GTB 4 mei 2022

Mei 4, 2022,
GTB 549.

Informatie verplicht de geest en doet de wereld meer helder worden.. Nazi’s in allerlei gedaanten sturen de wereld aan.

 

Marioepol, vertaald Maria stad / maria metropool. Een grote industriële stad in de Sovjet Union. Vol met staalfabrieken , gelijk onze hoogovens in IJmuiden, een bakermat van productie voor het leger van Rusland. Zo erg belangrijk, dat de russen zelf twee atoom bunkers onder de staalfabriek gebouwd hebben. Zij weten dus precies de sterke en zwakke plekken van de bunker en maken geen haast. Wederom werden burgers vrijgelaten, die daar mochten schuilen. Zij worden natuurlijk hevig gescreend, gecontroleerd.
Daarom zijn er nog 200 burgers, die niet naar buiten willen komen.

Wie hebben zich daar allemaal verborgen, een veilig toevlucht gezocht ?
Je weet, dat men, de Cabal, van plan was een atoom oorlog te starten, een week geleden.
Dus wie zitten daar nog onder de grond, die niet naar buiten durven te komen….????
In ieder geval hebben de Russen de tijd. Het is een geweldige troef, die zij in handen hebben. Al twee hoge NATO generaals zijn naar buiten komen kruipen en warm ontvangen door Poetin met appelgebak….
Er zijn meer steden met de naam of dezelfde troetel naam. Zo wordt Insbruck, Oostenrijk ook wel Maria-Theresian stadt genoemd, naar de Maria-Theresianstrasse, waarin een huis staat met een gouden dak…..
Mariapool/ Metropool/ Marioepol is gebouwd in ca. 1780 als handelsstad, zeer belangrijk met goede verbindingen met Genua, Italia – havenstad.

Daarom is er ook een grote diepliggende ondergrondse tunnel, die beide steden verbindt, maar die nu gecleand en hermetisch afgesloten is door de Russen.
Eigenlijk zijn de Russen hun eigen land ingetrokken om deze hoek te de-Nazificieren, dat geldt voor de hele Ukraine. Met puppet Zelinsky, die, wat velen niet weten, de Britse Nationaliteit heeft. ( Hij is door het westen met die smerige coup daar neergezet. Het is een Zionist, vandaar zijn Nazi sympathie, Khazarian maffia..- Valt het kwartje..?
Wat voor een recht heeft de NAVO om zich met een interne strijd te bemoeien? – Niets , maar dan ook helemaal Niets…..

De Russen maken ook een einde aan de al 8 jaar durende bombardementen op de Regio Ugansk…., door de boeven uit Kiev, om de Russisch sprekende bevolking daar weg te jagen. In een jaren geleden referendum heeft de bevolking zich voor meer dan 80%. Uitgesproken voor aansluiting bij Rusland, en dat is logisch.
Van oorsprong zijn zij Russisch.

Pikant detail ; Trump heeft in 2018 een wet getekend, waarin het verboden werd wapens en oorlogstuig en geld te leveren aan de Ukraine…
( zie daartoe www.congress.gov/bill/115th-congress/house-bill/1625/text)
Dus alles wat die puppet Biden van een dubbelganger doet is crimineel.
Poetin heeft in zijn laatste gesprek met Biden gezegd, dat hij niet van plan is met een fake dubbelganger te praten en heeft de verbinding verbroken….

Zo wordt het langzaam maar zeker duidelijk, dat het een gespeeld spel is, waar wij getuigen van mogen zijn. Een dodelijke maar reeds gewonnen spel ( tenminste dat is de conclusie van LOOKING GLASS— een A.I. , een Artificial Intelligence apparaat met een max tweejarige prognose in de toekomst….
Weest niet bevreesd, die smerige injectie promotors en moordenaars gaan allemaal de bak in. Het volk gaat met deze criminelen afrekenen…..

https://www.congress.gov/bill/115th-congress/house-bill/1625/text

GTB.

2 gedachte over “GTB 4 mei 2022”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.