ADERENOCHROME – Lekkage van documenten van geheime faciliteiten

 

Veel beroemdheden, politici en miljonairs nemen een zeer krachtig medicijn genaamd adrenochroom, dat ook verjongende eigenschappen heeft. De stof van de hoogste kwaliteit wordt verkregen bij kinderen die veel adrenaline produceren door marteling, omdat adrenochroom een ​​stofwisselingsproduct is van adrenaline. Deze samenzweringstheorie is al lang een feit geworden voor iedereen die de zaak serieus heeft onderzocht.

In talloze verklaringen hebben onafhankelijke journalisten op basis van documenten en getuigenissen veel feiten over deze hypothese aangetoond (oa   Oliver Janich  , voormalig auteur van Financial Times Deutschland, Süddeutsche Zeitung, Focus Money. Zie ook:   Adrenochrom – evidence: What the CIA bestanden onthullen  ).

Nu is er weer een lek met talloze documenten die suggereren dat het niet alleen misbruik is van een beheersbare schaal, maar dat adrenochroom op industriële schaal wordt verkregen door duizenden kinderen te martelen in geheime gevangenissen. Dit zijn documenten die als vertrouwelijk zijn gemarkeerd en waarin specifieke bedrijven, instellingen, plaatsen en namen van zowel de vermeende daders als de slachtoffers worden vermeld.

https://www.bitchute.com/embed/TznAFLkJeDLw/

Gevangen kinderen met “verwijderingsdatum”

De documenten bevatten lange letters met de naam van het betreffende geheime detentiecentrum en de respectievelijke gedetineerden met hun voornamen, achternaam, geboortedatum, leeftijd, bloedgroep, aantal maanden detentie tot nu toe, kwaliteit van het ingenomen adrenochroom , risico op zelfmoord en de geplande “datum van neutralisatie” van de veroordeelde – vanaf ongeveer 12 jaar neemt de kwaliteit van het adrenochroom af en wordt het slachtoffer onbruikbaar.

Verslag van de veroordeelde met een lijst van gevangenen in de belangrijkste detentiecentra samen met namen, achternamen, geboortedatum, leeftijd, bloedgroep, aantal maanden gevangenisstraf. De kwaliteit van het gescheiden adrenochroom. plaats van detentie, risico op zelfmoord en “datum van verwijdering” van de gevangene, land van herkomst en dagelijkse hoeveelheid Adrenochroom die is ingenomen.

Voor veel gevangenen is de ‘verwijderingsdatum’ 2021 of 2022. Als het document echt is, gaat het om geplande moorden die nog voorkomen kunnen worden, bijvoorbeeld door aangifte te doen bij de politie. Op grond van het Wetboek van Strafrecht moeten geplande ernstige misdrijven, zoals moorden, worden gemeld.

Geboortedatum gevangenen is schokkend

De geboortedatum van gevangenen is ook schokkend, vooral in verband met de eerdere lengte van de gevangenis. De geboortedatum wordt bijvoorbeeld vaak als 2014 gegeven, met tientallen maanden gevangenisstraf, dus sommige gevangenen hoeven maar drie of vier jaar oud te zijn als ze “opgesloten” worden.

Er is al geverifieerd dat veel van de bedrijven die in de documenten worden genoemd, bestaan, aangezien iedereen dit kan verifiëren door Google en bedrijfsgegevens te doorzoeken. “CYM Corporation” staat in de administratie vermeld als een gevangenisuitbater.

Adrenochrome prijslijst met een indicatie van de kwaliteit. Zie de bijlage met de vertrouwelijke lijst van gevangenen en de datum van liquidatie. Er staat ook: “Opmerking: de kolom Zelfmoord bevat alleen zelfmoordpogingen. Zelfmoord (niet inbegrepen) zou op het verwijderingsrapport verschijnen. “De garantie van” 100% puur en natuurlijk “in de rechter benedenhoek lijkt het toppunt van cynisme te zijn.

Op het nummer 5475570 dat in de footer wordt vermeld, staat de vermelding “CYM” feitelijk in het Amerikaanse handelsmerkregister (  zie hier  ). Hoewel hier “Restaurant Services” wordt genoemd, is het moeilijk om officieel te stellen dat deze service het martelen van kinderen is met het doel drugs te produceren. Het zou dus een omslagmethode kunnen zijn.

Adres zogenaamd in de Trump Tower

Het adres “725 5th Avenue, New York” wordt vermeld als het adres in de voet tekst van de documenten. Interessant is dat dit de Trump Tower is. Dit betekent echter niet noodzakelijk dat Donald Trump op het spel staat, maar het kan ook worden gebruikt om activiteiten te verdoezelen. Waarschijnlijk kan iedereen met genoeg geld een kantoor huren in Trump Tower zonder dat vastgoedbeheer weet wat het bedrijf doet.

Het lek bevat veel andere documenten zoals prijslijsten, rapporten over de liquidatie van gevangenen, andere instellingen en betrokken contactpersonen, ook in Duitsland.

https://www.bitchute.com/embed/oYT2x8n3i06q/

De documenten bereikten het publiek omdat een klant uit Duitsland een flashdrive bij Amazon bestelde en de documenten bij toeval vond. Vervolgens stuurde hij de documenten in een brief naar  de  websitebeheerder  , blogger Dirk Schäfer ( prohominibus.de  ), die tot de alternatieve media behoort en zich met dit soort onderwerpen bezighoudt – de gevestigde media negeren dit onderwerp of maken er op zijn best grappen over

De documenten kunnen ook hier worden gedownload:   https://ufile.io/f/p4bxk

Documenten

De persoon die de flashdrive met de documenten vond, schreef freelance journalist en blogger Dirk Schäfer om de documenten en het onderwerp op zijn website in te dienen.

De persoon die de met het pseudoniem “Steffi” ondertekende documenten vond, schreef dat hij voor zijn leven vreesde vanwege de publicatie, maar wilde dat de daders gepakt werden omdat hij een kind had van dezelfde leeftijd als potentiële slachtoffers.

Er is meerdere malen geprobeerd contact met haar op te nemen, maar de laatste tijd heeft hij haar niet kunnen bereiken. Hopelijk is haar niets overkomen.

Ook blogger en freelance onderzoeker Dirk Schäfer ziet dat hij in gevaar is en heeft geschreven dat hij de “Dead Man Switch” heeft geactiveerd (  zie hier  ). Dit betekent dat hij voorzorgsmaatregelen nam als er iets met hem zou gebeuren. Dit omvat vermoedelijk enkele verdere publicaties in het geval van zijn overlijden of overdracht van informatie aan de politie.

Ook als mij binnenkort iets overkomt, zijn deze documenten zeker de reden dat ik hierbij een bijdrage lever aan de publicatie.

Natuurlijk moet ook het volgende worden gezegd: hoewel er algemeen bewijs is dat de sterken en de rijken adrenochroom als medicijn gebruiken, en er onderzoek is naar de effecten en het gebruik van adrenochroom, en er zijn bewijzen en getuigenissen van kindermarteling, de vraag of de documenten theoretisch zouden kunnen worden vervalst.

Juridisch gezien moeten de personen en bedrijven die in deze documenten worden genoemd, zoals CYM, sowieso voor onschuldig worden gehouden totdat ze door een rechtbank zijn veroordeeld. Daarom mag hier om juridische redenen niet worden beweerd dat het een feit is dat de genoemde personen, bedrijven en instellingen een misdrijf hebben gepleegd of iets illegaals hebben gedaan of iets met de genoemde zaken te maken hebben.

Honderden pagina’s met gegevens.

Als de documenten vervalst zouden zijn, zou het een van de duurste vervalsingen ooit zijn. Als je kijkt naar honderden pagina’s die tonnen gegevens en details bevatten, is het moeilijk voor te stellen dat iemand zoveel moeite heeft gedaan om nep te maken. Aangezien de tijd die aan dit werk voor een individu wordt besteed, gemakkelijk enkele maanden zou moeten bedragen, wat vergelijkbaar is met wetenschappelijk of non-fictiewerk.

Tegelijkertijd worden documenten vaak gecensureerd of verwijderd door Google en andere websites, wat ook hun authenticiteit bewijst. Nog een hint dat het materiaal authentiek is. De video’s staan ​​echter nog steeds op Bitchute en zijn daar in het artikel ingesloten.

Het zou goed zijn als iedereen een eigen mening had door documenten en films van dichterbij te bekijken.

Hier zijn enkele extra scans van   honderden documenten  :

Gevangene van ADRENOCHROME EN PRODUCTIERAPPORT (VERTROUWELIJK): Gevangene Oprah F. Moss, 11 jaar oud. Gevangen in Costa Rica. 11 maanden gebruikt. Geplande datum van verwijdering: 2021 (“Gemarkeerd voor verwijdering in”). In het rapport staat: Als er een risico op zelfmoord bestaat, moet de “persoon” worden geïsoleerd en moet de productie worden verhoogd (Zelfmoordrisico: indien gemarkeerd met “Y” (“Ja”, isoleer de persoon en verhoog de productie).

VERSLAG VERWIJDERING VAN DE BELANGRIJKSTE ONDERZOEKSCENTRA Opsomming van de verwijderde gevangenen. Samen met hun geboortedatum (DOB) en het kwartaal waarin ze werden geliquideerd, voor Kirby X. Adams Q1 2019.

Lijst van grote detentiecentra (HOOFDZOEKCENTRA) en productierapport met landen van herkomst van gedetineerden, aantal gedetineerden en totale adrenochroomproductie in milligram.

 

Dit lijken gedeeltelijk bestaande, gedeeltelijk officieel verlaten militaire faciliteiten te zijn, zoals Camp Callan (“CP.CALLAN”) in Californië. Ook op de lijst staat het Guantánamo Bay Remand Centre: “GTMO.BY”. GTMO is het officiële acroniem voor Guantanomo Detentiekamp.

Ontmantelingsrapport voor 2019 met het totale aantal gedetineerden dat in het kwartaal is verwijderd.

 

 

 

 

PROMOTIONELE OPMERKING voor een verdachte werknemer van CYM Corporation. Het onderstaande adres, 1759 Lewis Road, Suite 210, Monterey, 93944 Californië, is het adres van de militaire operatieplaats,   zie vermelding op https://installations.militaryonesource.mil  .

Leveringsbon van CYM Deutschland GmbH aan het Britse ministerie van Volksgezondheid voor levering van Adrenochrome.

 

 

 

 

 

 

 

Zijn de kinderen ontvoerd of verkocht vanuit de genoemde ziekenhuizen?

Lijst met namen van Duitse ziekenhuizen en vermoedelijk toegewezen kind met geslacht (geslacht M/V – man/vrouw), geboortedatum, bloedgroep, geboortejaar en prijzen. 

Blijkbaar een contactenlijst voor CYM in Duitsland zonder echte namen maar met gebruikersnamen (gebruikersnamen). De afkortingen BKA en LKA komen voor in de sectie Organisatie (Org).

Dit betekent meestal de federale recherche of de rijksrecherche. Zijn deze corrupte ambtenaren betrokken bij mensenhandel?

 

 

Steffi’s tweede brief aan journalist en blogger Dirk Schäfer. Ze vraagt ​​zich af waarom dit allemaal niet in het tv-nieuws staat, ook al heeft ze het openbaar gemaakt.

Tot zover Steffi’s laatste brief aan journalist/blogger Dirk Schäfer. Sindsdien heeft hij geen contact meer met haar kunnen opnemen. Hopelijk komt het goed.

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.