Pedoland – Disney werknemers in Florida gearresteerd voor kinderhandel

 

 

Pedoland – Disney werknemers in Florida gearresteerd voor kinderhandel. Voor alle ouders en grootouders die nog steeds geloven dat de Walt Disney Company “gezinsvriendelijk” entertainment produceert dat veilig is voor jonge kinderen, moet je letten op wat er op dit moment in Florida gebeurt.

Ten eerste werden onlangs vier Disney-medewerkers in Florida gearresteerd voor mensenhandel. Onder wie een 27-jarige badmeester die naar verluidt zijn seksuele foto’s en grafische berichten naar een undercoverdetective stuurde die zich online voordeed als een 14-jarige. -oud meisje.

NBC 6 in Miami   meldde  :

Volgens functionarissen behoorden vier Disney-medewerkers tot de meer dan 100 mensen die zijn gearresteerd in een mensenhandel operatie in Florida.

Polk County Sheriff Grady Judd kondigde woensdag de arrestatie aan van 108 mensen als onderdeel van “Operatie March Sadness 2”, een zesdaagse undercoveroperatie.

Judd zei dat een van de Disney-medewerkers een 27-jarige man was die als badmeester werkte in Disney’s Polynesian Village Resort.

De man zou zijn seks foto’s en grafische berichten van seksuele aard naar een undercoverdetective hebben gestuurd die deed alsof hij als 14-jarig meisje op internet zat, zei Judd.

Een andere gearresteerde Disney-medewerker was een 24-jarige man die in het Cosmic Restaurant werkte. De andere gearresteerde Disney-medewerkers waren een 45-jarige computerwetenschapper en een 27-jarige programmeur, zei Judd.

“Vier arrestaties van deze omvang in een week zijn gewoon opmerkelijk”, zei Judd op een persconferentie. (  Volledig artikel  ).

 

The Walt Disney Company bekritiseerde vervolgens publiekelijk een nieuwe wet die onlangs in Florida werd aangenomen om kinderen te beschermen tegen seksuele roofdieren.

 

Tucker Carlson   interviewde onlangs   de gouverneur van Florida, Ron DeSantis, om te bespreken waarom Disney tegen de nieuwe wet was die hij zojuist had ondertekend.

En gisteren plaatste Twitter-gebruiker Christopher Rufo 3 video’s van 3 Disney-managers van een interne bijeenkomst waar ze hun transgender- en LGBTQIA-kinderagenda bespreken

 

Vrijmetselaar

 

Pedoland – Disney werknemers in Florida gearresteerd voor kinderhandel. Dit is een goed moment om iedereen eraan te herinneren dat Walt Disney zelf een vrijmetselaar van de 33e graad was, en dat vanaf het begin occulte symbolen in Disney-entertainment zijn gebruikt.

De Australische Altiyan Childs heeft in zijn   uitstekende presentatie over vrijmetselarij en satanisme  een sectie over Walt Disney en zijn bedrijf die we hebben verplaatst naar een videoclip van 1,5 minuut op ons   Bitchute Channel  .

 

En laten we niet alleen stoppen bij Walt Disney. Deze natie, de Verenigde Staten van Amerika, werd gesticht door vele vrijmetselaars zoals George Washington. Hoewel de grondwet die ze schreven en ratificeerden bedoeld was om de burgerrechten van alle Amerikanen te beschermen, bezaten de meeste van deze oprichters zelf Afrikaanse slaven en waren betrokken bij mensenhandel.

Je hoeft niet ver te zoeken om de invloed van de vrijmetselarij en haar occulte symbolen te zien. Trek gewoon een dollarbiljet uit je portemonnee en je zult veel occulte symbolen zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.