JAMIE OLIVER WINT TEGEN McDonald’s

Ik hoop dat er meerdere ogen zullen open gaan. Dit is trouwens maar een stukje, als je wist wat er zoal nog meer is aangetroffen door de jaren heen…
McDonald’s verliest de juridische strijd met chef-kok Jamie Oliver, die bewees dat het voedsel dat ze verkopen niet geschikt is om ingenomen te worden omdat het zeer giftig is.
Chef Jamie Oliver heeft een strijd gewonnen tegen ‘s werelds grootste junkfoodketen. Oliver bewijst hoe hamburgers gemaakt worden. Volgens Oliver worden de vette delen van vlees “gewassen” met ammoniak waterstof en vervolgens gebruikt in de verpakking van het vlees “cake” om de burger te vullen.
Vóór dit proces was dit vlees volgens de presentator al niet geschikt voor menselijke consumptie. Oliver, een radicale activistische chef-kok, die een oorlog heeft gevoerd tegen de voedselindustrie, zegt: We hebben het over vlees dat als hondenvoer verkocht zou worden en na dit proces wordt het aan de mens geserveerd.
Naast de kwaliteit van vlees is ammoniumzuur schadelijk voor de gezondheid. Oliver zegt dit: “Het proces van de roze shit”. Welke weldenkend mens zou een stuk vlees doordrenkt in ammoniumwaterstof in de mond van een kind stoppen?
In een ander van zijn initiatieven heeft Oliver laten zien hoe kipnuggets gemaakt worden.  Na het selecteren van de “beste delen”, de rest: vet, huid, kraakbeen, Visuals, botten, hoofd, benen, onderworpen aan een mec split smoothie canica. Het is het eufemisme dat engineers gebruiken in voedsel, en dan die bloed roze pasta is deodorant, gebleekt, opnieuw verfrist en opnieuw geverfd, gedoopt in bloem en gebakken melcocha, dit blijft
over in meestal gedeeltelijk gehydrogeneerde oliën, dat wil zeggen gifstoffen.

Voedingsindustrie

De voedingsindustrie gebruikt ammoniumwaterstof als antimicrobieel middel, waardoor McDonald’s vlees kon gebruiken in zijn burgers.  Wat niet geschikt is voor menselijke consumptie. Maar nog verontrustender is de situatie dat deze stoffen op basis van ammoniumwaterstof in de voedingsindustrie worden beschouwd als ‘wettige componenten in het productieproces’ met de zegeningen van gezondheidsautoriteiten wereldwijd. Zodat consumenten nooit kunnen ontdekken welke stoffen ze in ons voedsel stoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.