GTB nieuws 5 mei 2022

 

 

Mei 5, 2022
GTB 550.

 

Ik kan er wel van kotsen, Es wiedert mich an. Als ik die constante stroom van het zelfde liedje hoor op de tv ; Die smerige Russen!

Rusland bevrijdt de Ukraine van 8 jaar lang bombardementen, door hun eigen regering in Kief, ca. 13.000 doden over die periode. Het bombarderen van het eigen volk. Niets daarvan wordt door de Media naar buiten gebracht en als je die smerige eenzijdige berichtgeving aanzet, dan zijn er altijd van die half bekende betweters, die het over de slechte Russen hebben, die daar de bevolking aan het afslachten is in de Ukraine.

En het gaat er in als koek. Wij zijn de laatste 70 jaar niet anders gewend dan dat wij een bak met leugens over ons heen krijgen op dat gebied. De smerige russen dit, de killerrussen dat…. ik heb tot nu toe maar weinig mensen gesproken, die hun duim opsteken over Poetin. Geen woord over twee NAVO generaals, die uit de luchtverversingskanalen kwamen uitkruipen, wat die aan het zoeken waren in die Russische atoom bunkers….. niets, helemaal niets.

Niets over de giga voedseltransporten van de russen voor de bevolking.
Over de 50.000 kinderen, die uit de tunnels onder de hele Ukraine zijn gehaald. Niets over de tunnels onder het grondgebied van Biden met een gigantisch vakantiehuis aldaar. Dat weten de meeste mensen niet, want het wordt hen niet verteld. Niets over de terugtrekking van de Russische troepen, die Kief al de tweede dag al helemaal hadden omsingeld.

Niets over de 33 bio oorlogslabs, die daar zijn opgezet met Amerikaans geld. Over de toneelspeler Zelinsky, met zijn 31 miljoen dollar mansion in Florida. Niets over zijn Britse Nationaliteit, Ook niets over de inbeslagname van 300 bunkers vol met NAVO minutie in puntgave toestand, door de Russen. In vergelijk , Duitsland heeft als grootste NAVO land er maar 100. Dus waar diende dit allemaal voor ?????

 

Biowapen

Er waren ook plannen om Rusland aan te vallen met een biowapen, (gepland in de nazomer) een bacterie die effectief wordt bij een bepaalde genetische Russische voetprint. Ja, ja, zover zijn wij al met de Nano technologie. De Russen hebben die voorraden van de plank gehaald in alle 33 bio- laboratoriums, voordat de Amerikanen die konden verwijderen.
Let wel, wij spreken hier over de Amerikaanse cabal ( Biden en consorten) en niet over de Trump Administration, die net als Poetin en Xiping de eigen cabal aan het opruimen is.

Niets over de gigantische ondergrondse strijdt die gevoerd wordt in de tunnels over de hele wereld. ES IST ZUM KOTZEN…..
Daar zit dan de Europeaan, vol met geïnjecteerde haat tegen die smerige Rus. Die mensonterende mens in Moskou, want meer weten zij er niet van.
Zij weten niet, dat een gekreukelde dollar pas waarde krijgt in Rusland als hij met een heet strijkijzer wordt plat gestreken – kreukvrij….

Niets horen wij over de gemaakte afspraken, na het uiteenvallen van de Sovjet Unie. Niets over de flagrante schendingen, die de Khazarian NAVO heeft veroorzaakt ten opzichte van gemaakte afspraken, waarin overeen gekomen werd dat de Ukraine een neutraal land zou worden.

 

GTB

De russen hielden zich wel aan de afspraken, het Warschaupact werd opgeheven. Echter de NAVO infiltreerde in alle Russische satelliet landen, (verkregen door hen in een deal na het verslaan van Nazi Duitsland). En de meeste landen werden toch lid van de NAVO gemaakt, tegen de afspraken in.!!!!!
Ook niets over de huidige Nazi troepen in de Ukraine, die bewapend en getrained worden door die onbetrouwbare NAVO. Er zijn 3 soorten Nazi milities in de Ukraine, die zo’n 30% uitmaken van de Ukrainse troepen. En deze Nazi club veroorzaakt de massamoorden , om de russen de schuld te geven, zij maken de fake filmpjes met Russische gewelddadigheden, met hulp van filmploegen uit het westen.

Het is alsof het corona tijd is, men liegt en bedriegt maar door met die media.
Natuurlijk in opdracht van hun meesters, maar je bent een mens met een eigen verantwoordelijkheid. Je kunt je niet verschuilen achter; “ maar ik moest het van mijn baas etc….”!!!!

Neen, het is schandalig wat de media zich permitteert en hoe de politiek zich verschuilt achter de misselijk makende eenzijdige berichtgeving!!!!!, die zijzelf ook mee-aansturen.

Dit schandelijk gedrag begint af te brokkelen, zij worden bang, en terecht, zou ik ook worden!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.