GTB nieuws zaterdag 7 mei 2022

 

 

Mei 7, 2022
GTB 552.

Overheden gaan gewoon door en doen net of alles, de hele corona hoax, echt is geweest, en dat wij in de toekomst daar rekening mee moeten houden.

Het zijn ongelofelijke smeerlappen en misdadigers. Zij proberen langs die weg de doodstraf te ontspringen. In de trant van
“Ja, maar, maar het is echt, dat andere was en is conspiracy.”

Zij zijn Het doodschoppen niet waard. Daarom moeten wij oppassen om daar niet in te trappen. Zij wisten en weten heel goed dat het hele zooitje een grote opzettelijke killing geweest is, een uitdunning van de maatschappij.

En vandaag de dag wordt de wereld geconfronteerd met een grote oversterfte. Een oversterfte op het gebied van trombose, hartkleppen, hartspierziektes, hartverlammingen, hersen infarcten, hersen bloedingen,
Tia’s, longinfecties, longontstekingen en andere ziekten van de lucht wegen.

De oversterfte is al vele maanden gaande wereldwijd.. De waarheid komt spoedig voor iedereen

Niemand kijkt achterom naar de injecties, niemand en verwonderd staan zij allemaal te kijken naar die oversterfte. Niemand legt de verbanden. Ach, die hartverlammingen op de sportvelden, ja dat is vreemd, maar dat is wel met meer dingen…. Injecties ????? Kom nou toch, je kunt die toch niet van alles aanhangen.

Men accepteert gewoon die oversterfte als normaal, maar dat is het niet! Totaal niet normaal!

En nu het rare speciale bewijs. Voordat deze injecties op de markt kwamen, om precies te zijn twee maanden voor de marktgang, waarschuwde de FDA ( Food en Drug Administration) voor de bijwerkingen van de vaccins.
Precies hetzelfde rijtje…. Ik ga die niet meer noemen….

Daarbij komt de papieren, die slaan op interne onderzoekingen van Pfizer, waarvan zij de resultaten 70 jaar juridisch wilden verbergen, onder het productie geheim, fabrieksgeheim, maken melding van hetzelfde rijtje, wat de nu ontstane oversterfte aantoont. Dat niet alleen, het betreft 9 bladzijden met allerlei mogelijke bijwerkingen, hallo 9 pagina’s. Tot het onvruchtbaar worden van mannen, het voortijdige afbreken van zwangerschappen, miskramen, baby’s met geboorte afwijkingen tot in het genetische toe. Ook dat stelt men nu overmatig in veel gevallen vast.
En maar net doen alsof er niets aan de hand is.

Als de regering morgen weer oproept voor spuiten, gaat zeker 50% die weer nemen en ze doen zonder dat het nodig is, hun mondkapjes weer op voor de zekerheid. Ze weten nog steeds niet dat die dingen nergens tegen beschermen.

Maar de moeite nemen om te gaan googelen , daar is men te lui voor.
Daarom liepen de joden als zombies naar de gaskamers, en lieten 1700 Palestijnen zich plat bombarderen voor 37 doden Israëlisch, zonder überhaupt boos te worden of in opstand te komen.

MAAR HET WORDT TIJD OM OP TE STAAN!  HET MOET AFGELOPEN ZIJN!  HET DUURT NIET LANG MEER!!!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.