Menselijke vlees bij McDONALD’S

 

Menselijke vlees bij McDONALD'S Menselijke vlees bij McDONALD’S . Waarschijnlijk kan bijna niemand raden dat het verkopen van koteletbroodjes eigenlijk net zo interessant en verschrikkelijk kan zijn. Interessant – in alle opzichten behalve economisch. Bedrijven als McDonald’s willen niet in de eerste plaats direct rijk worden door alleen maar snacks te verkopen. Hun doel is anders. En deze “andere” is verschrikkelijk in elke zin van het woord.

Eind juli 2011 verscheen een vreemde videoclip “Outrageous truth about the McDonald’s project” op internet. Het daarin opgenomen netwerk werd gepresenteerd als een wereldwijd netwerk van schuilkelders die meer dan 100.000 mensen in de Verenigde Staten kunnen verbergen. Het voordeel van deze schuilplaatsen is dat alle Amerikanen van kinds af aan hun locatie kennen, en van de troepen van de tegenstander van de massale cateringonderneming – dit is een perfecte maskering.

Hoe betrouwbaar de informatie in de film is, hebben noch het management van het bedrijf, noch de Amerikaanse regering opgemerkt. Maar al in december 2012 trok de restaurantketen van McDonald’s de aandacht van journalisten met enige connectie met de CIA. Bovendien hadden zowel McDonald’s als de CIA te maken met bedriegende internetklanten. Vertegenwoordigers van McDonald’s kozen internet als het gebied van hun illegale activiteiten – Wikipedia’s “Encyclopedia”.

Medewerkers van McDonald’s hebben kritiek geuit op voedingssupplementen die de eetlust verminderen. Een van de computers van het interne netwerk van het bedrijf heeft bijna alle artikelen over medicijnen die het verlangen om te eten verminderen, ingevoerd. Opmerkingen zoals “Ik heb het geprobeerd en ben nog zwaarder geworden” zijn toegevoegd.

Alle informatie over de resultaten van de controle van McDonalds is van Wikipedia verwijderd en de toegang om de site te redigeren voor alle computers op het McDonalds-netwerk is geblokkeerd.

Menselijke vlees bij McDONALD'S McDonalds leende dergelijke methoden om informatie “onder hemzelf” te “corrigeren” van de CIA, wat de biografieën van de voormalige Amerikaanse presidenten Ronald Reagan en Richard Nikson, gepubliceerd op Wikipedia, ten goede veranderde.

Eind februari 2013 maakte McDonald’s bekend dat het van plan is om nog eens 150 restaurants te openen in Rusland. En volgens de president van het bedrijf in de Russische Federatie en Oost-Europa, Khamzat Khazbułatov, opende het bedrijf in 2012 al 46 punten en betrad het nieuwe regio’s – Saransk, Surgut en anderen.

Uitbreiding, zult u zeggen, is de sleutel tot het succes van uw online bedrijf. In veel opzichten is dat zo. Maar niet voor een buitenlands bedrijf gevestigd in een land dat een strategische tegenstander is. Natuurlijk, zult u zeggen, is het begrijpelijk dat gewone burgers niet deelnemen aan de wereldpolitiek. Maar alleen het individu doet niet mee als hij geen lid is van een bepaalde gemeenschap.

Denk aan de fanta van Czubajs – de zogenaamde vouchers – vouchers (Russisch – ваучеры). Ieder van ons begreep dat persoonlijk zijn voucher de eigenaar niets zal doen. Maar er waren zionistische kinderen in korte broeken, die de diaspora veiligstelde om grote hoeveelheden van dergelijke vouchers te kopen, en als gevolg daarvan stroomde de hele USSR-industrie naar Israël.

Hetzelfde met McDonald’s. Eén hamburgerkoper betekent niets, maar miljoenen – het is een kracht die veel kan bereiken. Het bedrijf bedient dagelijks 2,5 tot 3 miljoen klanten. Deze lopende band, die zijn hamburger in elke persoon propt, raakt zo de hele bevolking die geniet van het eten in dit netwerk.

 

Impact

 

Het belang van de impact die McDonald’s heeft op de bevolking is te begrijpen uit het feit dat bijvoorbeeld in Omsk. Het gesprek over de aanleg van een fastfoodnetwerk van McDonald’s plaatsvond tijdens het bezoek aan Omsk in 2012 van Michael Reinert, de Amerikaanse generaal-consul in Jekaterinburg. In aanwezigheid van dit netwerk in ons land is niet het bedrijf geïnteresseerd, maar de Amerikaanse autoriteiten. Laten we je eraan herinneren dat ze alleen geïnteresseerd is in agressie en oorlogen die de Verenigde Staten constant over de hele wereld voeren.

 

Wat is er zo dodelijk dat McDonald in zijn hamburgers stopt? Het bleek dat hij veel dingen aantrekt.

Er zitten wormen in de vulling. Laten we terugdenken aan een gebeurtenis in de zomer van 2012. Toen kreeg een klant van een McDonald-restaurant in Moskou een hamburger vol wormen verkocht. Dit incident maakte de hoofdarts van de Russische Federatie, Gennady Onishchenko, woedend. Hij beloofde “de strengste maatregelen” te nemen als de benadeelde zich tot de Russische controledienst (Russisch – Rostrum) wendt.

Eet je lekkere McNuggets, of nog lekkerdere McBurger? Als dat zo is, kunt u op den duur het gevoel krijgen dat u moet overgeven.
Trouwens, de beschuldigingen die ik schrijf over vreselijke dingen moeten in dat deel van het lichaam worden gestopt dat de ogen niet kunnen zien, omdat de meeste informatie die ik publiceer door feiten wordt bevestigd. En mensen kunnen niet in waanideeën blijven leven, want we zullen allemaal eindigen als Joden die naar de “douche” gaan.

Menselijke vlees bij McDONALD'S Feit is bijvoorbeeld dat McDonald’s genetisch gemodificeerde voedingsmiddelen en synthetische ingrediënten gebruikt die op geen enkel bord zouden mogen voorkomen. De beroemde Dr. Mercola schrijft onder andere dat McNuggets slechts 50% kippenvlees bevat en de rest conserveringsmiddelen en vulstoffen. Zo’n dimethylpolysiloxaan (ang.) Is een anti-schuim conserveermiddel op basis van … silicium. We zijn nog geen robots, maar iemand lijkt dat wel te denken.

 

Het conserveermiddel TBHQ (tertiair butylhydrochinon) is zo sterk dat een mens al dood gaat aan een paar gram.

Er zijn nog veel meer van dergelijke ingrediënten.  Dr. Mercola is van mening dat wat bij McDonald’s wordt geserveerd niet als voedsel mag worden geëtiketteerd.

Met dit “voedsel” kan het echter erger, veel erger zijn. Ruim een ​​jaar geleden publiceerde het tijdschrift Huzler een schokkend artikel over een inspectie bij een vleesfabriek van McDonald’s in Oklahoma. De redenen voor de inspectie waren rapporten over het mogelijke gebruik van wormvlees als vulmiddel, evenals schokkende auditieve getuigenissen  waarin McDonald beschuldigd werd van het gebruik van mensenvlees in zijn producten .

Een nader onderzoek waarbij verschillende inspecteurs betrokken waren, bracht naar verluidt aan het licht dat mensenvlees en paardenvlees werden gevonden in de koelkasten van een vleesfabriek van McDonald’s in Oklahoma. Er werd ook menselijk vlees gevonden in burgerbusjes naar McDonald’s-winkels. Er zijn berichten dat 90% van McDonlad’s restaurants in de VS mensenvlees en 65% paardenvlees verkopen.

Het is het vlees van kinderen

FBI-agent Lloyd Harrison vertelde Huzler dat  “het ergste is dat het niet alleen maar mensenvlees is. Het is het vlees van kinderen. Lichaamsdelen gevonden in verschillende fabrieken in de VS zijn te klein om volwassen te zijn. Het is echt verschrikkelijk . ”

Het artikel herinnert verder aan waar kannibalisme vandaan kwam, en herinnert aan verschillende gevallen van moderne kannibalen, onder leiding van Jeffrey Dahmer. Laat me je eraan herinneren dat een van zijn slachtoffers een model was van een sculptuur waarmee trots werd gepronkt door de broer van de chef van de verkiezingsstaf, Johnny Podesta. Tom McDonald’s ging naar verluidt niet in op deze beschuldigingen – hoe lang is mensenvlees gebruikt en waar het vandaan komt. Blijkbaar wordt er nog grondig onderzoek gedaan, hoewel, zoals we kunnen zien, niemand er commentaar op geeft in de media.

geheime dienst

Ik vermoed echter dat als dit verhaal waar is, het zou kunnen hebben bijgedragen aan de acties van de Amerikaanse geheime diensten tegen de zogenaamde “Elites”, wat in feite resulteerde in een overwinning voor Donald Trump. Niemand die bij zijn volle verstand is, zal zo’n zaak onbeantwoord laten. Zowel in de diensten als in het leger zijn er zeker veel gewone mensen die, als ze zien waar ze mee te maken hebben, de hele weg gaan.
Oh, het wordt echt interessant…

“ Bij het kopen van deze, om zo te zeggen, maaltijd te hebben, nam de mens niet de aanwezigheid aan van andere levende wezens in de vorm van wormen. Ik herinner onze medeburgers eraan dat hamburgers, zelfs zonder wormen, niet de juiste voedselkeuze zijn voor de mensen in Moskou en Rusland.  Het eten is – niet van ons’,  zei Gennady Onishchenko ongeschikte sandwiches van McDonald’s.

Maar wormen – het is nog steeds niets! Er zitten mensen in de hamburgers van McDonald’s! Tenminste, dit is wat rabbijn van de oostkust van de Verenigde Staten, Abe Finkelstein, expliciet zei live op de Turner netwerkradioshow John 8:44 (RUS – Иоанн 8:44) met de leidende leraar van God Yahweh James Vikstrom

” We verheugen ons erg tijdens het Pascha wanneer we hun kinderen stelen”,  gaf de rabbijn botweg toe. We stelen tussen de honderd en driehonderdduizend kinderen per jaar in slechts één land. En we laten het bloed eruit bloeden door het te mengen met Paschabrood (matzah), dan gooien we de lijken in de slachthuizen die we bezitten en malen we alle lijken om te vullen voor worsten en hamburgers. McDonald’s is een van onze favoriete verkooppunten en de mensen die ontbijten of dineren eten hun kinderen op.”

Mensen zullen het niet geloven

Sommige lezers zullen misschien zeggen: “Wat een onzin! De laatste keer dat zo’n misdaad plaatsvond in Krasnoyarsk in de jaren negentig, maar de autoriteiten verborgen alles. Maar in de VS zullen ze zich niet verstoppen! ”. Noch in de VS, noch in Groot-Brittannië was dit feit verborgen, en de inwoners van deze landen en de wereld leerden dat er nog steeds een reële bedreiging voor hun kinderen bestond vanwege de kannibalistische gebruiken van de Joodse gemeenschap, die nog steeds leefde volgens de wetten van het stenen tijdperk.

Eerst zullen we iets zeggen over het aantal dat door de rabbijn wordt genoemd – 100.000 kinderen per jaar. Op het eerste gezicht is dit vrijwel onmogelijk. Volgens gegevens van de federale overheid bedroeg het totale aantal vermiste personen in de Verenigde Staten in 2013 echter meer dan een miljoen mensen.

De verdwijning van minderjarigen wordt slechts door vier redenen verklaard. De eerste is een vrijwillige ontsnapping uit huis. De tweede – ontvoering door een van de ouders. Ten derde – weglopen met een geliefde. En tot slot de vierde – ontvoering door slavenhandelaren, verkrachters, sadisten, orgelhandelaren.

Zo had de Semiet Ariel Castro van 2002 tot 2013 drie meisjes opgesloten. Hij sloeg, verkrachtte en martelde zijn slachtoffers in een huis in het centrum van Cleveland, Ohio. Miljoenen Amerikanen hebben bunkers in hun huizen – kelders waarin noch licht, noch geluid, noch huisvestingsinspecteurs met de politie doordringen. Dergelijke kelders kunnen zelfs niet worden gescand met warmtebeeldapparatuur die op warmte reageert.

 

onderzoekers

Onderzoekers benadrukken welsprekende statistieken. Drie op de duizend worden ontvoerd in de Verenigde Staten. Terwijl slechts één op de duizend slachtoffer is van seksuele intimidatie of verkrachting. Waar bevinden de miljoen ontvoerden zich? Immers, niet in de privébunkers van “gerespecteerde” Amerikanen. Het is mogelijk dat sommige van de ontvoerden worden vastgehouden of vastgehouden in de “schuilkelders” van McDonald’s, die plaats bieden aan 100.000 mensen, precies wat Rabbi Finkelstein zei.

 

 

Een gedachte over “Menselijke vlees bij McDONALD’S”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.