gekoppeld aan de trillingsfrequentie en het DNA van het lichaam om orgaanregeneratie mogelijk te maken. Rand zegt dat hij al vele jaren betrokken is bij kankeronderzoek.

 

Geen pijn

 

Holografische gezondheidsregeneratie . Wanneer je in dit medisch bed ligt, heb je geen pijn, je wordt niet bestraald, je krijgt geen verdoving, geen injecties of naalden en je gerimpelde huid verdwijnt. Je witte haar heeft de kleur die het had toen je twintig jaar oud was. Hetzelfde geldt voor je gezichtsvermogen, gehoor, smaak en reukzin. Alles keert terug naar zijn jonge en perfecte staat. ” De medische bedden zullen aanvankelijk in Texas en Florida worden gebruikt om kinderen te behandelen die uit tunnels zijn gered. ′′ Dit is het nieuwe tijdperk voor de nieuwe aarde en het nieuwe menselijke ras. Dit is het tegenovergestelde van wat ik heb meegemaakt. Deze technologie bestaat al.

 

🐝 DE OVERWINNING VAN HET LICHT💛

 

MedBeds kan het gezicht van de geneeskunde voor altijd veranderen. Deze ongelooflijke bedden kunnen het lichaam herstellen op een manier die we nog nooit hebben gezien.

WAT IS EEN MEDISCH BED?

1. Medische bedden. Ze gebruiken technologie om je lichaam te transformeren in een optimale gezondheid met behulp van de originele DNA-codes. Deze technologie is getest. Met deze technologie zal ons bedrijf zich concentreren op welzijn in plaats van op ziekte in de medische sector. Er is geen reden waarom een industrie profiteert van ziektes. Met de Med bedden kan ieder mens vrij gezond zijn en een gezond leven leiden op een hogere leeftijd dan we onlangs hebben mogen ervaren.
2. Technologie. Deze technologie is al 50 jaar beschikbaar en is volledig veilig. Het geheime ruimteprogramma heeft het de afgelopen 50 jaar met succes gebruikt.

BESCHIKBAARHEID

Financiering. Medische bedden worden opgezet in gespecialiseerde genezing centra. In eerste instantie zullen ze beschikbaar zijn buiten het huidige gezondheidszorgstelsel. Wanneer de technologie van medische bedden bekend wordt gemaakt, zullen ziekenhuizen en grote farmaceutische bedrijven geleidelijk worden afgeschaft. Inderdaad, ons medische systeem zal niet meer gebaseerd zijn op ziekte maar op welzijn.
De technologie zal volledig gefinancierd worden door witte/militaire hoeden.
Kosten. Er zullen geen kosten zijn om medische bedden te gebruiken. Ze worden gratis ter beschikking gesteld van het publiek. De kosten van de medische bedden worden betaald door het leger en de witte hoedjes.

CHRONOLOGIE

 

Uitgaan. Elk land zal een centraal centrum hebben waar mensen een afspraak kunnen maken. De eerste afspraak zal een consult zijn met een medische geschiedenis en een volledig onderzoek van het lichaam. Vervolgens zal de informatie van de patiënt worden ingevoerd in een kwantumcomputer waarin de computer beslist of de medische behoeften van de patiënten dringend zijn.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.