Hoe Beïnvloedt de onzichtbare oorlog van goed en kwaad onze wereld ?

 

De Illuminatie zijn uiteengevallen in verschillende facties die nu met elkaar vechten in een strijd om de macht. De libertaire beweging is de verzamelnaam voor miljoenen individuen en losse groepen, die elk op hun eigen manier werken om de satanische elite te bevrijden. De Illuminatie zijn elite families (koninklijke en pauselijke bloedlijnen) die al duizenden jaren aan de macht zijn. Ze werken van generatie op generatie naar de ultieme situatie waarin ze alle macht en rijkdom op de planeet zullen hebben. Dit is hun plan voor de Nieuwe Wereld Orde.

Daarom wordt deze groep ook wel de Nieuwe Wereld Orde genoemd. Een andere term is cabal, wat in het Engels ‘geheime politieke kliek’ betekent. Ze denken op lange termijn en opereren over nationale en zelfs intergalactische grenzen heen. De Illuminatie zijn geen coherente, homogene groep. Na 2012 vielen de Illuminatie uiteen in verschillende facties die momenteel met elkaar in een machtsstrijd strijden vanwege het machtsvacuüm dat is ontstaan.

Illuminatie-facties strekken zich uit over staatsgrenzen, continenten en nationaliteiten. Er zijn geen scherpe scheidslijnen omdat sommige facties soms samenwerken en soms met elkaar vechten. Sommige personages, zoals die van de familie Rothschild, behoren tot meerdere facties omdat ze hopen dat ze de eindstrijd kunnen winnen.

De belangrijkste factienamen zijn:

  • De Rothschild Group: controleert de financiële wereld, centrale banken en de media.
  • Rockefeller-groep: Amerikaanse groep (Bush, Cheney, Rockefeller, Clinton, Kissinger).
  • Orde van de Zwarte Zon: De Zwarte Adel in Europa, met name Italië.
  • Jezuïeten: 10% van de jezuïeten behoort tot deze factie die geassocieerd is met het Vaticaan.
  • Dragon Groups: verzamelnaam voor de Euro-Amerikaanse facties. Elke groep draken heeft zijn eigen kleurcode.
  • Nazi’s: deze factie omvat de families Bush en Clinton, evenals Europese koningen. Veel prominente nazi’s konden na de Tweede Wereldoorlog hun leertijd voortzetten via het Paperclip-project.
  • Zionisten: invloedrijke factie in de VS en het Midden-Oosten, niet te verwarren met joden en Israëli’s.
  • Geheime genootschappen: Van de vele geheime clubs zijn Lodge P2, de Scottish Ritual, de Knights of Malta en Skull & Bones de meest invloedrijke.
  • Secret Space Program: De SS is een splintergroep die voortkwam uit de handen van de Duitse nazi’s. Hun belangrijkste basis is in Antarctica. Ze hebben geavanceerde technologie die de mensheid duizenden jaren vooruit is.

Libertarische beweging

 

De vrijheidsbeweging is ook geen centraal aangestuurde groep. De term collectief verwijst naar alle mensen en groepen over de hele wereld die werken aan de eliminatie van de Illuminatie en de bevrijding van de mensheid. Dat zijn miljoenen mensen. Sommige groepen richten zich op het spirituele aspect, andere op financiële, juridische en militaire doelen om tot een eerlijker systeem te komen.

De waarheidsbeweging is een belangrijk onderdeel van de libertaire beweging, aangezien het eindspel ook een informatieoorlog is waarin de media de ideeën, motieven en gedragingen van mensen beïnvloeden. De waarheidsbeweging wordt aangedreven door miljoenen mensen over de hele wereld die hun inzichten over de waarheid delen via verschillende sociale-mediaplatforms, boeken en blogs.

Deze beweging ontstond doordat mensen ontdekten dat de mainstream media bepaalde onderwerpen of cijfers niet behandelden. Onafhankelijke media maken ook deel uit van de libertaire beweging, hoewel alternatieve media gedeeltelijk worden gecontroleerd door Illuminatie-facties. De beweging is ontstaan ​​doordat men ontdekte dat de mainstream media niet eerlijk berichtten over bepaalde onderwerpen of cijfers.

Onafhankelijke media maken ook deel uit van de libertaire beweging, hoewel de alternatieve media gedeeltelijk worden gecontroleerd door de Illuminatie-facties. Dit geldt ook voor andere groepen die zichzelf presenteren als een libertaire beweging maar feitelijk het programma van de Nieuwe Wereldorde dienen of zijn geïnfiltreerd door de cabal. Dit wordt een gecontroleerde oppositie genoemd.

Of groepen een overwegend positieve rol spelen is vaak alleen af ​​te leiden uit daden en niet uit mooie woorden en beloften. Het vermoeden van andere groepen en individuen is echter een belangrijke strategie van verdeeldheid en bestuur die de oppositie gebruikt om de verdeeldheid van de vrijheidsbeweging in stand te houden.

De prominente groepen in de vrijheidsbeweging zijn:

The Vaccine Movement: Bestrijd de corrupte farmaceutische maffia en haar transhumanistische agenda door de waarheid over vaccins en medicijnen te benadrukken en natuurlijke alternatieven aan te bieden. Antiglobalisten: groepen, politieke partijen en individuen die, in tegenstelling tot globalisten, niet streven naar één-wereldheerschappij, maar terug willen keren naar de soevereiniteit van natiestaten. Deze groepen richten zich vaak op een beperkt aantal doelen, zoals het verlaten van de EU.

Galactische Federaties: een losse confederatie van positieve beschavingen in onze melkweg die ook geïnteresseerd zijn in het bevrijden van de aarde, de mensheid en het verslaan van de krachten van de duisternis. UPU (Universal Protection Unit) en Cobra behoren tot deze groep. Natural Movement for Justice: Groepen die gerechtigheid willen herstellen door op legale wijze diepe corruptie en misdaden tegen de menselijkheid aan te vechten voor populaire rechtbanken, en die willen terugkeren naar het natuurlijke recht en het gewoonterecht.

 

Spirituele groepen

 

Spirituele groepen: focus op de spirituele ontwikkeling en reactivering van natuurlijke gaven als tegenwicht voor Cyborgs nieuwe wereldorde en de trans humanistische agenda. Deze gemengde groep werd negatief beïnvloed door de New Age-beweging van de jezuïet Quiver.

White Hats: een verzamelnaam voor goede mensen in de regering, organisaties en militairen die de agenda van de Nieuwe Wereldorde niet steunen en in het geheim werken aan de ineenstorting van de cabal. De Q-zet zou tot deze groep behoren.

The World Trust: streeft ernaar wereldkapitaal te herverdelen en terug te geven aan de mensheid door humanitaire projecten buiten centrale banken en globalistische organisaties te financieren.

Eind fase

 

We bevinden ons momenteel aan het einde van het spel. Waar de Illuminatie hun macht proberen te behouden of terug te winnen. Terwijl de libertaire beweging zich probeert te ontdoen van satanische elites en tirannieke heersers. Juist omdat het een eindspel is, wordt alles op één kaart gelegd en zie je aan beide kanten een toename van het machtsspel. Als gevolg hiervan komt ook de agenda van de Nieuwe Wereldorde steeds meer aan het licht.

Degenen die dachten dat de Nieuwe Wereldorde of Agenda 21 absurde samenzweringstheorieën waren, zullen de komende maanden steeds concretere tekenen zien dat deze theorieën openlijk vertegenwoordigd zouden worden door kabbalistische en diepe staatsactoren. Neem bijvoorbeeld een paus die openlijk de plannen steunt van Tech giganten als Microsoft en IBM om de ethische ontwikkeling van kunstmatige intelligentie (AI) te bevorderen.

Daarbij ondersteunt het invasieve technologieën zoals gezichtsherkenning en ID2020. Wat heeft dit te maken met het katholieke geloof of de christelijke ideologie?

Op deze manier laat de paus zien dat hij de Nieuwe Orde steunt. Het wordt steeds duidelijker wie aan welke kant van het spectrum staat. De agenda van de Nieuwe Wereldorde wordt steeds sneller uitgevoerd. Dit wordt een stormachtige tijd.

 

Bron : Globaal info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.